Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    No já jsem ze Steamu instaloval 152 minut, takže to budu hrát trochu déle no.
  • Ale ty jsi to hrál na konzoli, to mě nezajímá, bez urážky.
  • Čili budu hrát kratší dobu, než za jakou to stáhnu jo? Teda ne, že bych to nečekal.....
  • Jack1947
    Má rychlo recenze... na druhé straně přesvícené to občas bylo no. Jinak v poho. Kdyby nebyli cutscény hrané tak bych řekl že super.

Rozhodně gerafika špatná nebyla, pár efektů oproti minule ale jo no je to stále to COD, co naplat to se už nezmění no.
  • CoD

Vypadá to dost nenáročně, i dnes už obyčejná 760tka dá na fulll s vyhlazováním 60+ fps.

http://www.guru3d.com/articles_pages/call_of_duty_advanced_warfare_vga_graphics_performance_benchmark_review,6.html
  • Veskoslav
    Já jsem to "dostal" do pracek k napsání recenze. A hra opravdu má grafický posun, co jsem zatím odehrál. Ale mám odehranou už hodinu herního času a kampaň mi bliká na 38%....Jinak je to CoD, který přidal prvky z Titanfall a Crysis. S tím problémem, že obě zmíněné hry to zvládají mnohem lépe. A MP je stejný jako u Ghost. Recyklace. A opět osekaný kvůli dalším DLC.
  • další Cod

Já zatím stahuju, ale co říkáte na grafiku vy, co jste to hráli, je to aspoň trochu posun vpřed ? Z těch pár obrázků co jsem viděl (víc času tomu než sám zkusím fakt věnovat nehodlám) jsou to opět docela přeefektované omalovánky s mizernýma texturama a bídným dojmem reality) .. ?
  • nekromant33
    10/10 It's ok. - IGN
  • Veskoslav
    Tak jsem začal číst recenze na nový CoD. Zatím nejblbější fan recenzi má opět IGN, které snad už nikdo nebere vážně. Po přečtení jejich "recenze" a hodnocení 91 si říkám, že ty naše deníky jsou kritické o 2000% než ty zahraniční.

A Metacritics je ještě lepší. Jeden člověk napsal tu samou "recenzi" ke všem platformách a 10/10....Neobtěžoval se měnit ani slovosled, jenom prostě CTRl+C a CTRL+V. A to je vlastník 5 platforem, to klobou dolů, že to dokázal v tak krátké době hrát na všem.
  • Tilwaen
    Díky za minirecenzi, celkem mě to navnadilo ke koupi *4* Budu to dál sledovat.
  • Jasná lama, páč jestli je to "frustrující" potom to splňuje žánrový účel.
  • oktavius66
    Prostě jenom jdi dopředu a nezastavuj se. Na zemi je poklop který otevřeš a poté pojedeš dolů po zádech. Nic těžkého, jenom se vůbec neohlížej a nezastavuj se. A tohle je prkotina. Nechci spoilovat, ale čekají tě tam mnohem, mnohem horší věci než toto.
  • The Evil Within

Včera jsem konečně rozehrál na PS4 The Evil Within a trošku mě to dostalo.. Hraju na casual, ale kousek od začátku, kde jsou ty rotující čepele ze stěn jsem chcípnul asi 20. Málem jsem pak zničil ovladač.. To jsem taková lama, nebo to bude tak frustrující celou hru?
  • oktavius66
    Medic je strašný... Snad jediná třída za kterou nehraji. Monstrum jsem ještě nezkoušel, protože si myslím že bych byl moc velký NOOB *15* .
  • ucho
    no proto jsem v tom obchodě testoval i různě kvalitní nahrávky. já bych spíš řekl, že dost záleží na tom, jak to kdo vnímá. že nejde o konkrétních sluchátkách říct, že budou všem znít stejně dobře. a tak určitou roli asi hraje i zvyk. když je třeba někdo léta naučenej poslouchat něco, co zní nějak, a pak to najednou zní jinak... řekl bych, že dražší sluchátka je určitě lepší předem vyzkoušet, aby se člověk vyhnul komplikacím, které potkaly mě :D
  • Já používám studiový taky k poslechu hudby a hrám, to si snad neprotiřečim. Jen říkám, že jsou stavěný k jinýmu typu aktivit a "nelžou", takže tam kde něco stojí zvukově za prd, budou znít hnusně. Jiný druhy sluchátek, jsou zabarvený, aby byli příjemnější i u věcí který nezní dokonale sami o sobě. Má to svůj důvod, třeba mix do rádia se dělá tak, aby zněl "dobře" i z těch pidirepráčků co má máma na kazeťáku když uklízí, a tedy s pořádnými sluchátky to bývá hnus, zatímco s "obyčejnými" se to dá poslouchat. Celkově se mix dělá tak, aby zněl na co největším spektru zařízení dobře. No a pak ti studiový nelžou v tom, že je to vlastně tak trochu trik, a ta hudba v nich nemusí znít nejlíp (Pink Floyd v nich bude znít dobře to je pro audiofily, ale já nevim Lady Gaga třeba už ne, ač na mámy kazeťáku zní ok). Jinak s těma basama jste mne překvapili, já šel do ATH-50 než do AKG kolem těch 4k právě kvůli basám, a nemluvim o dunění, ale o čitelnosti a přesto určitym kicku.
  • davidBray
    když adresa na amazounu tak jedině orange county :)
  • ucho
    u těch AKG jsem basů slyšel dost. nebylo to žádný mega dunění, ale basy to mělo. znělo to normálně... (při tom testování v obchodě jsem testoval i nějaké Sennheisery, přesný typ už nevím, a ty basovaly tak moc, až se to nedalo poslouchat) a i když jsou to studiový sluchátka, není důvod je nepoužít i jinde (však i na krabici je zobrazen přenosný přehrávač), stále jde pouze o reprodukci hudby/zvuků... a priorita byla pohodlí, což měly ty sluchátka splňovat, ale tam by to asi bylo lepší s těmi velurovými náušníky jako mají na výměnu MKII, ale těžko říct. a jak jsem psal, na hry to mám jen z 20 %, tedy nemělo jít o pouze herní sluchátka.
  • Problem s basama jsem u tehle sluchatek v zivote nemel ale je pravda ze nejsem zadnej vasnivej basista. U nekterych her mivam spis opacny problem.
    Co se tyce nekompromisniho zvuku tyce tak tam souhlasim ale o to vic clovek oceni hru co ma samply nahrany dobre :D
  • Tak když si na hry kupuješ studiový sluchátka tak se nediv. Jsou hlavně k nahrávání a k mixování hudby, právě aby si slyšel všechny nedokonalosti, a vzhledem k tomu, že se ve hrách na zvuk pořád dost s*re a samply mají často různou kvalitu, tak to je o uši. Sám mám studiový sluchátka (ATH-M50) a ty mají jediný štěstí v tom u her, že mají relativně dobrý basy, AKG basy moc nemají, takže si to dáš víc nahlas, aby si je slyšel trochu a v tu chvíli ti do uší řežou vejšky(u AKG bývají dost brutálně upřímný). Ona taková ta herní sluchátka sice nejsou pro audiofily (prostě pokud si nechceš hrát na člověka, co pozná rozdíl mezi mixama evropských a japonských verzí padesát let starých obskůrních alb), ale na hry je to vážně lepší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit