Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Sakryš, to je fakt, že máš ban skoro jednou týdně. Za co je vlastně dostáváš???
  • Jenze oni navazovat na konec nebudou . Bud se bude nova hra odehravat jeste pred Shepardovou trilogii, nebo paralelne.
    Tudiz tvuj popisovany problem nevznikne.
  • Jo, něčeho jo třeba jak správně se vyhnout banu, každej týden. *7* To jest má největší obava možná.

Shodli jsme se s ostatními že ten co to má na starosti jedná mnohdy neuváženě. (tím nechci shazovat autoritu GAMES... všechno/všichni holt nejsou bez poskvrny, radši 10000milionů GAMES než jeden Eutogejmr nebo Sector...
  • Pravda ale jedno velké ALE, kdyby se to odehrávalo sice ve stejném světě ale třeba v jiné době, za milion let dejme tomu to by bylo to samé - ano vybral by se asi jeden konec zničení nebo přežití nebo vyhlazení lidstva. Já myslím že tak nějak to smýšlejí nebo i za méně let... 20-30-40 po incidentu.

Proč ne...navíc když si nechaj třeba i poradit od fanoušků mohlo by to dopadnout ještě lépe PS: Artworky nic moc neříkajicí ale co taky čekat že? hra ještě nemá ani 1% udělané a artworks sou většinou jen ilustrativní - něco ukazůjicí. Nic vážného... takže asi tak no.
  • Jestli to je stejný svět tak navazuje. Ale zde je ten problém, že různá rozhodnutí ovlivnila zásadně celý svět ve 3 díle. A na to nenavážeš. To si vybereš jeden konec a podle toho to bude ve 4 díle?

Tam to přece bylo zcela odlišné a je jedno jestli to je 1000 let po 3 dílu. Když jsi mohl naprosto změnit všechno. Jednou každý byl spojen s nějakou AI, jednou jsi ovládal vše, jindy zase ne...

U GTA to je jedno. Tam neměníš svět ale svůj příběh a několik lidí okolo.
  • Tilwaen
    Ty se ničeho obávat nemusíš *2*
  • Takto se obávám že neumíš moc číst, nebo nechceš protože ME4 už nemá na nic navazovat a to že tam možná bude nějaký ten odkaz na kdysi dávné činy nějakého Shepharda je prd návaznost to by se pak dalo říct že GTA jsou uplně propojené hry uplně a všichni víme že to tak prostě není. *4*
  • Hlavně to vypadá na extra dojičku. Končilo to 3 dílem, kdy jsi měl naprosto rozdílné konce a na to se nedá navazovat.
  • Nevěděl jsem maxi že si věřící, povědz brachu, je něco co nevím a čeho bych se měl obávat? *7*
  • Ha, teď byl Pavel Dobrovský na čt24 v pořadu Klik, stihnu jsem jen jeho "Nashledanou", ale mluvil k tématu retro her, každopádně to bude asi na ivysílání.
  • Jj presne, napriklad ta levitujuca gula bola na takom sprostom mieste, ze silne pochybuje o riadnom testovani vsetkych planet. No a par slov je tu zakazanych nepochopitelne :D
  • Me to jezdeni s Makem taky nak nevadilo. Jen me stvalo ze to nekde vygenerovalo horu jak kr*va a clovek to musel objizdet jak pa*o, ale jinak sem s tim problem nemel. Vic me stvalo ve dvojce to tezeni *4*. Muzete mi rict proc je zakazany slovo kra.v.a, to jako vazne games?
  • Mna zaujalo vozitko. V jednicke sa mi jazdenie po planetach pacilo, aj ked to bolo len ocividne nafukovanie casu a miestami ma ten odflaknuto vygenerovany teren vytacal. Ked si na tom tentoraz daju zalezat, moze to byt zaujimave.
  • Ač Blizz nemusím od W3 a poslední hrou, co jsem od nich koupil mě defakto nasrali (D3), musím uznat, že jako rekapitulační video je to moc hezké.
  • To možné ne, ale ukazuje to jednu z velkých slabin tohoto typu distribuce.
  • davidBray
    když vytáhneš hlavu ze zadnice tak ti třeba dojde, že za tohle nemůže steam .. ale asi nejspíš ti to nedojde
  • Tony Hawk: Advanced Warfare
  • Tony Hawk pracuje společně s Activision na nové konzolové hře, která vyjde v příštím roce.

To asi bude nějaky RPG dungeon s prvky adventurního puzzle *2*
  • Mass Effect 4

Ze by me ty artworky nejak nadchly se zase rict neda...
  • ale holka je to hezka... nicmene za nemanželsky sex skončí lidi v pekle protože je to tezky hrich

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit