Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak hlavne ze jsi nakonec spokojenej. Je mi lito ze ti ty AKG nesedli. Uprime to fakt nechapu protoze ja jsem s nima i po letech opravdu moc spokojenej a to i s tim jak sedej na hlave tak s tim jak hrajou.
  • Morraw
    Až budete vyplňovat US adresu, tak můžete použít tuto State/Zip Code kombinaci

Kansas 67444
  • Jasné, ale já o DualShocku na PC opravdu neuvažuju, takže vypínání světla ani neřeším - když hraju na PS4, tak mi překáží. Atmosféru to nevyvolává, protože nemám čas to sledovat (jsem blízko monitoru, takže ten svou září přehluší ovladač) a ještě se mi to zrcadlí. :-)
    Druhý argument chápu, já první gamepad koupil až právě X360 controller.
  • ucho

Sluchátka - závěr

Jak mnozí vědí, pořídil jsem si sluchátka AKG K240 Studio. Sluchátka nevypadají zle: http://oidnes.cz/13/012/c460/JB4890c5_003vlcek.jpg (mám tedy tu předchozí variantu, tohle bude MKII, ale parametry sluchátek jsou shodné). Včera jsem skočil do obchodu poslechnout jiná sluchátka, abych měl nějaké rozumnější srovnání. Padly mi tam do rukou například i AKG K540 a ty mi přišly ještě horší. Skoro začínám mít dojem, že moje uši mají problém se zvukem ze sluchátek od AKG. Z těch jsem měl ještě větší bolehlav, měl jsem pocit, že rezonují. Po pár testech jsem nakonec skončil u o chlup levnějších Audio-Technica ATH-TAD400, se kterými snad nemám žádný problém. Na hlavě jsou mnohem příjemnější a ze zvuku mě hlava nebojí. Víc snad nepotřebuji. Na PS4 jsem je ještě nezkoušel, ale na PC nemám pocit, že by byly tišší než AKG K240. Tak snad mám od sluchátek na pár let zase pokoj (ještě teda musím jít na poštu poslat zpět ty předchozí sluchadla :) )
  • jde už základní Arma II hrát přes net? po vypnutí gamespy už to nešlo, Operation Arrowhead pak překopali na Steama, ale základní verzi udělali
  • Morraw
    Já se snažil dostat do alfy už od prvního oznámení a když jsem se dočkal, tak jsem byl zklamán. Odehrál jsem jen 2 hry. Za medika a monstrum. Osobně mi nesedí ten moba styl. Ale při dalším eventu tomu ještě šanci dám.
  • Lukyz
    Dead Space 2 a Black Mirror 1-3 *4*
  • *1* :) No to samozřejmě
  • čistá 0

Přidávám se do fronty ... Tyhle slevy mne neoslovily. Ale radost jsem si udělal už dřív , takže Grimrock 2 čeká ;)
  • Dualshock 4 lze bezdrátově na PC už od počátku ;)

"...hlavně kvůli špatně umístěnému levému analogu a tomu otravnému světlu, které se hloupě zrcadlí, kde to jen jde ..."
    To "otravné světlo" které jen vybíjí akumulátor jde v obou ovladačích , které jsem našel pro emulaci snadno deaktivovat . No a prohozená pozice směrový kříž / levý analog .... to je přesně ta věc co já odrostlý s Dualshockem zase nikdy nepřekousnu na Xbox ovladači :DDD
  • ringmancz

Titanfall za 10 babek

http://www.amazon.com/dp/product/B00DTWEOZ8?tag=tbprod-20&sid=1103

to jde
  • oktavius66

Mé dojmy z APLHA verze hry EVOLVE

Tak, jsem se konečně dostal do Big Aphla verze hry EVOLVE (Jacku děkuji za kód) . Mám z té hry velkou radost. Původně jsem si myslel, že bude hra nudná a nezábavná, ale jakmile hru spustíte, tak je těžké se od ní odtrhnout. Možná si myslíte, že 4 Lovci vs. 1 Monstrum je jednoduché. Opak je pravdou. Jakmile se za Monstrum spawne nějaký borec, tak Vás dokáže, tak rychle rozrubat, že jste to ještě neviděli. Ve hře můžete hrát za Medica, Útočníka, Engineera a nebo za Trapeera ("pokladače pastí") se svým mazlíčkem, který vystopuje Obludu a dokáže oživovat spoluhráče. Osobně jsem zatím odehrál zhruba 10 zápasů, takže zatím moc neznám taktiky a jak fungují všechny udělátka, která máte k dispozici. Osobně se mi hraje nejlépe za Trapeera. Má k dispozici samopal s vysokou kadencí, možnost chytit příšeru do kopule odkud neuteče a Váš tým do ní může valit ostošest. Taky má dělo s hapunami, které chytí a nepustí příšeru na nějakou určitou dobu. Pokud bych chtěl mluvit o grafické stránce, tak hra je zpracována velice hezky. Hlavně prostředí ve kterém se lov odehrává (Lesy, jeskyně, propasti, ...) . Na to, že se jedná o ALPHA verzi, tak hra šlape celkem krásně. Jediné mínus je padání při napojování do Lobby. Ale jedná se o Alphu a proto to není tak závažná chyba, protože se po čase upraví. Levelování postav není ani rychlé ani pomalé. Je potřeba využívat všechny prostředky k zabití monstra, protože si tak vylevelujete všecno. Za body se Vám také otevírají různé perky, jako je třeba: rychlejší změna zbraní, více paliva v jetpacku, o 200% větší skok atd. . Pokud si myslíte, že ve hře je pouze 1 nepřítel, tak to není pravda. Během lovu na Vás může zaútočit spousty dalších menších nepřátel jako jsou podivní "dinosauři" a různá další větší zvířata. Překvapením bylo pro mě když a mě zaútočila přírodní vegetace a sežrala mě obrovská masožravá rostlina. Pokud nemáte po ruce přítele, tak jste nejspíše v koncích.
    Celkově zatím uděluji ALPHA verzi hry EVOLVE 9/10. Zaslouží si to.
  • Jack1947
    *3* +1.
  • ja byl silnej a nekoupil nic, ted moc nemam čas hrát ale jakmile bude trochu času kupuju novou civku za 50€ *5*
  • Jack1947

Chaos Heroes - rychlo shrnutí

Dejme tomu že to je barevné, celkem. X tý klon LOL, navíc se hraje proti AI a zápasy trvají i kolem hodiny ? wtf lol. Což je celkem bolest... se naumírat např tolikrát a omrzí nuda.

Pak tady máme celkem napí*u kameru, která jezdí do háje takže se naštěstí dá fixnout na pevno na hrdinu ale ani to není žádná výhra nedá se pak rozhlížet. Navíc je to poměrně náročné na hw, spousta blbostí co se člověk musí zajímat nejen mlácení do levého tlčítka... zase jsou tam i nějaké ty kouzla možnosti lišící se postavami za které hrajete... ne.

Tohle nebude asi pro mne, např jsem zkusil Strife a taky se mi to nelíbilo barevné a člověk se v tom ztrácí... a za to nadávání to myslím ani nestojí.

Radši SMITE tam mám možnost něco trefit nebo i s vrzajícími zuby ten Orcs must die unchained. Občas i Merc elite browserovka není zlá.
  • Jack1947
    Tobě se zbořil svět. *7*
  • Ninjas in Pyjamas

Dnes oznámil hráč z týmu NiP odchod do důchodu. Nebylo by to nic zas až tak neobvyklýho pokud by tenhle team nedržel tolik naprosto neskutečných rekordů. Jsou oficiálně a bez jakýchkoliv pochyb nejúspěšnější Counter-Strike team v historii a pravděpodobně nejúspěšnější tým napříč celým eSportem. Jejich oficiální rekord vyhraných LAN her v řadě je neuvěřitelných 87:0. Navíc jako jedinej tým za celou svou historii nezměnil sestavu (až do dnes). Za dva roky Fifflarenovi prošlo rukama okolo 525 000 dolarů jen ve vyhraných prize money.
    Jen mi přišlo, že bych se tady o tom měl zmínit aspoň tady i-když vím, že tady "ty eSporty" nikoho moc nezajímají, ale pravé se totiž rozpadl největší tým v historii profesionální hraní. Už jen těžko totiž bude mít někdo na to aby jejich rekordy dotáhnul nebo nedej bože překonal.
  • Morraw
    Eldritch, Binding of Isaac, Cthulhu Saves the World
  • ringmancz
    "koupil" jsem Lovely Planet a Savant - Ascent, díky kartičkám mě to stálo mě přesně 0,-
  • Inquisitor
    Já jenom The Night of the Rabbit:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit