Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tyhle slevy moje peněženka přestála bez větší újmy - Gray Matter, Deadly Premonition a The Fall :-D
  • Goat Simulator

*1* *1* *1*
  • Erien

STEAM včera překonal hranici 9 milionů (najednou) přihlášených uživatelů.

Nic zajímavého, Steam je stejně dneska nutnost, bez toho už si člověk na pc "skoro" nezahraje. Tak to bude logicky jen stoupat.
  • krátká recenze Xbox One controlleru na PC

Jde to. Už to není takové WOW jako při nákupu Xbox 360 ovladače před lety, ale ten už má nejlepší za sebou... Problémů má nový ovladač pár, a to přesně. Prvním jsou zadní tlačítka (bumpery), které jdou příliš ztuha, což je otrava, existují hry, které je používají dost. Druhý problém je samozřejmě ten, že ovladač k PC nepřipojíte bezdrátově, takže můžete do šuplíku schovat dvě duracelky, které vám Microsoft přihodil v balení. Tak snad až ovladač vyjde oficiálně pro PC, dočkám(e) se nějakého toho receiveru, jako je k předchozí generaci ovladače.

Plusů je taky pár, naštěstí už ne přesně, ale pouze obrazně. Tím největším je, že Microsoft moc neexperimentoval a ovladač je v podstatě stejný. Jestli je o něco menší, plošší a s menšími analogy, to netuším, ale po dvou minutách ho v ruce přestanete vnímat, protože dojmově splyne se zkušeností, kterou jste měli z X360 ovladače. Takže to mi napovídá, že jde stále o excelentní gamepad, možná ten vůbec nejlepší. Na druhou stranu i takový Dualshock 4 mi nepřijde vůbec zlý, ale k PC bych si ho nepořídil, hlavně kvůli špatně umístěnému levému analogu a tomu otravnému světlu, které se hloupě zrcadlí, kde to jen jde. Jako další plusy bych jednoznačně viděl analogové triggery, které mají fantasticky plynulý a jistý stisk i návrat do výchozí pozice, asi nejlepší věc na novém ovladači. Milionkrát lepší je pak směrový kříž, ale to hlavně kvůli tomu, že původní byl tak nepoužitelný - navíc ho člověk zas tak moc nepoužije, a když ano, tak jsou to většinou pitomosti jako změna taktiky ve sportovní hře, nebo listování v inventáři - na konzoli, kde slouží i k primární navigaci, jde samozřejmě o mnohem důležitější prvek. Tu prý skvělou vibrační odezvu jsem zatím neměl jak vyzkoušet, stejně jako vnímám neutrálně třeba nové analogové páčky, které mají po stranách hrubou texturu. Můj bíly X360 ovladač je teda už hodně sešlý stářím, ale pořád je hezčí než ten černý u Xbox One, ale to je jen detail na závěr.

Takže vyměnit nebo nevyměnit? Pokud vám slouží starý, tak rozhodně ne, obzvlášť pokud ho používáte jako bezdrátový. Pokud hledáte nový ovladač a nelpíte na bezdrátovosti, asi nemá smysl brát X360 controller, protože novinka je o něco málo lepší. Na druhou stranu je starší ovladač opravdu hodně levný a v ničem podstatném není výrazně horší. To jsem vám asi moc neporadil. :-)
  • Konec Halloweenských slev na Steamu

Tak co jste si koupili?

Já si koupil ARMA II: Complete Collection.
  • ringmancz
    tak jsem zapl HTML5 na Youtube a vypadá to, že to jede
  • Ja bych rekl, ze to ma napsany jako sarkazmus.
  • Ano vo Firefoxe mi to ide v 60FPS uz automaticky bez prepinania.
  • ringmancz

Video: Porovnání 30 a 60 FPS ve hře Mario Kart 8. Nezapomeňte si v nastavení změnit rozlišení kvality videa na "1080p60". 

ale jen v Chromu
  • Zajímavé důvody. Takže ty sis krabičku koupil kvůli barvy a možnosti položit na stolek? Proboha tady se to začíná hemžit konzolovýma trotlama. Pořád tady budou kňourat a cpát svůj hloupý názor ostatním. Samozřejmě to neplatí pro normální konzolisty ale bohužel 80% z vás jsou přesně tihle panicové... Zajímalo by mě jestli tak chodí někdo trolit na konzolista.cz
  • Bioware dokončilo vývoj hry Dragon Age: Inquisition.

Tak teď se jen modlit aby to bylo aspoň trochu hodné jména Dragon Age.
  • davidBray
    tak jako některé komentáře .....
  • Bioware dokončilo vývoj hry Dragon Age: Inquisition.

Některé hry jsou prostě zbytečné ....
  • Jack1947
    Nemusíš , nemusíš je kupodivu ani číst nemusíš nic... jo vlastně jedno musíš a my všichni jednou zhebnout.

Prosím takhle ale ne, proto taky nepiju škodí to zdravý... stačí být propadlý hrám... ale aspon nemít oddělané játra atp.
  • A prej ze jen PC hraci musej stahovat tuny dat kvuli jedny kratky hry *1*
  • Miserius
    Vzhledem k tomu jak mi je teď blbě tak raději budu nerozumnět tvojím komentářum *1* *11*
  • Já jsem nezjišťoval, jak je připojit jinak, nebudu kabely tahat z PC na PS4 a zpět každou chvíli, to radši píchnu sluchátka do ovladače. Ale kdyby fungovalo bluetooth, tak bych to využil.
  • Jack1947

Někteří majitelé digitální Xbox One verze Call of Duty: Advanced Warfare se setkali s problémem, který způsobuje nutnost opětovně stáhnout přednahraná data o velikosti 46GB.

Ty vle to bych fakt nechtěl lol si koupit hru a ještě jí tahat celou "skoro" znova. *12*
  • Jack1947
    No jasně, ale jak vidíš v debatě nahoře asi si ho nepořídím. Tady byla kampan až na pár kiksů (respawn nepřátel opět, nelogičností) prostě parádní.
  • tak to mam se svím C2D E8400 ~ 4,1 Ghz asi smulu *1*

COD sem přestal hrát po modern warfare 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit