Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "dokonce myslím že mi to vylepšilo výkon" :D
  • ja hram jen origo, mel jsem i starforce v pc a naprosto v pohode, dokonce myslím že mi to vylepšilo výkon. tohle jsou jen vymluvy warezaku. vydavat hry bez ochrany je jako nezamykat barák nebo nechávat klíčky v aute.
  • pc ma tak brutální výkon že nejaka ta ochrana navíc nás nemuže rozhodit (GTX 980, Xeon - E5).
  • Já ti nevím, mám Fifu a valí v pohodě. :-)
  • Tento druh ochrany je byl prolomen. Ale vždy to nějak trvá. Tohle ale bude motivace pro crackery a bude to rychleji. Vytloukání klínu klínem. Jak jsem psal. Konzola firma na hov&o. O to více je dobré podporovat CD projekt a apod. Jedou pozitivním stylem a snaží se o pokrok.
  • Morraw
    Jo ? To mluvíš z vlastní zkušenosti s tím Fallen ? Já teda, že zatím ticho po pěšině. Očekával bych, že se tím bude někdo chlubit a v komunitě se to rychle rozšíří.
  • Jj. Crack v těchto případech je dobré použít i s origo. Jede to lépe nejsi omezen atd. Sranda. Tak rocksh*ts jsou konzolová firma. Není se čemu divit. Navic americká firma *12*
  • solomon.short

Little Big Adventure

na GOGu zdarma. Platné 24 hodin *3*
  • Veskoslav
    Jelikož na Fallen už je crack a má stejnou ochranu jako má mít toto, tak bych se ani nedivil. A i na tu Fifu už je crack venku. Co jsem četl, tak ho udělali tak stabilně, že hra jela lépe jak z Originu:-D
  • Morraw
    To je jen pomsta PC komunitě kvůli pirátství *1* dostanete po více jak roce a ještě s ochranou Sranda bude až to někdo prolomí.
  • Veskoslav
    Já bych si i to GTA koupil, ale po zkušenostech se 4. dílem počkám tak půl roku minimálně. Ale pokud mě bude otravovat Rockstar Club a k tomu ještě debilní ochrana, co shazuje hru, tak na to kašlu.
  • Aneb další klasická blbá firma. Tyhle ochrany vždy dělají problém na origo verzích. Nevěří vlastní kvalitě? Borci od zaklínače tomu věří a jak se ukazuje jde to!Takto se opět vrací doby šilených ochran a pouze to více motivuje crackery. Ho*na nemají na cdprojekt. Ale fanatici to koupí stejně 10* i kdy. Je to přímo špehovalo
  • owny
    Teďka ty bundly, kde jsou ty "lepší" hry až za minimální cenu, už nejsou ono. Člověk už z toho nemá ten pocit, že nakoupil neuvěřitelně levně. *7*
  • Veskoslav

Neoficiálně: PC verze GTA V bude obrněna DRM ochranu Denuvo, kterou již využilo Lords of the Fallen či FIFA 15.

Pecka....Jeslti to bude blbnout stejně jako ochrana u GTA IV, tak přeji nízké prodeje.....Doufám, že už je zrušený ten Rockstar club nebo co to bylo za zdržující chujovinu.
  • pff tak to nejspis bude muset pockat na nejaky steam sale, za 5$ bych se s tim mohl obtezovat
  • GTA V na PC bude používat nový DRM systém

http://gtaforums.com/topic/745799-v-pc-to-use-denuvo-drm/
  • 30kc za 2 kopie *1* kruty, nevim co budu delat s tou druhou *1*
  • Tak at tahnou, na uDontPlay uz nikdy nic nekoupim *1* i kdyz to Steam neresi, je to stejne pohodlnejsi nez rucne poustet ten jejich malware *15*
  • ucho
    taky jsem si říkal, že je to k prdu. možná když člověk hraje po tmě, tak si ho všimne.
  • Johnny

Při pronásledování policií v PS4 verzi GTA V se rozbliká světlo ovladače DualShock 4 červenomodrou barvou.

:D K čemu to je když to světlo jako hráč nevidim?...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit