Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://cs.wikipedia.org/wiki/Hra
  • Můžeš to trochu rozvést? Blázen je ten, který uvažuje ekologicky? Blázen je ten, který necítí zbla sentimentálního vztahu ke "krámům"?
  • Mart9
    Slovo "hra" nikdy nemůže automaticky znamenat zábavu. Skoro bych řekl, že zábavné hry je takový specifický "herní žánr".
  • Brblalo se vždycky. Když za mých mladých let vymysleli káču, našli se takoví, kteří nadávali na to, že si vždycky vystačili s blátem na klacku a volají po návratu ke klasice.
  • To není poslední dobou, pozoruju to již delší dobu. Ještě k tomu přidej brečení o DLC; brečení o pokračováních; brečení o čemkoliv od Ubisoftu, EA... (doplň libovolného mainstream vydavatele), brečení o Early Acess; potoky slz, protože se o nějaký hře moc píše; a nezapomenutelné "vy musíte být podplacení".
  • Miserius
    Zrovna včera jsem řikal, že by nám mělo spis tehle lidi byt lito... Ono se jim porad neco nelibi, neco je spatny, na vsem najdou chybu, takze si nic nezahrajou a zadna hra se jim nebude libit... Jejich blbost
  • Nevím proč ale strašně mi to připomíná Team Fortress 2. Už jen ta sentry ve 2:50 jako by z oka vypadla z TF2. A ten celkový styl. Nemyslím zrovna grafiku ale spíš celý koncept. Ale špatné to být nemusí.
  • Morraw
    FPS DOTA ? Tyhle hry jdou mimo mě, ale pozastavím se nad grafickým zpracováním. To každá nová hra od Blizzardu musí být takhle komiksová a barevná ? Asi už se od nich nedočkáme ničeho, co nezavání esportem. *9*
  • Prasaak
    "Vylepšení příslový".....tohle je taky dobrý vylepšení:)
  • Frustrace a snaha upoutat pozornost. Stačilo by je prostě ignorovat, ale sám vím že to není vždy jednoduché *1*
  • Prasaak
    Tak pravil Veskoslav a jeho slova byla zapsána do análů historie. A Deo rex, a rege lex.
  • Ronox
    Taky si říkám. Na trhu mají hromadu her obzvlášť PC hráči. Všichni věčně nespokojený. Já si dřív musel vystačit s demíčkama a k tomu tak max tři hry ročně. Je pravda, že herní dobou to bylo úplně jinde, ale ty ceny byly taky úplně někde jinde.
  • Draken69CZ

Uplakánci

Nepřídje Vám poslední dobou, že tu každou chvíli někdo brečí, že tohle je moc barevný, že tohle má zas málo barev, tohle málo pixelů a tohle už je zas moc kulatý a tohle je moc brutální, tohle zas pro děti a to podstatný ZÁBAVA už je všem fuk?
  • Nejhnusnější ochranu měl svého času Morrowind --- Zasekává a laguje vám vaše offline hra ? ... zkuste crack a pak se smějte ... rozdíl s ochranou a bez přímo hmatatelný ....
  • https://cs.wikipedia.org/wiki/Rockstar_Games - Rockstar i značka Grand Theft Auto byli původně Briti ! *3*
  • Jasně zrovna Starforce ti vylepšilo výkon PC :DDDDD ... Ostatně po reinstalu je každý systém svižnější ;)
  • Nádhera ... Dvojku jsem hrál ještě na Pentiu I 90Mhz a demo jedničky jsem dohrál několikrát ... ale jednička se zdála lepší (celkově spíš puzzle než 3D bludiště ;)
  • Méně je mnohdy více ..

*1* Neřeším dokud to půjde po staru ... Na stole už několik let mám 24" 1920x1080 IIyamu a vedle klasický 4:3 17" Philips ... Na výšku jsou si tyhle dvě úhlopříčky rovnocenné . Blue Ray spouštím na 24" a hry hraji zásadně ze zvyku na starém Philipsu ve 1280x1024 a spokojenost ... není důvod k tomu toužit po krvavém 4K ;)
  • Obrazem: Screen porovnávající vzdálené detaily ve hře GTA V na nových a starších konzolích.

*1* Teleglitch a teď Metro 2033 ... teda co dalšího z mé sbírky dají zdarma ? *1* *1*
  • jindra.veliky
    co to je zase za kreslenou kravinu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit