-
Připadalo. Na aprílový žertík už je trochu pozdě ne? Cenu přirovnanou k pořizovací ceně beru jako nadsázku. Ostatně taková Britanica nebo sebrané Shakespearovi hry taky nejsou zrovna za pakatel. Takže ona to byla jen sranda? Proč a kdo za ní stojí?
-
*1*
-
1911 Forewer
-
Jedna z nej her na PS2... ty musíš být tedy nervák lol. Nehrál jsem jenom jsem hrál demo ale že by to bylo frustrující jak píšeš? a co je na tom za recenzi lol.- Vždyt to je jak od nějakého, nevyrovnaného naštvaného dedka co má chvíly před mrtvící a plive všude a na všechno. *2* *15*
-
Rychlorecenze - ICO
Jedna z nejvíce frustrujících her, jakou jsem kdy hrál. Totálně pojebaná kamera, která celý ten "zážitek" maximálně kurvila, Nudné, sterilní lokace, které se opakovaly, všechno bylo jen o samém běhání po obrovských interiérech, dokonce i ten soubojový systém byl frustrující. Tuhé ovládání taky přispělo akorát na mojí větší agresivitě a potřebě mrdnout ovladač po televizi, což se mi už dlouho nestalo. Tuhle hru už nikdy. Jestli z ní někdo honil v roce 2001 tak fajn, ale teďka je to chujovina všech chujovin. -
Na to co si přečteš o tom, jak jsou sluchátka super, se moc nevaž. Každý má vnímání zvuků jiné. Věř svým uším. Kdysi dávno jsem si koupil Senny (HD 580), protože jsem o nich všude četl samou chválu a každý prodavač je vychvaloval. A za pár měsíců jsem je prodal, kvůli tomu, že mi nesedl jejich zvuk. Místo nich jsem pak pořídil AKG K 501 a nedám na něm dopustit. Také bych tomu předtím nevěřil.
-
Co to meleš? Jakej spam, 2 jsem poslal a key dostali. Tak nelži. Já jsem upřímný člověk, ne šmejd.
Njn, máš to tak asi lepší. Přes CURSE což sem už mimochodem avizoval jako jednu z možností... před dnem.
https://twitter.com/2K/status/527506731622883331?cn=bmV0d29ya19kaWdlc3RfYWN0aXZl&refsrc=email pak ještě tady. -
není a mají štěstí, že už nepůsobi Razor. A ty ještě živé mtvé jako Skidrow ři Reloaded na to serou jako na placatý kámen...
-
hmm no mozna se pletu asi to stale prolomene neni :)
-
pro zajmavost jsem ted kouknul na torrenty a nejakej novej crack tam je a nejspis funkcni podle komentu takze to zas odsere ten kdo si hru koupi chjo..
-
The Colbert Report a GamerGate
http://thecolbertreport.cc.com/videos/ladjef/gamergate -
Ahoj. Dotaz na bluetooth repro + playstatuon 4. Konzole reproduktory najde ale pri pokusu o spojeni mi napise ze Cannot find a profile supported by the PS4. Jde o creative t30. Nevi nekdo jak na to? Diky.
-
a ty prestan argumentovat milionem lidi bez mozku *3*
-
pc je natolik silná platforma že má výkonnostní rezervu i na nejakou tu drm navíc
-
Otázka neni jestli, ale kdy. A jinak si to odserou zase ty co za to zaplatí. Viz crashe a performance dropy.
-
Ty bastarde *1* Jo, to taky stojí za to.
-
Napiš mu že DayZ je lepší než ARMA a uvidíš :D
-
Najdi si na youtube Tartarus Cast. Výborný jsou situace kdy se vyjadřuje ke konzolím nebo když má někdo opačný názor než on. Bašta fanatiků.
-
EVOLVE Key pro každýho
Vždycky se spoléhej jen sám na sebe a nečekej že ti někdo pomůže *10* (Jack smrdí!)
Nainstaluj si Curse Voice, spusť a v programu dej Claim Your Key a je to :)
http://beta.cursevoice.com/games/evolve -
Čekej akorát tak SPAM *10*