-
http://cs.wikipedia.org/wiki/Hra
-
Můžeš to trochu rozvést? Blázen je ten, který uvažuje ekologicky? Blázen je ten, který necítí zbla sentimentálního vztahu ke "krámům"?
-
Slovo "hra" nikdy nemůže automaticky znamenat zábavu. Skoro bych řekl, že zábavné hry je takový specifický "herní žánr".
-
Brblalo se vždycky. Když za mých mladých let vymysleli káču, našli se takoví, kteří nadávali na to, že si vždycky vystačili s blátem na klacku a volají po návratu ke klasice.
-
To není poslední dobou, pozoruju to již delší dobu. Ještě k tomu přidej brečení o DLC; brečení o pokračováních; brečení o čemkoliv od Ubisoftu, EA... (doplň libovolného mainstream vydavatele), brečení o Early Acess; potoky slz, protože se o nějaký hře moc píše; a nezapomenutelné "vy musíte být podplacení".
-
Zrovna včera jsem řikal, že by nám mělo spis tehle lidi byt lito... Ono se jim porad neco nelibi, neco je spatny, na vsem najdou chybu, takze si nic nezahrajou a zadna hra se jim nebude libit... Jejich blbost
-
Nevím proč ale strašně mi to připomíná Team Fortress 2. Už jen ta sentry ve 2:50 jako by z oka vypadla z TF2. A ten celkový styl. Nemyslím zrovna grafiku ale spíš celý koncept. Ale špatné to být nemusí.
-
FPS DOTA ? Tyhle hry jdou mimo mě, ale pozastavím se nad grafickým zpracováním. To každá nová hra od Blizzardu musí být takhle komiksová a barevná ? Asi už se od nich nedočkáme ničeho, co nezavání esportem. *9*
-
"Vylepšení příslový".....tohle je taky dobrý vylepšení:)
-
Frustrace a snaha upoutat pozornost. Stačilo by je prostě ignorovat, ale sám vím že to není vždy jednoduché *1*
-
Tak pravil Veskoslav a jeho slova byla zapsána do análů historie. A Deo rex, a rege lex.
-
Taky si říkám. Na trhu mají hromadu her obzvlášť PC hráči. Všichni věčně nespokojený. Já si dřív musel vystačit s demíčkama a k tomu tak max tři hry ročně. Je pravda, že herní dobou to bylo úplně jinde, ale ty ceny byly taky úplně někde jinde.
-
Uplakánci
Nepřídje Vám poslední dobou, že tu každou chvíli někdo brečí, že tohle je moc barevný, že tohle má zas málo barev, tohle málo pixelů a tohle už je zas moc kulatý a tohle je moc brutální, tohle zas pro děti a to podstatný ZÁBAVA už je všem fuk? -
Nejhnusnější ochranu měl svého času Morrowind --- Zasekává a laguje vám vaše offline hra ? ... zkuste crack a pak se smějte ... rozdíl s ochranou a bez přímo hmatatelný ....
-
https://cs.wikipedia.org/wiki/Rockstar_Games - Rockstar i značka Grand Theft Auto byli původně Briti ! *3*
-
Jasně zrovna Starforce ti vylepšilo výkon PC :DDDDD ... Ostatně po reinstalu je každý systém svižnější ;)
-
Nádhera ... Dvojku jsem hrál ještě na Pentiu I 90Mhz a demo jedničky jsem dohrál několikrát ... ale jednička se zdála lepší (celkově spíš puzzle než 3D bludiště ;)
-
Méně je mnohdy více ..
*1* Neřeším dokud to půjde po staru ... Na stole už několik let mám 24" 1920x1080 IIyamu a vedle klasický 4:3 17" Philips ... Na výšku jsou si tyhle dvě úhlopříčky rovnocenné . Blue Ray spouštím na 24" a hry hraji zásadně ze zvyku na starém Philipsu ve 1280x1024 a spokojenost ... není důvod k tomu toužit po krvavém 4K ;) -
Obrazem: Screen porovnávající vzdálené detaily ve hře GTA V na nových a starších konzolích.
*1* Teleglitch a teď Metro 2033 ... teda co dalšího z mé sbírky dají zdarma ? *1* *1* -
co to je zase za kreslenou kravinu?