-
Pokud je Games podle tebe hloupý server, ty si určitě velice chytrý co tu ještě děláš? *7* -
Já měl Visty a pohoda. :-D (stačilo na ně mít HW, teda měl jsem je i na noťasu s 1GB RAM a odtamtud teda letěly rychle)
-
The Crew beta
uz vcera jsem dohral v The Crew prologue, pak se spustila instalace dalsi casti hry a za 7 hodin to skocilo jen na 46%
mate stejnej problem? To ten zku**enej Ubisoft nevi kolik ma serveru a musi tam za kazdou cenu nacpat, co nejvic lidi??? HLAVNE si udelat reklamu skrz hloupocky herni servery, ktery budou rozdavat klice, co?? -
"Kdo chce az moc. No." je asi moje nejoblibenejsi ceske prislovi.
-
To je zas veta, to by se jeden pos*al :D
-
FHD naprosto dostačující... a víš co se řiká kdo chce až moc. No...?
-
Obrazem: Podívejte se, jaké krásy může dosáhnout GTA IV s několika mody a balíčky textur v rozlišení 4k.
To je ironie, které se rád zasměji. GTA IV vypadá pomalu lépe než GTA V.
Jen mě štvou ty zkreslené barvy. Ten taxík samozřejmě oranžový nemá být. Dá se to snadno změnit v souborech se hrou, aby taxík byl správně žlutý jako ten v New Yorku. -
Hlavně tohle
https://www.indiegogo.com/projects/hardcore-the-first-ever-action-pov-feature-film -
Obrazem: Podívejte se, jaké krásy může dosáhnout GTA IV s několika mody a balíčky textur v rozlišení 4k.
Mně na tom nic až tak úžasného nepřijde, ono je to taky o tom jaký máte monitor, tím nemyslím rozlišení. Dnes se dá koupit slušný IPS monitor na hrají kolem 8tis a stačí fullhd, kvalita a podání barev dělá hrozně moc. Spousta lidí si neuvědomí jaký je rozdíl, dokud to nevidí, roky hrají na svém starém monitoru s hnusnýma barvama a přijde jim to normální. Když se zapne vyhlazování je nádhera i FHD, pokud mám dobrý monitor . Samozřejmě kdo má 4k a má na to power, je to ještě lepší, ale fullhd respektive *1200 jako rozlišení mi zatím plně stačí a to jsem náročný docela dost. Kvalitní FHD IPS s dobrýma barvama je podle mě lepší, než nějaký rozplizlý 4k TN šit. -
Já mam GTX460 a dostačuju i dnes s přehledem!!
-
Neoficiálně: Nová hra od Sucker Punch nabídne otevřený svět a rozmanité postavy.
No sh*t sherlock -
Když na to nemáš, tak to nehraj....
-
Jop, měli dostatek času vše vyladit... zlepšit a hlavně využít konzolově. Ne PC. WIIU verze lepší jak pc . To jsem se tak dlouho nezasmál. *4*
-
První screeny z WiiU verze Watch Dogs doprovází informace o velikosti v eShopu (17,7GB), obsahu hry (plná hra bez DLC) a ceně (60$).
Zdá se mi to nebo to vypadá lépe jak na PC? *1* -
Sice to není hra:)
https://www.indiegogo.com/projects/iron-sky-the-coming-race--2 -
Embargo na recenze titulu Dragon Age: Inquisition padne toto úterý (11. listopadu) v 9:01, tedy týden před začátkem prodeje hry v zahraničí.
já znám lidi co tvrdí že Windows Vista je skvělej... To ještě neznamená že jim budu věřit a že je skvělej když tomu tak neni. *2* -
To si děláš srandu *1* *1*
-
mě třeba přijdou provní tři hry naprosto bombastické
-
*1* To byl totiž přísun vesmírné energie přímo do PC!
-
Nemluvím, jenom kolega v práci se neskutečně vztekal, že mu to pořád padá a prý to crack vyřešil.