Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    pokud napíšu, že mají zakrývat uši, tak mám na mysli uzavřená. ta tolerance je tam +- 500,- ale je otázka, jestli je tam výrazný rozdíl...
    ale díky za tipy
  • Jack1947
    Nauč se správně reagovat nebo tu bude nepřeberné množství vláken. 5.1 sluchátka by rozhodně nestála do 1000kč. Spíše nad. Tipuji že chce klasická stereo...
  • A někdo se ptal na špunty, opravdu špunty nebo in-eary ? Tam hlavně pozor na ruchy od kabelu pokud to má být i na běhání třeba atd.
  • Sluchátka

Za ty drobný toho moc nevymyslíš, navíc nepíšeš ani základní věci jestli mají být otevřená nebo uzavřená. Výhody/nevýhody jednotlivých viz net + pravidlo otevřená hrají stejně dobře jako minimálně 2x dražší uzavřená. Upřímně HD201 jsou šroty (měl jsem to na hlavě). Základní pravidlo je vyvarovat se sluchátkům typu "gaming", "5.1" a podobné nesmysly typu Siberia, Genius, Razor. Rozhodně kup klasická stereo sluchátka, zvukově jakékoliv tyhle příšery rozválcují a budou o třídu pohodlnější (lehčí atd.). To je předpokládám jasné a nemá cenu to víc rozvádět. Osobně mám z lowendu ověřených několik kousků a můžu doporučit:

Samson SR850 cca 1000kč
    Senny HD435 cca 1200kč (mám je aktuálně u PC jako nouzovku na večer, poměr kvalita cena vynikající, ovládání hlasitosti na kabelu)
    Fostex TH-7 cca 1700kč ty jsem neslyšel, ale jsou hodně chváleny
    AKG K540 - dají se sehnat pod 2tis, je k nim třeba se chovat s péči nebo se zlomí most, ale zvuk paráda za ty prachy
    Shure SRH 240A cca 1300kč uzavřená

Vybíral bych něco tady takového, nebudu tady zacházet do detailů, na to zde není prostor a ani nevím, zda o to stojíte.
  • Mám stejný dotaz, jen bych nastavil strop na 1500 Kč a preferovaný design změnil na špunty, čili sluchátka k chůzi. Sic rovněž nejsem žádný audiofil, ovšem rád si nechám doporučit něco, co mému sluchu bude ladit. Nevyžaduji nic s přebuzenými bassy. Ocením spíš vyváženou polohu zvuku.
  • Lukyz
    Točil a záznam bude prý zítra nebo pozítří.
  • A zrovna, když chtěl Petr konečně už udělat ten Gamesplay! Nu což, to si jí tak během měsíce osahá a možná už to i opravdu natočí.... Pokud teda nevyjde další update, zrovna těsně před plánovaným vysíláním, to by samozřejmě bylo nemilé :P
  • Keyz
    AKG K512 MKII (v ČR stojí kolem 1.000 Kč)
    http://uk.akg.com/akg-product-detail_uk/k-512-mkii.html

Ty jsem si vybral. To co píšeš splňují snad je na to zakrytí celých uší. I když uši mi to překryje, ale nezapadnou tam jak si asi představuješ. Chce se na to podívat.
    Hlavní výhoda je, že mají skvělý materiál. Nevím z čeho to je ale bortel se tam nelepí, nepotí se v tom uši jako u kožených. Případně když tam něco je, tak to lehce sundáš. Roztáhneš ten materiál a pak nehtem apod. To vyřešíš. Jinde se to zadělalo a nešlo to dolů. Zde to je dobrý.

A další výhoda/nevýhoda je neutrální zvuk. Výrobce je také tak prezentuje "Natural sound stereo headphones with superb audio balance." Pro mě výhoda, mám to tak rád ale většina sluchátek taková nejsou. Někde máš důraz na dunění atd. Ten kdo nikdy neměl sluchátka která nezkreslují bude překvapen. Nemají ovládání na kabelu.

Případně ty HD 202. I když tam je pro mě špatný ten materiál.
  • ucho

Sluchátka

Dokážete někdo doporučit rozumná sluchátka? Současná už budu muset po těch letech pomalu měnit (mám Sennheiser HD 201)
    Požadavky:
    - cena kolem tisícovky (tolerance podle kvality)
    - měly by zakrývat celé uši
    - velmi časté užívání u PC, někdy bych je patrně píchnul i do dualshocku 4
    - mikrofon nepotřebuju
    - jack 3,5 mm

letmo jsem to obhlížel a pomalu si říkám, jestli nekoupím znovu ty samé, když za +- 600,- mi přijdou dostatečné a vydržely toho dost... pokukoval jsem zatím jen po Sony MDR-V55 za 1290,-, ale to je skok do neznáma...
    ještě poznámka, nejsem audiofil, a někdy si přijdu trochu nahluchlej, tedy stačí opravdu něco rozumně kvalitního za rozumnou cenu :)
  • Kedaro

Fight Club

Chci se zeptat, točil se vůbec ten speciál s fanoušky a je někde záznam?
  • ringmancz
    v podcastu poradil šéfredaktor - The Westport Independent
  • Dneska vyšla Beta 3 Elite: Dangerous

https://www.youtube.com/watch?v=5jTRbmUzc8o

Už víc jak 2400 přístupných systémů
    Dvě nové lodě
    Možnost vlastnit víc lodí
    Těžba
    Možnost vytrhnout hráče/NPC ze "Supercruise"
  • A jak je to s CFW? Nevíte?
  • MickeyMutant
    Protože depth of field?
  • Instaloval jsem už včera. Večer jsem měl problém s připojením na PSN, ale dnes ráno už vše vypadalo v pohodě.
    Žádný jiný problém jsem nezaznamenal.
  • frag.ment
    Photoshop nebo podobný program opět zapracoval.. Nikde žádné zuby, krásně ostré. Takové screenshoty byly k vidění i před vydáním na PS3. Ale kdyby to takto vypadalo na PS4, tak bych i uvažoval o pořízení, i když mě se líbí i grafika na PS3.
  • frag.ment

Video: Funkce Share Play, kterou přidává dnešní firmware (v2.0) do PS4, názorně vysvětlena v japonském traileru.

Už jste někdo z majitelů PS4 tento firmware nainstaloval? Nejsou s tím nějaký problémy?
  • Obrazem: Grafické porovnání PC a PS4 verze Lords of the Fallen.

proč je to rozmazané na obou platformách???
  • Dotaz

Neví někdo jak se jmenuje hra kde děláte šéfredaktora novin v zemi kde mají být brzo všechny noviny znárodněny ? ted nemyslím Republicae Times od Lucase Popeho(Papers Please) ale tu druhou, ja jí totiž nemužu najít, pamatuju si že se o tom psalo i tady na games, že budou dělat plnou verzi místo jenom takové ukázky, že redaktoři budou mít vlastní názory atd. muže mi někdo říct název ?
  • Super, Stallion je výborná kára.
    A není to Dukes z GTA IV na tom posledním obrázku? Je ve stylu Mad Maxe, to bude paráda!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit