Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale mne se nechce na postu. Ani nechci aby mi to prislo do prace nebo domu. Jsem linej to resit a nemam na to cas. Radsi si priplatim za digitalni distribuci. Je mi jedno jestli to stoji o dve stokoruny vic. Vyhovuje mi ze me od hry co chci hrat deli 5 kliku. Proc by to proboha mela bejt debilita?
  • Draken69CZ
    Popravdě nic originálního to není *9*
  • Draken69CZ
    Když na to nemáš HW tak asi jo, ale když to vokouříš na max tak to vypadá pořád víc než slušně.
  • Veskoslav
    Aha. Většina obchodů má dodání v den vydání poštou nebo na výdejku. No když je někdo blbý a líný a je ochotný zaplatil i 400 Kč navíc, jeho debilita.
  • Veskoslav

Blizzard překvapil.

https://www.youtube.com/watch?v=dushZybUYnM
  • ...nebo clovek co si chce zahrat a nechce se mu do obchodu pro placicku.
  • Veskoslav
    Jenom blázen si kupuje nové hry v digitální distribuci.
  • Celkem skareda stara hra, aj tak to ma cenu max. 2 eura. *2*
  • Metro 2033 free

Dnes na Humble Store dárek zdarma: hra Metro 2033. !!! *14*
  • FC4, AC:U

Znova na Steamu, hura! Predobjednavam oboji *14*
  • Nejhorší je, že i když rozluštíš, co vlastně napsal, tak to stejně nedává smysl.

"Kdo chce moc nemá nic"

Jak tohle souvisí s tím, co jsem napsal nechápu. On často zcela náhodně a nekontrolovaně říká divné věci. Hrozné myšlenkové pochody. Když si koupím los za 20 kč a vyhraju 40kč, to vzápětí vsadím zase za losy a nevyhraju nic, tak můžu říct "kdo chce moc nemá nic", ale toto? Pokud sám nevidí, že je něco špatně, tak je to opravdu nějaká psychická vada. Pochybuju, že ze sebe dělá celou dobu takový exota, to snad ani nejde. To už člověk takový musí být.
  • Veskoslav
    Pýcha předchází. No.
  • Veskoslav

16.12

Mějte připravený letový plán. Vychází Elite: Dangerous:)
  • Jack1947
    Vylepšení příslový a hned je z toho vada? brý no. Ty si taky vadný predátore.

Jo směju se, povětšinu času to tady mám hlavně na zasmání... Hehe. Vlastně kdo ne... já se směju jim oni mně a tak dále.

Si trotl jestli si to nepochopil... myslel sem tím kdo chce 4k... ale na to si moc zaseklej v pc světě.
    Strč si své hypotézy do anáálu. Díky.
  • Nechval večeři!
  • Jak do lesa se zpatky. No.
  • Draken69CZ
    Hele... já komu jámu kopu. No
  • Ale tak dlouho se chodi s dzbanem. No.
  • Ber to tak, že ten kluk má vadu. Tím mu nenadávám, to tak prostě je. By mě zajímalo (rozuměj ne opravdu) co na to jeho okolí, jestli se s tím dá třeba něco dělat, aspoň si s ním promluvit, vysvětlit mu, že fakt píše hrozný hovadiny a píše je velmi špatně gramaticky, že jeho věty nedávají smysl atd. Mu samotnému ani nedochází, že píše hrozný chujoviny, kdokoliv mu tu cokoliv řekne, tak bere jako trolování a zdůvodní si to dalšíma svýma fantasmagoriema, svým způsobem je to velmi nešťastné. Já už se ho naučil ignorovat a beru ho tak jak je, nereaguju na něj, protože to nemá smysl. Mu ani nejsou divné ty miliony minusek, myslí si, že to někdo naklikává schválně nebo co. Samozřejmě má právo psát jako každý jiný, nikomu tím neubližuje, jen kdyby nepsal tak často ty svoje hovadiny. Myslím, že nějaké IQ má, dostatečně velké na to, aby aspoň pochopil, že tu prakticky nikdo nestojí o jeho výlevy které nemají hlavu ani patu. Vsadím se, že si z toho co píšu opět nic nevezme a pokud zareaguje, tak to bude další zbytečná hovadina, co si stejně skoro nikdo nepřečte. Osobně většinu jeho příspěvků ani nečtu.
  • Video (od 27. minuty): 35 minut gameplay záběrů z Mortal Kombat X. (+ fatalita Scorpiona).

+Fatalita Scorpiona? škoda že tam víc fatalit neni :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit