-
https://www.youtube.com/watch?v=xyPzTywUBsQ#t=3544
-
Máš to na aukru, mohu dát za drobný příplatek i původní chladič.
-
Video: Kdyby byl sex jako Call of Duty.
To je taaaaaaaak strasne vtipny!!!! HAAA HAAA HAAA... -
Jako placená služba to je až u One.
-
Tato webová stránka není dostupná.
Nevíte někdo co se děje s flawlesswidescreen.org? -
xbox live gold
Když si to pořídím na xbox 360 tak budu poté mít cloudové uložiště? -
Varování: Instalace nového patche pro GTA: San Andreas na STEAMu odebere 17 skladeb, kterým skončila licence.
Ok ... Takže záplatování na Steamu nám dok.rví letitou hru . No to je veselé , protože na Steamu mám konkrétně GTA:SA jen kvůli tomu , že placka zabírala místo a elektronická verze se zdála jako nejlepší způsob archivace . To je ale hodně nemilé .....
Takže moje otázka zní - dovolí mi Steam nainstalovat jakoukoli verzi aplikace ( Což v GTA:SA bych chtěl už kvůli Hot Cofee ) , nebo automaticky nainstaluje jen poslední verzi ?
A to je potom otázkou do pranice ... není pak skutečně pro hráče výhodnější zajetá praxe , že piráty poskytnutá plně funkční verze se již v čase nemění ??? V případě GTA :SA a ne zas tak skvělého Steamu to tak už pomalu vyznívá ... -
Ještě se těším na Andreja Anastasova ,,,, *3*
-
M. Rybka o D. Vávrovy
https://www.youtube.com/watch?v=m2E-IuFpQNc#t=275
Sice to je již neaktuální ale stejně to je vtipné *15* -
Já ji beru !
Řekni cenu a dohodneme se ... z nostalgie , protože jedna taková mrcha mi leží rozdělaná v šuplíku a už bych ji asi po pečení v troubě nedal dohromady ( kromě čipu z ní časem upadaly i kondenzátory a kdoví co dalšího ) . Pořád ještě mám železo kde by mohla šlapat ... -
Assassins Creed: Rouge
Nakonec se nám to putování Shaye celkem povedlo ( staré konzole ještě neřekly své last word)
No, a co je takové supr tak třeba to že v ledové vodě se dá i umrznout (!!). Zbraně jako pušky v lodi celkově možnosti vybavení lodě uznali velkých změn ( no né tak moc velkých) bugy zůstali, nadává se na početné otravné potyčky s nepřáteli které do vás buší, dokud vás nebolí prsty. Nechtěné skoky a stím spojené smrti ale hele je to další Assassín a i tak se hraje.
Příběh je kliše samo osobě ... Zrada zrada a ještě jednou zrada - takže budem zabíjet. Ve velkém
Takže nic moc... postavy taky celkem ok. Grafika např je ostřejší asi proto že si hra instaluje ještě + 1gb HD pack. No zatím mám odehráno jen 21% ale už ted můžu říct že pod 8/10 rozhodně bych s hodnocením nešel. Toto se opět povedlo. Takže kdo má X360/PS3 at neváhá a kupuje.
(líbí se mi že po vás jdou i ostatní assassíni, a vy je musíte hledat svým orlým zrakem... někdy vyčousdit pomocí ohnostroje).
*5* -
Hazard ops ... Painful issues
http://www.reddit.com/r/HazardOps/comments/2ha0hx/infernums_manner_against_cheaters/
Vím asi to nikoho moc nezajímá co to nehraje ale, to je taky jeden z důvodů proč nehraji PVP, kdyby ta hra neměla PVE? tak už bych dávno skončil no, smutné ale je to tak. ( kamarády, bych asi obrečel... ) -
Cože? Teprve první?
-
Mě by vadily ty skripty, než najdeš správnej bod nepustí tě dál :D
-
Athlon byl můj první procík lol. Někde tady mam od toho kompu ještě dokumentaci. *15*
Takže tomu věřím no... dneska spíš letí Intel. -
Video: Kdyby byl sex jako Call of Duty.
tak by si nikdo nemohl stezovat na uzkej koridor *1* -
musel si se do ni predem registrovat nebo pak zkusit stesti na nejakym hernim webu, kde se rozdavali klice
-
Tak to já už řadu let jedu opačnou kombinace GPU ATI/AMD a CPU Intel, CPU od AMD je zajímaví pouze svou výkonnou integrovanou grafikou. Ale nikdy nezapomenu na legendární počin AMD a to Duron a Athlon který Intelu pěkně zatopili škoda, že už neměli následovníky stejnýho kalibru.
-
to je uzavrena beta nebo open?
-
Jo, takhle tak to jo. Já no, jsem měl vždycky Nvidia Geforce a taky proto že dříve ATI byla ve stínu a dost za ale to se změnilo postupem času a některé karty dokonce předhánějí i NV.
Může zato asi taky to že už to není jen ATI ale AMD.Výkon se nějak vyrovnal no. Geforce sem ale zvyklý no, stejně jako AMD CPU (taky kvůli desce). Vím zvláštní kombinace ale takto mám a ještě nějakou dobu mít budu.