-
jsi lepší než Jack -
To bude asi nějakej vtip, ne? Tohle přeci nikdo nepovažuje za zásadní zprávu, která nesnese odkladu ...
Ale jestli to myslí vážně ...
Nicméně je fajn, že mě někdo s mými věkovými zářezy považuje za teenagera ;] -
Bacha, singl je na 5-6 hodin, ale já ho hraju 15 hodin, páč vychutnávám. Každopáně já si CoD pořizuju legálně proto, protože si rád cením kvality, která umí bavit. Tak proč ne...
-
hm, singl na dve hodiny a mp k nicemu, proc to lidi teda vubec kupujou?
-
Proč to kupuješ kvůli multiplayeru? Já vyplázl plnou pálku jen za single a spokojenost. Co se děje v multiplayeru bych vůbec neřešil, tvůrci sami dokazují, že multiplayer je u téhle hry dost na obtíž a ke škodě hry pro jednoho hráče.
-
když nejsou servry jak to tedy funguje? jeden hráč je host?
-
Upřímně tvoje blbost, nadávat můžeš leda tak sám sobě, sám dobře víš, jak je Cod serie sračková a stejně za to vyplázneš takový prachy. Chápu, třeba jsi si (jako pokaždé) říkal "teď už to bude dobrá hra" .. v tom případě bylo tak těžké počkat pár dní, týden, aby jsi se o tom nejdřív přesvědčil ? Evidentně ano, tak tu teď nebreč.
-
Mnoho hráčů Call of Duty: Advaned Warfare má problémy s lagy v multiplayerovém módu.
Ano patřím mezi ně. Zaplatil jsem o 50 Kč navíc za Day Zero edici a to jen proto, abych se o den dřív nas*al než ostatní. Zlatí Black Ops a jejich dedikované servery! Paskvily typu MW2, MW3, Ghosts nebo AW a jejich IW net (a jemu podobná lejna) je snad to nejhorší, co si hráč může přát.
1250 Kč za nové CoD, pocit nas*anosti k nezaplacení -
Taurus cast to samé, mažu komentáře na nedobré názory. *15*
Doufám že trotly se budou redukovat tady, jenže tady to nehrozí. Naštěstí přesto někteří tvrdí opak. No ale nechci p*chat do vosího hnízda. Na druhou stranu zase tady je ban na určitou dobu, dle závažnosti provinění tam má detroll - v praxi.
To jsem slyšel, dokonce to tady i někdo psal (nebyls to ty?) jakto tedy může tam být to je za komančů - že jeden jeden názor je ten správný. To tam má jen své kamrády ne? nechápu lol.
Egoista, zaměření jen na sebe očividně ho hodně štve že odsad vypadl... ale koneckonců byla to jeho volba ne?
(Tyvle nes*rte mne z tou cenzurou, kua). *10* -
No právě, tohle může opravdu řešit jenom on. Je to holt srandista.
-
Jakákoli sebemenší kritika(hlavně na páně Doskočila) je odměněna skrytým banem. To znamená, že můžeš psát co chceš , ale nikdo tvoje komenty kromě tebe nevidí :). Prostě úlet ten člověk je očividně nemocný.
-
aha. tak to mám o velkých oznámení jinou představu. jako jo, konečně si mohli dovolit přepnout kameru (to mohli už u čtyřky, ale to by vypadalo hnusně). ale zase kdo ví, jak to bude vypadat celkově a jak se to bude hrát. nepodléhal bych prvotnímu wow efektu. a teda je mi celkem jedno, jestli se o tom dočtu dnes nebo zítra.
-
To je fakt vidno, že to je jen nafoukanej, egoickej zakomplexovanej mužík co čas od času vyletí z krabičky... pobaví a zapadne nebo ho bere někdo vážně? to je jak náš prezident ne, taky si hýčká své věrné ovečky na ostatní plive, je sprostý.
Ten je tak neohrabaný hulvát, že to dál není možný... to jsme to dopracovali. Jaydee (mimochodem supr přezdívka) je kapitola sama osobě.
Taurus cast a on by si mohli poklimbat - (choboty) vzájemně, to jsou hodně podobné postavičky tedy dle způsobu vyjadřování.
Já jsem ho nezažil, (díky bohu?) oiro ani moc neznám. Je to tedy tak že , ano akceptuji vaše názory ale nesmí být zlé? Ty by se v sobě našli, možná jich bude i víc. *5* -
To o GTA V :D
-
No kdysi to tady měl na povel, ještě když kluci byli na hrej a vedl tady stejnou diktaturu jako teď na eurogameru. Asi se nedokáže smířit s úspěchem games, levelu, no prostě se stávající redakcí. Ono nakonec to, že od něj utekli na games Adam Homola a Miloš Bohoněk mluví za sebe.
-
tak ona měla být těžká už i původní hra, ale kvůli omezením Flashe to nešlo. těžší to rozhodně je, Mom's Heart celkem peklo a to jsem ještě neviděl další bossy, kromě Sheolu
ucho: já jsem se zezačátku taky několik hodin trápil, někdy je to o štěstí -
a o jaký velký oznámení má vlastně jít?
-
hlavně že je první, ale to že tam má překlepy a zní to jak překlad Google Translate už je vedlejší
-
Odkud se vzala vzala ta jeho nenávist k Levelu a games.cz? Kde/kdy to započalo?
-
Jj po chvilce hledání jsem to objevil, ale kdybych to zapnul po tejdnu tak si ani nevzpomenu, že jsem to kdy měl nainstalovaný a smrdělo by to tam navěky.