-
Evolve PC Big Alpha Steam klíče:
Klíče rozebrány. -
Já bych určitě zájem měl :) louie13@seznam.cz *3*
-
Je to tam, díky Jacku *5*
-
Nebejt tam Tomáš z TC tak bych jim ty peníze poslal.
-
Anglické podcasty o hrách
Ahoj, doporučíte mi nějaké podcasty o hrách (na procvičování angličtiny). Líbilo by se mi něco ve stylu Total Biscuita (je mu dobře rozumět), ale potřebuji audio - když zdroj bude video, kde však vizuální stránka není nutná, nevadí.
Dík -
Měl bys to tam mít, nz.
*3* -
Pokud je teda máš, tak poprosím o jeden na Frozt@email.cz *5*
-
tobě vážně podle popisu připadalo, že se to bude prodávat?
-
WhySoSad sháněl kód do alfy kvůli Let'sPlay videu...
-
EVOLVE - ALPHA
Takže dneska mi došli další 4 kody, kdo má stále zájem necht zanechá email. *3*
( Fakt sem dostal 5kodů lol? celkem to m příjde jako docela haluz).
Tak ještě jeden, hurry up. -
Proto jsem schválně nenapsal odkud že, ok ok já už nevím co se tady bere jako vtip a co vážně. *7*
-
Bol to vtip, od toho tu sú novinky aby sa informovalo :)
-
Jo, tak dík za info to mi nějak vypadlo ale zase tam neměl ještě člověk Exo suit. *3*
-
To si na omylu, ted jsem o tom zauvažoval... samozřejmě na pc, od dob COD:MW2 by to bylo další koupené COD. *3*
Ted je spíše otázka jestli se to vyplatí... když nejspíše emulují servery a pojede se nejspíše dřív nebo pozdějc i na w@rez verzi. Mám na mysli to že Steam ano steam , má zjevně problémy s tím rozlišovat hackery... proto jsem mimojiné posléze litoval koupi MW2 , tam jich bylo plno. Docela to i znechutilo hrát. Rok od vydání jsem na hru už prakticky nešáhl.
Každá nová hra se rozhodně pokaždí na w* neobjeví záleží na okolnostech... složitosti crackovací metody a někdy i výjde repack/fix když nedojde k uplnemu cracknutí no.
Což na pirátu netvrdím že nebude, na druhou stranu zase nemusí zato člověk platit. Pak bych tedy sáhl po verzi konzolové. kde výskyt hackerů takový tedy spíše není asi ani žádný... Pak ten matchmaking... to byla a je myslím taky stále bolest. -
Proč se vlastně stala modla právě z 60 FPS ? ... 120 a víc je přece lépe ;)
Zrovna v tomto konkrétním případě ... MÉNĚ mělo bohatší dějovou zápletku a jako hráče by mě dostali na svou stranu ;) . -
Jo, nepadla tady o tom zmínka no... tak proč by ne že.
-
Placená DLC jsou zhouba ...
"Sleeping Dogs owners! Upgrade to the Definitive Edition for a 50% saving! (14,99 €)"
Nas.at říkám ! Kdysi byly updaty , pro majitele původní hry vždy zdarma ( navíc, když obsahově nic nového nepřináší a pulírují jen grafiku ) ! A to že mi automaticky přihodíte všechna DLC které jsem si stejně už dokoupil , tak tomu říkám podpásovka .... Nas.at a rozmazat Square Enix ! -
Tak ten námět je opravdu zajímavej, pro hráče důvěrně známá oblast "černarusi". Jsem zvědavej jestli se tohle podaří a už jsem podpořil aspoň 500,- *4*
-
MEDIATOR
Na startovači se právě vybírají peníze na zajímavý projekt, který má realisticky ztvárnit práci speciální armádní jednotky. Takže koho zajímá podobná tématika, zkuste se na to mrknout.
https://www.startovac.cz/projekty/mediator/ -
Tak update, RSI vypustili ofiko prezentačku :)
https://www.youtube.com/watch?v=cir3w-wIx9U