Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • další z důvodů, proč je hraní na konzolích atraktivnějším zážitkem.

Mám s tím svou zkušenost. Tyhle ochrany se překousnout dají, ale jednou, maximálně dvakrát. Horší je, když člověk počítač používá i na něco jiného, než hraní (a to používá asi většina uživatelů) a postupem času si stroj zašpiní všemožným softwarem, který nevyužije (z toho množství her, co hrál). To pak jednoho dne člověk dozraje do stádia, kdy ho neberou jak pirátské kopie (není to fér vůči tvůrcům), ani originálky (není to fér vůči mě) a je na vážkách. Konzole (herní) počítač zdatně supluje a pro hry je imho lepší platformou.
  • Prasaak
    Líbí se mi, jak nezapomeneš kopnout do Battlefieldu, kde to jde, ale tento skvost Tě náramně baví:)
  • Creative T30 nemám , PS4 taky ještě ne ..... Cože ono nepůjde připojit reproduktory ,jinak než přes bluetooth ? ... Ani HDMI redukce nepomůže ? Bluetooth je dobrý leda tak na sluchátka , ale dívám se , že s přítomností konektoru na ovladači rezignovali na nutnost bluetooth hands free ... a to je jedině dobře .
  • Keyz
    Navíc ten kontrast. Konzole to rozjede a na PC máš umělou hranici i když by to slabší HW rozjel na minimum v pohodě. Bohužel, se to možná opakuje a nikomu to moc nevadilo u RAM checku, tedy je to vlastně normální slušná praktika. Jak to tak vypadá....

Hlavně, že borci řeší absurdní sociální debaty skoro do krve ale ojebávací produkty schvalují a když vidíš hodnocení, recenzi anebo i samotný verdikt, tak v dobrém případě tam máš jednu větu. V horším nic. A společné je to, že to se neprojeví na hodnocení. Přitom to je stejné jako ojebávní s jídlem, které se tolik řeší a "hlídá". Vychcaný parchanty máš všude.
  • Jack1947
    No vidíš tak se vždycky napij a můžeš číst moje příspěvky ne? *3* aniž by tě to nák pohoršilo.
  • Miserius
    Lidi, jsem ožralej a Jacka příspěvky davaj trošku smysl...
  • Jack1947
    Pokud to takhle je, bude muset na to vyjít samostatný emulátor který srovná rozdíly což se rovná = nelegální uprava pokud vím tak je napíču lol. Protože pokud to neber I5 tak co potom Phenom kterej je možná ještě starší... dovolí no protože jím to je dovoleno... takže hráči si nechají sr*t na hlavu a ještě se jim to bude líbit.

Aha hmm, tak tím pádem bych si asi nekoupil... takhle se dobrovolně odrbat o zákazníky. Líto mi ani těch lidí není, protože už si mohli zvyknout. Že ACti po vzoru svého většího bratra EA to s hráči rozhodně dobře nemyslí, pak nakonec ta konzole byt s "polovičním" výkonem zas tak zlá není nu? *4*
  • Jack1947
    Tak to by sis pod sebou , uřízl rovnou celou větev... on si dělá srandu z vás naivitů a vy si sním píšete. *3* Boha, pak se zadělá stránka, fakt to tomu člověku co to tady má na práci vůbec nezávidím. *7*

Je mi ho upřímě líto, kromě teda toho že to i sraáží hodnotnost mého příspěvku... kdyby mne to zajímalo.

Je rozdíl mezi cílenou lží, klamem a nesprávným tvrzením a trollingem očividným neříkejte mi že tohle myslí někdo vážně to by byl na urovni, nějakého dítěte ani to ne. I to hloupé dítě je pak chytřejší... takže trollý . Snad to chce trochu nadhledu ne.
  • Keyz

Call of Duty Advanced Warfare CPU check?

https://blog.activision.com/thread/200908393

*1* Předtím borci hlídali zda máte dostatečně RAM i když hra využívala o mnoho méně a jestli tohle je pravda u originální verze tak, to je další skok k lepším hrám!

Aneb v recenzích se na to opět bude většinou kašlat a doporučí se to jako kvalitní hra z COD série. Je fuk, že tam dávají takové sra*ky. Neskutečný co si firma v herní branži může dovolovat. Určovat uměle hranice pro spuštění nějaké hry i když objektivně hra jede stejně dobře na slabších strojích..
  • konzole neni jen kus hw, je to o pristupu a stylu a navic to do obyvaku zapadne (na rozdíl od pc)
  • Keyz
    *15*
    Zajímavé, že si klidně koupíš PC o velikosti konzole a v barvě dle libosti *3* Ale to není pro chudé, stejně jako Mega TV. I když na úvěr umí nakupovat i oset a borci co si musí půjčit na Mega TV, protože bez toho nemohou být, pak mohou používat i levnou konzoli, když jím na nic jiného nevystačí peníze. (ale díky chabému vedení vlastního rozpočtu nezjistí, že za hry a různé + programy nakonec zaplatí více [přesně jak výrobci chtějí] )

Jinak by by se mělo banovat za lži. Tohle co jsi napsal, je zcela jasná lež. A dopadne to tvojí reakcí na mojí a jestliže se někdo připojí zadělá to klasicky celou stránku.
    Pak to vypadá jak to vypadá, když se dohaduje o nějaké lži.
  • PC nejde pripojit k televizi a musis se pred nim krcit. Kdezto konzole ma spravnou barvu, hry delany podle velikosti pixelu televize a jde polozit na stolek v obyvaku. Proto je mnohem lepsi.
  • Keyz
    Podle steamu to chce 55GB. Vzhledem k tomu jak levné jsou 1TB+ klasické HDD, tak v tom není žádný problém :)
  • Keyz
    *15*

"sedet v obyvaku a koukat na mega TV". Ten kdo má na mega TV za mnoho peněz, si koupí levnou konzoli a hraje tam 900p nebo kolik? To sotva.
    Ten kdo má na mega TV, má i na mega HW *3*
  • Jack1947
    No já si jsem jistý na 80% že na ty blázny s gamepadem by ses možná taky nechytal no.

Ty na pc mne udivují no, většinou tě zabijí tak jak to nečekáš... a tak mne jde o zábavu no. Navíc má to své plusy... na konzoli pokud nevlastní mikrák může tak max narážet hlavou do zdi ale víc nezmůže. Tudíž i to urážení tam je na lepší urovni no.
  • taky se mi to líbí a premyšlím, že bych kvuli tomu koupil konzoli, beze srandy. je to mnohem lepší zažitek sedet v obyvaku a koukat na mega TV než se krčit pred pc.
    taky v mym vyšším veku už nejsou reflexy co byvali tak bych se na ty blázny s myší už asi nechytal
  • Jack1947
    Depku jo? vždyt, já mám starou 8800GT a s ní fakt Dx11 hry nerozjedu tak jaké pak strašení lol. *4*
  • oktavius66
    Sakra nestraš tady z kartou... Už teď mám z každé nové hry depku, že ji nerozjedu a ty to tu řekneš, že je to náročné (jak jinak). Tím si mě uklidnil děkuji *15* .
  • Jack1947
    No hele, dám ti za pravdu... tady to je za oslední dobu jedno z nej COD v SP vůbec... chtěl bych to na pc no. Ještě ale musím pořešit kartu, bez ní to totiž nerozjedu. *15*
  • Na trhu je takových pseudo herních píčovin, že 15 kil za nový CoD je naprosto v pořádku. Navíc, co jsem mohl díky nedočkavcům jako je kolega Jack, vidět, tak budu rozhodně spokojenej. Vypadá to minimálně kampaní vskutku na výbornou záležitost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit