-
To bylo uz hooodne davno snad ve score, jako jedna z pribalenych her. Tech 20 euro je vysmech, byt je to vyborna hra i dnes.
-
Jak mi mohl ujít Jazzpunk? Díkybohu za ten bundle, ta hra je skvělá, rozhodně jedna z nejlepších co jsem letos hrál. Asi to neni hra pro každýho, už podle místní recenze, ale i tak doporučuju.
-
Bohužel je to mainstream- casual, nemá to kouzlo, atmosféru Dark Souls, Jak se píše na Steamu, začátečnící si to užiji, nebudu zatracovat tu hru protože mně nemá co nabídnout, doufám, že ostatní si užijí, třeba je to rozčvíčí a pak si budou moc zahrát krále žánru... Největší mínus bossove - dávam si je s prstem v nosu...
-
Helouwýn sejl
Tak co lidi, kdy vypukne Helouwýn sejl na stýmu? Mam tusak ze asi zejtra. Doufam ze bude sleva alespon -75% na tuhle hru --> http://store.steampowered.com/app/2600 Chci ji *5* -
Plus na IndieGala je pro změnu zadarmo stará doomovka/adventura Realms of the Haunting:)
-
Zdá se, že Origin pečlivě sleduje Games a když jeho šéfové viděli, jak se tu v GamesPlayi propírá Crusader, tak hned chtěli udělat všem místním radost.
No není to od nich pěkné?:) -
Amnesia: A Machine for Pigs
https://www.humblebundle.com/gift?key=kYCdG2kdHeYr5nHv -
Viděl jsem zatím jen první LP u FireTighta a musím říct, že to vypadá celkem slušně. Sice to kopíruje DS, ale kdo na to jako na kopírku nekouká, bude se slušně bavit. Já se taky těším, až si hru pořídím *3*
-
béčková hra o které se mluví jen proto, že to kopíruje Dark Souls, za pár týdnu si na ni nikdo nevzpomene, pár haterů, kteří se nedostali přes Dark Souls jí bude nazývat daleko lepší hrou než Dark Souls apod. nesmysly. Nejhorším, když tvůrcům chybi představivost a fantazie, v tom je největší problém Lords of Fallen, je to šíleně generické.
-
a na Humble Bundle zadarmo Teleglitch + mobilní hry zadarmo v Mobile Bundle
-
No, já to vidm tak, že nemáš pravdu...
-
Je to spíš smutný. Klesly totiž zrovna u dílu, který vypadá, že konečně přinese něco novýho (v rámci série).
-
kopírka
Co říkate na kopírku Lords of Fallen? Mě to připadá docela fajn, jen je to takové jakési hooodně primitvní....takové casual Dark Souls, no hráči, kteří nemají na Dark Souls si užiji, veteránům Souls her to bude možná připadat jako sranda, ale tak na Poláky to není vůbec špatné, takže pochvala. -
A ono snad neni ? Na co bys tam chtel pouzivat mozek ? Vzdyt to neni o nic duchaplnejsi nez ten quake
-
Crusader: No Remorse zadarmo
na Originu (On the House) -
SW ToR
Jenom pro připomínku. V prosinci vychází nový datadisk:) Přináší nové lokace, nepřátelé, dalších 5 levelů a cena je 20 euro. -
Ano, ano, pár hodin bych si jako u CoD pouze hrající hru pro jednoho hráče taky dokázal bezproblému představit. Zase to mp zbytečně zprioritizoval pro sebe. Ale je třeba uznat, že zatím se nestalo, aby u téhle značky jakákoliv kampaň byla vyloženě kakastrofa a nuda, přestože mírná kolísavost kvality tu probíhá (Ghost). A i když může průměrně trvat jen pár hodin, obsahem už za ty peníze skutečně stojí, čímž se to pěkně kompenzuje. Navíc jak já říkám, hodin to může mít kolik chce, ale určitě záleží na tom, jak si to jeden umí hrát a vychutnávat. Pokud to nějaká guma prolítne bez všímavostí a bez mozku jak při nafetované Quake gameplay párty, tak potom pochopitelně se mu může zdát CoD trochu chudší.
-
Nové screenshoty z GTA V na Next-Gen
https://www.youtube.com/watch?v=tFdOA4alpAg
Stallion se vrátil. -
No i kdyby CoD někomu vystačilo, pořád je 5 hodin akce málo, aby to mohlo s klidem stát 1500 Kč.
-
Podle analýzy Cowen and Company zaznamená Call of Duty: Advanced Warfare o 70% méně předobjednávek než Black Ops 2 a o 40% méně předobejdnávek než Ghosts.
V téhle situaci nejde udělat nic jiného, než se hluboce zasmát.