Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DS ma svoje chyby ale napsat tohle: "soubojový systém v DS je založeny na kryt, seknout, kryt, uskočit, seknout" je teda opravdu bzunda :D

Jinak DS samozrejme bere zretel na druh zbrane, jeji vahu i vahy zbroje kterou mas na sobe. To ze jsi neco takoveho nepozoroval mi trochu nestymuje s tim ze tvrdis ze jsi to dohral ale zase na druhou stranu chapu ze to nebylo tak tezky. Stacilo seknout, kryt, uskocit a seknout a vsechny jsi porazil.
  • Veskoslav
    Víš co, naklikej si na svoje lži. DS 1 jsem dojel už před nějakým časem a na DS II mám připravený peníz, protože jsem se o tom bavil s Miseriusem a ten ji chválil i když nedosáhla kvalit 1. dílu. Mimoto jediný člověk, co psal, že jsem to zakonačil tam, kde jsem to zakončil podle tebe, tak je Rhulad....Přijde mi, že píšeš naprosto stejným stylem, toho chlapa už jsem taky neviděl hezkou notkou chvíli. Že by nový nick?

A myslím, že ohledně Fallen přesně vystihuje co jsi za šaška. Zaslepený, hloupý a ulhaný fanoušek DS série. Takže si to fanboyjovství užil, napiš další hovadiny o soubojovém systému v KC:D, který vychází z DS soubojů a pak si to celé vyplusuj až do nebe. Ono je to tak pokaždé u článku o DS. Stačí cokoliv napsat proti, i malou výtku jako mizerné zpracování na rok 2013/2014 a hned je oheň na střeše. A ne, nemusím ti ukazovat svůj účet či jiné srandy na důkaz, že jsem to dohrál.
  • A dobre mu tak! Nema se pokouset podvodne prodavat leky na internetu a jeste se bezduvodne obohacovat. Hanba mu!
  • delO
    Několikrát jsi se přiznal, že jsi nikam v SOuls hře nedostal, jak můžeš napsat, že zbroj v Souls hře není nijak řešena, to je lež, v Demon Souls či Dark Souls si můsíš hlídat váhu, či všechno házet do equip load a staminy, což ale stejně nemé efekt, těžká zbroj je těžká a sotva v tom uděláš kotrmelec, proč lžeš, proč se ponižuješ, proč ze sebě děláš neustále trolla? Jak jsem psal několikrát ses tu zrapnil okolo Dark Souls ,na konec z tebe vylezlo, že jsi dvojku vůbec nehrál a jedničku jsi zakončil v Undead Burgu, Ano Lords of Fallen vypadá přesně pro tebe, laciná casual kopírka pro hráče Skyrimu či Doty, ano Lords of Fallen obsahují i zadaný ukol, co máš udělat, to si užiješ co???
  • Veskoslav
    Proč kecáš? Combat systém v KC bude naprosto odlišný. Vávra jenom řekl, že jsou tam zajímavé souboje. Nic víc. Takže neval lživé kecy o tom, že Warhorse dělá kombat podle DS....A nechci nějak brát iluze, ale soubojový systém v DS je založeny na kryt, seknout, kryt, uskočit, seknout. Stále stejný pohyb. Nic víc. A je prakticky to může aplikovat na většinu nepřátel. A člověk může mít na sobě tunu zbroje a pohybuje se ladně jak víla pomalu. Naopak nový Fallen vypadá, že bude brát zřetel i na druh zbraně a z toho vycházející pohyb. Což DS rozhodně nemá.
  • Jack1947
    Kingdom Come ale bejt fantasy hra nemá, má too brnkat na reálnou strunu. ( nezastávám se ničího názoru).
  • jsi fanboy souls her, to mi doslo, ale jiny relevantni informace nemas

pisu nekde, ze to plati vzdy a vsude? proste se smir s tim, ze ten system bude uplne jinej
  • MickeyMutant

Náš František

Franta Fuka byl v televizi (15:43) kvůli bitcoinům a nebyl to odborný výklad o výhodách téhle měny. Měli tam proti němu takovej graf s barevnejma šipkama. Říkali mu obžalovaný publicista a znělo to dost výhrůžně. Už mu chyběly jen klepeta.

Všem těm, co obrečeli Frantovu absenci ve vile, tak svitla aspoň jiskřička naděje na pár dnů mediálně pokryté vyšetřovací vazby.
  • delO
    Jaký obíhaní, klidně můžeš tankovat, ustupovat, cokoliv, proč se sereeš do hry, se kterou vůbec nemáš co do činěni, navíc, nikdo se tady nebaví o realu, pořád je to panebože fantasy hra, navíc spousta bossů je hodně rychlých, vidím, že jsi orpavdu "expert", zrovna Artorias, Manus, Fume Knight a x dalších jsou tuze rychlí. Takže si to zahraj, pak se pobavíme, do té doby si jen obyčejný trotl, troll, hater...
  • tak obihani, to je v realnym boji taky kravina, maximalne muzes udelat nakej vypad nebo uskok...

tezko potkas nekoho, kdo je 10krat vetsi ty a dvakrat pomalejsi nez zelva
  • delO
    další expert co viděl Souls hru z rychlíku, chápeš, že si tady můžeš zvolit styl hry, nemusíš dělat vůbec žádné kotouly a pěkně to odstát, to se změní v Bloodborne, ale v Souls sérii máš metaní jako volitelný prvek.
  • mam pocit, ze v nakym teaseru dan rika "tough combat as dark souls", o systemu by tezko neco rikal, protoze ten je tam dost na hlavu, ten urcite na mysli nemel

metani kotoulu a pichani do zad a do kouli, to ma ke stredoveku predaleko
  • delO
    Vávra to říkal v jednom podcastu, že se mu líbí combat v Demon Souls a že se mírně inspiroval. Opravdu ti to tady nebudu hledat v jakém to bylo. Smiř se stím, že zatím v combatu Demon Souls a Dark Souls nemá konkurenci .)
  • Můžu poprosit o zdroj informace, že Warhorse čerpají inspiraci pro jejich soubojový systém z mechanik DarkSouls?
  • delO
    Zaklínače 2 jsem nemyslel, to sis popletl, myslím Souls sérii, která nabízí nejlepší real-time combat současnosti, kde se naráz do souboje započítává stamina, výdrž štítů, tvoje síla, síla meče a myslím tu sérii, podle které Vávra dělá a vylepšuje svůj combat ve Warhorse...
  • Miserius
    Takle stupidně bys mohl shrnout naprosto každou hru který kdy vyšla...
  • davskal
    Myslíme oba tu hru, kde akorát sekáš mečem, metáš kotrmelce a umíráš? To je ryzí hratelnost?
  • Miserius
    Ono hlavně v tom hlasování ani nemělo nějakou vážnou konkurenci...
  • delO

The Golden Joystick Awards 2014 zná své vítěze ve všech kategoriích. Cenu za nejlepší hru roku si odneslo Dark Souls II. 

Naprosto zaslouženě, sice Dark Souls 2 není bez chyb, to všichni víme, ale Japonci drtí konkurenci v hratelnosti, u Souls série je ta hratelnost naprosto ryzí, navíc 9 milonů hlasu pro Dark Souls 2 je krásný výsledek. Ještě, že tu máme FromSoftwarem, bravo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit