-
hm, to je nemilé. mně přijde těžká už ta předchozí verze a extrémně daleko jsem se nedostal. jo jednou to vypadalo slibně, když se mi podařilo najít nějakou skvělou věc. -
Ne, to by znamenalo že mají možnost ovládat moje PC, no málem mi to zhroutilo moje raid pole *7* stačilo by to vyhodit hlášku že beta skončila a možnost odebrat.
-
Otevri Steam/SteamApps/common a tam si to smaz :)
-
Cosi čekal že se ti i sama smaže? 14gb není zas tak moc, dneska hry zabírají i 50gb a více. *3*
-
Evolve
Tak beta skončila, hra mi zmizela ze Steamu, ale na disku furt smrdí a zabírá 14 Giga *7* hoši ať to není horší *10* -
Prej 570 pomalu nedostacuje... Kdybys aspon vedel neco o tom co komentujes... Hlupaku
-
Nečekaně to bude zdarma. Myslím že manažer, který se normálně stará o finance onemocněl a zaskakuje ho někdo jiný. Jiné logické vysvětlení není.
-
Nejvtipnejsi je, ze to vypada jak hra z roku 2005 *1*
-
Tvá grafika již pomalu nedostačuje ale to není jádro problému to tkví... v zmršeném portu hry no.
-
Intel I7
NVIDIA GeForce 570GTX
Je potřeba ještě něco dalšího? -
To, že jsou sluchátka studiová nic neznamená. V případě ucha bych spíš řekl, že si se sluchátkama nesedl zdroj signálu. Co se týká charakteru, tak bych na hraní určitě nevyžadoval basy. Důvod je ten, že v dnešních hrách se už celkem dobře dá simulovat prostorový zvuk (nebo to člověk píchne do Dolby headphone dekodéru) a v tom případě je potřeba hlavně přesnost a čistota zvuku (aby z toho mozek neblbnul). Ze stejného důvodu je lepší mít na hraní uzavřená sluchátka, přestože jsou jinak s poslechového hlediska většinou horší, než otevřená.
-
Muzu se zeptat co mas za sestavu ?
-
Binding of Issac: Rebirth
Těšil jsem se, předobjednal, hraju. Zatím spíš zklamání.
Novej obsah je sice fajn, ale jinak je to krok zpátky. Hra pořádně zvedla obtížnost, chodí mnohem víc potvor najednou a jsou i mnohem nebezpečnější, což je pro někoho kdo dohrál originál fajn, nováčci ovšem budou v šoku. .-)
Průšvih je, že někdo navíc hru hodně zrychlil, myslím, že na no hit achievementy tentokrát můžeme zapomenout, bez šance. Suverénně jsem přišel k naprosto jednoduchému bossovi, mámě, ale nechal jsem se úplně zaskočit velkou rychlostí jejích útoků a konec.
Grafika i hudba jsou horší než u originálu, hudba mi dokonce místy přišla až otravná což je dost zarážející když uvážím, že sountrack jedničky patřil k tomu nejlepšímu co je ve hrách slyšet.
Spíš bych uvítal nový DLC pro originál než tohle. -
Nechápu proč jsi dostal mínus.
Pruhy jsou jeden z problémů, který mám z původní vydanou verzí hry. Nemám rád když se lže zákazníkům. Můžeme se klidně přehadovat jak jsou ty pruhy umělecký zážitek a že je to tak filmovější, nicméně faktem je že když jsou ty pruhy odebrány (jsou to pouze blokující černé obdélníky) tak značně stoupne náročnost hry (ano, zde hovořím o PC verzi). Takže podle mého názoru se jedná o berličku, která má zakrýt uspěchané vydání hry a problémy s optimalizací.
FPS na konzoli PS4 nedovedu posoudit, mám zakoupenou PC verzi. -
Me ze vsech bavil nejvic prave medic, proste ma slow a expose krom toho healu. Ale kazdopadne hrat za monstrum je desne snadny. Zatimco se lovci musi ve 4 domluvit a spolupracovat, ty jses sam a ve vetsine pripadu te ani neobjevi nez neni pozde.
-
To nedává smysl, co ti vadí Pruhy ? 25-30fps je standart na konzoli. Neřikám že hra je bez much ale většina toho cos popsals se týká PC verze.
I to se pomalu, doladilo... ty ale si povětšinou negativista... takže co bych čekal no. -
ale pozitivum je že je to i s vodou a schodiky, to by se dalo prodat zvlášť
-
Pokud chtějí předvést PS4 verzi, tak pak je to jedno, ta naneštěstí zůstane mizerná stejně jako byla ta PC, leda by se Bethesda rozhoupala. A to i ta PS4 aktuální už má jeden patch za sebou, před ním to prý bylo ještě horší.
Tady nejde o konzoli, ale o hru samotnou. A jakkoliv mám Mikamiho tvorbu rád, tak tady někdo z Tango týmu nehorázně podcenil optimalizaci., bez ohledu na platformu. -
The Sims 4: Pool Trailer
Tak co myslíte? Bude to update nebo placený DLC? *1*
https://www.youtube.com/watch?v=BCY6P1azrF4 -
No to je možné ale to se netýká PS4 verze, na které to chtěli hrát.