Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Ale dyť to bylo v tom plánu, který jim i utekl. Destiny základ, Destiny datadisk k základu, Destiny 2, Destiny 2 datadisk atd .. mezitím ještě DLC v rámci season passu.
  • Ty si v mládí asi hodně sledoval tohle, viď? *3*
    https://www.youtube.com/watch?v=djzye1FHGHw
  • Jack1947
    Blázni kdyby už ted neměli naplánováno, na několik let dopředu. (u filmových antologií nic nového např).
  • Sa teraz zacnu krutit ze mali plan pre znacku Destiny ako taku a nie jednu hru.
  • Malleth

Activision potvrdilo, že již pracuje na pokračování Destiny.

10 year plan my ass
  • Mart9
    Přesně tak, taky mi to vadí. A když mam čas, udělam tohle, ještě tohle a zase si nezahraju. Musím s tím něco udělat.
  • nemají reálny život jako my...
  • http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/conan-recenzuje-hru-call-of-duty-advanced-warfare

Doporučuji :)
  • bonusovou cutscenu *5*
  • Dark Souls—Steam fuze (?)

Nejaky novy info o prevodu savu z gamesforwindowslife na bedra Steamu? Melo by to probehnout nekdy tenhle mesic jestli se nemejlim. Zatim porad bez upresnujicich informaci?
  • Mnoho hráčů Call of Duty: Advaned Warfare má problémy s lagy v multiplayerovém módu.

PC-Hráč - a tys tu hru ukradl nebo koupil? Že se k tomu vyjadřuješ vůbec...Výše brečíš, že máš málo místa na disku kvůli cod, tak usuzuju, že již hru (řádně koupenou) vlastníš.
  • nebo je to prostě jen blb
  • Majitelé MGS V: Ground Zeroes dostanou exkluzivní možnost navštívit Camp Omega v Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, ve kterém je čeká překvapení.

Treba tam najdou zbytek ty neuveritelne kratky hry co si koupili.
  • Tak zatím mám odehrátou tak hodinu, ale teda nic moc jako. Grafika hrůza, připomíná mi to strašně Deus Ex: HR ten styl grafiky, tam to bylo fajn, ale tady, ve 4 roky novější hře .. uff, ty textury nemají žádné detaily, všechno to působí tak plastově... ne že by se to nedalo hrát, ale už by to fakt chtělo nový engine :D (a to hraju na max vč. vyhlazování, na nižší to musí být už slušný hnůj...).
  • Do světa Destiny se zaregistrovalo již 9,5 milionu hráčů, kteří hrají v průměru 3 hodiny denně.

Kde na to berou čas? Mě když se povedou dvě dvouhodinové hráčské seance týdně tak sem happy.
  • He4he: mno, koupit si jednou za uherskej rok hru, kterou máš za 15 hodin odehranou... to mi nepřijde moc dobrej deal, asi máš hry fakt jen jako hodně okrajovou záležitost a hraješ jen dva dny třeba v roce :D (a to neberu v potaz, že uherskej rok podle výzkumů trvá 300 let... podle jinejch je to teda jednotka vzdálenosti, to už by vůbec nedávalo smysl :D
  • peklo :D
  • He7he
    Nemusíme se tu snad bavit o prioritách, pánové. Vezmu-li v potaz, co za jiný hovadiny dnes tento trh nabízí a co nezáživnýho by měl člověk jinak zafinancovat, včetně části slavné indie a kokstartér divize, je tohle investice, která mě osobně vůbec nemrzí. Jako človíček, který si pořizuje za obnos hry pravidelností uherskýho roku je tahle jednorázová a záměrná investice tak kakastrofální, jako neškodný a správný prezidentův souhrn domácí politiky. Navíc, nekupuju žumpu ani nic naslepo, ale pořizuju titul, na kterém jde vidět práce, a který má vždy s jistotou co nabídnout. Jako koncový zákazník jsem tedy spokojenej a to jde. Samozřejmě, pořizovací politika vámi uvedená je taky možnost, ale ty priority, no...
  • Máš tam chybu. Subjektivní, a ne objektivní.
  • Tak za tu cenu to možná i stojí :) I když já mám jen Black Ops a za to jsem dal tak 100 kč, ale představa, že bych za to dal 1000 Kč, by mě asi strašila ve snech

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit