-
GTA V? Vážně? Takže když máš GTA V na staré konzole, tak dostaneš zdarma verzi na nové konzole? Nebo jak jsi to myslel. GTA V přidává obsah do multiplayeru. Což mnohem větší míře dělá například Guild Wars 2. -
To jo, ale ta verze Sleeping obsahuje všechny DLC a to je poněkud rozdíl. Proto nechápu, proč se rozčiluje. Mimoto Trine 1 ve vylepšené verzi byla i v humble a zdarma, když sis koupil datadisk k Trine 2. Neřekl bych, kdy by ta verze vylepšovala pouze grafické rozhraní, ale obsahuje všechny DLC. Což kdo má původní hru bez DLC koupenou v akci, tak je to libová nabídka. Srovnal bych to s Metro Redux, kdy cena pro majitele je 20 euro.
-
nedela evolve nahodou to same studio co ma na svedomi tu prisernost left4dead?
-
Třeba Trine si může majitel původní hry updatovat na graficky lepší verzi zdarma.
-
GTA V
Příspěvek obsahuje příliš mnoho velkých písmen (vypněte si CAPSLOCK) *16* *11* -
Která hra kdy nabídla to, co ty popisuješ zdarma? Kromě moderské obce, to neměla žádná hra. Navíc nikdo tě nenutil kupovat DLC. Jediné hry, co mě napadají, co dostaly upgrade zadarmo je FTL a Don´t Starve. Tato nabídka je pro ty, co nemají tuny DLC atd. Ne pro tebe. Ale neznám hru, kdy by jsi dostal její vylepšenou verzi zdarma. I Deus Ex se platil peníz.
-
Děkuji *4*
-
V pohode, moja chyba, len som si chcel rýpnuť. Blbý nápad :)
-
Díky !
-
Díky
-
Co- Optional podcast, který moderuje právě TB a výše zmíněný Giant Bombcast
-
Díky!
-
*4*
-
*11*
-
Vybráno a na mě nezbylo :(
-
Jop.
-
Rozhodně Giant Bomb!
-
Díky moc. Také jsem si jeden vzal. Bohužel už byl poslední, tak info pro ostatní, že už netřeba zkoušet.
-
IGN Beyond
-
Jeden jsem si vzal, děkuji *4*