-
p.s.
pak tu recenzi hod i sem, ja se vždycky nasmeju když po tobe ty čtenarske recenze čtu *1* -
takže priživník
-
To bys radši měl pořídit konzoli, protože mne se to umělé natahování požadavků moc nelíbí.
-
Hele, asi takto, CoD je ojektivně v pohodě a stále velmi slušně vypadající věc, za kterou ochotně zaplatím, protože je to kvalitní fps hra, na které je vidět kus prácičky a baví. O ničem-bentšmɑrk pi*čoviny typu Crysis nebo nudný ptákoviny typu Metro a dalších jiných herních "jakože herních špičkových" ho*en pro "inteleuktálněodborněuměleckysetvářícíazkušený" voly, nepotřebuju.
A máme po debatě. -
Studentské noviny. Sice je to prkotina a nedosahuje to na úroveň klasických herních magazínů, ale občas se člověk dostane i k novým kouskům a zadarmo.
-
ok pak už to trochu rozepsal, každopádně říct "co jsi čekal od studiových sluchátek" není zrovna nejšťastnější.
-
Tak hlavně, že jsi našel co ti sedí, s těma AKG to taky nechápu, ale co už. Studiová sluchátka je jen označení, to neřeš (anonymní píše hovadiny, v čem si jako myslí, že jiná jsou jiná). Problém s kvalitou zvuku bude spíš v tom, že spousta lidí jakmile slyší něco lepšího, tak si myslí, že je to horší, protože jsou tak moc zvyklí na bum-cink, že už mají zkreslený názor, spíš by mě zajímalo, z čeho tě bolela hlava :) Ale to je jedno, našel jsi taková, se kterýma jsi spokojený, to je hlavní.
-
Kam recenzujes?
(nevinna otazka -pozn.diskutera) -
To mam fakt rád, když někdo o něčem tlachá a ví docela dost prd.
Nepsal jsem že to je razantní zlepšení ale lepší to je né že ne. -
Šéf Take Two označil Red Dead sérii za masivní úspěch, což napovídá tomu, že na pokračování nebudeme muset dlouho čekat.
Se zrovna probudil? Ja doufam ze na tom makaj uz od Redemption, vzdyt jim lidi hned trhali ruce...
Nic jinyho to studio (San Diego?) oznamenyho nema, ne? -
Taky tam toho víc není. A o té grafice by se taky dala vést ostrá debata *3*
-
Mam GTX460 a zatim nepozoruju problémy. Jediny ceho se malinko bojim je Kingdom Come. Ale podle alfy, kde nešlo vypnout AA to vypadá že i s tim nebude problém na High
-
Homeworld Remastered možná už v únoru!
http://www.pcgamer.com/get-a-first-glimpse-of-homeworld-remastered/ -
To je zajímavý že steam nemám a hraju co chci....
-
jj tak 200, možná 250 minut, neber to za 1100kč, potažmo 1400kč nebo kolik na topinkovači.
Pokud se někdo rozhodne hrát MP, připočítáme pěkně pár DLC po několika stovkách...
To jsme to dopracovali. -
Abys nebyl zklamán, protože Spacek se tam mihnul hodně málo...
-
Fakt na oldgen to vypadalo hezky, ty efekty přehnané... všechno skoro lesklé to nemám rád no ale jinak brý, překvapila mne ostrost tam snad bylo i AA? wew.
Oproti plytkému GHOSTS rozhodně krok vpřed... jinak herní doba nevím sem si nevěiml ja to hrál na 3krát. Takže kolem 5-6hodin? to je taky důvod proč jsem nezvýšil... hodnocení no. -
Jo ale zlepšení grafiky tam je no... ne nemusíš urážet.
-
Po sračkoidním MW3 a Ghosts mi to nestojí ani za to stahování. Ale dám tomu šanci, ptže Kevin "House of Cards" Spacey a Exo "Edge of Tomorrow" suit .
-
Hráno na konzoli a grafika naprosto parádní. Víc tě zajímat nemusí.