-
Těžko radit , když sám spíš volím Fractal Design :Arc Series bez bitumenů . Ale nákup HW za přihoď kolik uznáš za vhodné by se mi také líbil ;) Jen jestli ono to celé nakonec nebude drhnout právě na nákupu nehmotného vs fyzicky existujícího zboží ...
-
Obrazem: Grafické srovnání fanouškovských HD textur Resident Evil 4 s texturami originálními. (+ odkaz ke stažení rozpracované verze)
Docela pěknej rozdíl, to se musí nechat:) -
Spekulace: Odstranění možnosti zakoupit GTA: San Andreas na STEAMu naznačuje brzký příchod vylepšené PC verze.
No hurá k*rva! -
Jako by nestačilo, že si ho spletli se sexuálním násilníkem z metra, ještě tohle *1*
-
jj takto sa majú robiť HD textúry, držať sa maximálne originálu aby hra nestratila nič z pôvodnej atmosféry.
-
Ale z málokterý jsem měl opravdu pocit, že nic jinýho než to shrnutí nenabízí.
-
Obrazem: Grafické srovnání fanouškovských HD textur Resident Evil 4 s texturami originálními. (+ odkaz ke stažení rozpracované verze)
Capcom by jim mel dat celou trzbu z PC verze! Jednoznacne palec hore! *5* -
Stojí za tím zlej Grudl, co za lidi platí složenky a ty z toho pak maj nepříjemnosti.
-
Hmm, nezní to moc legračně tedy... on jestli to není jen takovej celej komplot udělaný na nebohého Františka Fuku.
-
Ale o zábavu je za 2 200 korun postaráno na celém internetu. A na pokračování. Prostě František - YOLO.
-
Ale nedobije se nikam a penize bude muset vratit...
-
Lidi nezajímá, že se František obětavě bije za principy a za nás. Lidi zajímá, jestli půjde sedět a jestli mu budou slušet erární tepláky.
-
v té reportáži je to teda pěkně blbě vysvětlený. koho to zajímá, ať si to přečte tady: http://www.fffilm.name/2014/10/obetuji-se-za-vas-u-soudu.html
-
Hele, kvůli tobě to jdu nainstalovat a zjistit, jestli jsem byl blbý a neviděl rozdíl;) Jenom mi přišlo, že pohyb byl prakticky stejný (stejná zbroj podotýkám) a manévrovatelnost byla prakticky stejná.
-
No vidis a ja rozdil mezi obrovskym kladivem a obrovskym mecem pocitil hned.
-
Kdyby léky, chacha, však my víme.
-
Ne takový jaký je prezentován ve Fallen. Rozhodně jsem nepocítil rozdíl mezi kladivem, co bylo těžké jak hov*do a jeden oblouk s ním trval týden a obourčním mečem. A přitom s kladivem se muselo bojovat hůř. Přeci jenom je tam horší odpor vzduchu a těžiště je taky někde jinde.
-
Přesně, hlavně, že tvrdí, že dohrál jedničku, která je na váhu ras a řeší ji více než dvojka, v jedničce jsem musel pořád měnit equip, abyc některé bosse porazil a pořád jsem si hlídal váhu, ten troll teď v podstatě přiznal, že tu hru vůbec nehrál, smutné...