-
Tak pokud by si byl tak hodný a chtěl bys udělat radost člověku na kterého se nedostalo, tak tady bych o jeden prosil: oktavius66@seznam.cz
Každopádně děkuji předem *3* . -
TC jako Tartarus Cast ? Jiná zkratka mi s Armou nejde dohromady :D
-
Už ho mám *3*
-
Je tam navíc tohle: http://www.strongbit.com/execryptor.asp
To ale není nové, tohle funguje již roky. -
O koho se jedná?
-
Ach ty čecháčci, nic nedokázaly a nikomu nic nepřejou
-
Poslal jsem 100 Kč
Doufám že pomůže -
Jo není to zrovna tak lehký, jak ukazovala videa. Samozřejmě záleží na skillu a na tom, jak rychle ho najdete a začnete zabíjet a nebo jak rychle se on dostane na další evoluční fáze. Párkrát to bylo fakt o vous, několikrát se na to medic vykašlal nebo umřel a pak popadala část týmu a je sranda sledovat posledního hráče, jak utíká a kupuje ostatním čas, aby se mohli znovu respawnout. Rozhodně to ale není tak jednoduchý, jak to vypadalo a to je fajn.
-
Viva la starforce? *12* or worse.
-
Díky, matchmaking je ostatně největších neduh dnešních her s lobby systémem. Takže ok, mne hlavně trochu vadilo tedy trochu hodně že právě to monstrum není tak silné a dá se dle prezentovaných videí z gameplay zdolat poměrně snadno, což podle tebe nen tak uplně pravda no. Což jsem rád...
Ježíš tak si z trolla/tla nic nedělej... já ho mám docela rád. On není tak špatnej jak se zdá no. -
Jop a prej může za různý chyby - http://www.dsogaming.com/news/lords-of-the-fallen-pc-version-still-uncracked-thanks-to-new-drm-solution-three-days-and-counting/
-
Je vidět, že miliónům to nevadilo a užívali si dobrej coop. Přestaň se tu prosím tě zbytečně shazovat.
-
je tam nejakej novej druh drm?
-
Je to sranda jenom je opět nevychytaný matchmaking + v tenhle moment nemůžete být čtyři kámoši proti pátému jako monstru. Když jste čtyři v partě a pátej se chce připojit jako monstrum, tak mu to ukazuje, že je lobby plný, tak doufám, že to pak zpřístupní. Jinak mechaniky jsou fajn a je to fakt o týmové hře a pokud chcete monstrum zdolat, tak fakt musíte hrát tu classu, kterou máte. Stačí aby se na to medic na chvilku vykašlal a všichni lehnete. To samý je s trapperem, který monstrum uzamkne atd.
Jinak je mi jedno jestli max/nemax. Jestli je to troll, tak je to ostuda, která má k trollovi daleko. Jestli troll není a je prostě takový jak se prezentuje, tak to je obyčejný blb bez rozhledu a věčný nespokojenec. -
ano a taky hra se žádnou fyzikou a animacemi
-
Asi tak nějak...
-
Tak ho ber s rezervou je to náš max, L4D2 byla parádní hra ale tady mi to zas tolik nesedí zatím.
Možná kdybys ty nebo někdo jiný hodil své vlastní dojmy, jak se to vlastně s tou hrou má no. -
Co říkate na novou ochranu, použitou ve Fifě, Lords of Fallen??? To samé můžeme čekat i u Dragon Age: I, stojí to tvůrcum za to? Mizerná optimalizace, lagy, crashe vykoupená DRM, že by další temné období pro PC???
-
Ano šílenost, které se do roku 2012 prodalo 12 milionů kusů a šílenost, která má velký podíl na další co-op hrách pro čtyři hráče.
-
však když ti to přijde drahé, není třeba na tu lepší verzi upgradovat, ne? stačí počkat na slevu. navíc nebude moc lidí, kteří budou chtít hru hrát v novém kabátu znovu. čas lze využít efektivněji. řekl bych, že ta vylepšená verze cílí na nové hráče (a nové konzole). nebylo by v takovém případě rozumné to dávat majitelům původní hry zdarma. navíc klasicky ten rozdíl nebude příliš dramatický.