-
AKG K 240 MKII muzu jenom doporucit!
-
Váha je důležitá, ale není to jen o tom, ty AKG jsou zrovna jedny z nejpohodlnějších, akorát u nich pozor na zacházení, jsou náchylné. Čili nesundávat jednou rukou aby se kroutily atd. Ale to je snad víceméně jasné u každých sluchátek Ty Senny 449 jsou dobré, ale jak jsem psal, pokud nepotřebuješ vyloženě uzavřené, mrkni po otevřených modelech, za 2tis se už dají sehnat solidní sluchadla zvukově.
Osobně bych pár stovek přidal a volil tohle http://www.sluchatka.net/akg-k240/ Tomu už se dá říkat zvuk. -
NAT 2 jsem si zpristupnil, kdyz jsem zjistil, ze bez toho nemuzu hrat s kamaradem Dead island. Ja mel kdysi hodne problemy s NHL14, ktera je imho velice zabugovana a EA servery na to navic nejsou uplne dobre. Hra mi casto zamrzala (nekonecne loadovala) pri pripojeni pro hledani volneho zapasu. A delalo to i po aktivaci NAT 2. Dalsim problemem bylo Gran Turismo 6, ktere kdysi obcas zamrzalo (take nekonecny loading) pri startu. Tam se mi ale nepodarilo na sto procent zjistit, jestli se jednalo o problem s pripojenim. Po jednom z nedavnych updatu hry uz mi to ale neudelalo ani jednou. Aby bylo jasno co v tehle veci PS3 vycitam (protoze obadva problemy vypadaji spis na bugy tvurcu hry): nemoznost hru normalne vypnout, pokud dojde k takove situaci. Vzdu se konal restart konzole, coz mne prijde jako hodne hrube reseni problemu. Nehlede na to, ze se pri tom mohou poskodit soubory na disku. Sony jakoby se zaseklo nekde na prelomu stoleti, kdy restart byl pripustnym a da se rict ze i docela cistym resenim problemu (nevim jak u PS2, ale na PSX bylo pro restart dokonce udelano hardwarove tlacitko).
-
Už jsem hrál včera originál a bez bugů...Tak snad :)
-
Upozornění: Člověk, kterému přenecháte možnost ovládat Vaši PS4 hru pomocí funkce Share play má oprávnění smazat uložené pozice.
Dobrá troll funkce -
No je otázka, jestli ten zvukový rozdíl uslyším. Priorita je pro mě navíc pohodlnost, kdy je budu mít na hlavě třeba 8 hodin denně. Senny 449 váží 150g, AKG K540 230g, to celkem rozdíl je, který by se na té pohodlnosti mohl podepsat.
jinak co jsem se díval na nějaké hodnocení kvality zvuku, tak Senny 449 a Shure SRH 240A vycházely prakticky stejně. s tím rozdílem ve hmotnosti... -
Já s připojením na psku nemam zadnej problem, kromě těhle jejich debilit kdy za to muže nějakej jejich supr patch... Žádna hra (pokud máš NAT 2 - protože spousta lidi si stezuje na psko a pak maj špatně nastavenej router) neblbne nebo nevypina ze ztratila spojeni
-
ok, díky.
Stejně bych si rád přečetl nějaký kritický článek, odborně laděný, a to nejen tady k tomu, ale k problematice internetového připojení PS3 obecně, nýbrž mám toho zamrzání PS3 i v jiných aplikacích (hrách) až po krk. V drtivé většině případů se jedná právě o chyby při připojení na internet. Někdy mám ze stroje pocit, že se při jeho návrhu až tolik nepočítalo s tím, že internet bude hrát při jeho používání prim. -
Lords of the fallen
Pokud někdo máte staženo na otestování a čekáte na crack, tak je to kvůli tomu, že se chystá velký patch, tak vydržte, vyplatí se. Vydání se prý trochu uspěchalo a jsou tam nějaké bugy, které se ostraní v tom patchi, řádově pár dní.
Ucho - ty Senny 449 jsou uzavřený a nebudou hrát o moc líp, než třeba ty Samsony, věř tomu. Mezi otevřenýma a uzavřenýma je obrovský rozdíl zvukový. Být tebou určitě jdu za ty peníze do AKG K540 třeba. Ty ATHT400 bych nebral, mladá má u klavíru T500 a hrají dobře, ale měl jsem doma třeba AKG K271 Mk2 a ten zvuk byl uplně jinde, dají se sehnat pod 3 tisíce na jednom výborném eshopu (kdo hledá najde, nebudu dělat reklamu). Zkrátka radím ti hodně si rozmysli, jestli opravdu chceš uzavřená, pokud je vyloženě nepotřebuješ, kup polo nebo otevřená a zvukově se posuneš na dvojnásobnou částku, už jsem ti to psal. Pokud nevěříš , kup si třeba ty Shure, vzhledem k tomu, že jsi předtím měl totální šity 201čky, tak spokojený budeš, ale jednou, až si někde poslechneš třeba ty co jsem psal nebo jiná otevřená za stejnou cenu, tak budeš naštvaný. -
Sorry už blbnu, myslel jsem pecky a špunty (in ear) ... tam je samozřejmě rozdíl.
-
Je to vystaveny na Support foru, protoze si tam stezovalo 10 lidi kazdou hodinu tak to tam šoupli aby si to každej přečetl... O problému ví a pracujou na něm...
Please be aware that there is currently some Network instability which may be preventing some users from Signing into the PlayStation Network and using the PlayStation Store. Our engineers are currently aware of this issue and have restored use to most users however a small amount of users are still experiencing issues. Our engineers are continuing to work to resolve this.
A já to psal k vcerejsimu blog postu a taky jsem dostal odpověď od člena PS Store tymu:
http://blog.eu.playstation.com/2014/10/29/new-playstation-store-freedom-wars-unfinished-swan-lords-fallen/
Jsem hned druhej příspěvek -
A to je právě blbost.
-
tak k tomu vyjadreni jsem se nedohrabal. Mohu poprosit o link na tu zpravu?
-
Co na tom chceš zkoumat? Sony oficialne napsalo ze za to muze novy update a ze pracujou na oprave a at do ty doby lidi nakupujou pres web aplikaci a i tak stahujou hry (na webu das Download to your PS3 a hned to mas na psku ve stahovani)
-
Nefunkcni PS Store aplikace (PS3)
Store na PS3 se potyka s obrovskym problemem. Doporucuji redakci tuto kauzu blize prozkoumat. Jde o problem se zamrznutim hlavni obrazovky obchodu. Na forech na to spila spousta lidi a ja mam tentyz problem. Store je pres aplikaci na PS3 de facto nedostupny. Nikde na internetu jsem k tomu nenasel zadne seriozni informace. Z vlastni zkusenosti mohu potvrdit, ze nepomaha obnova souboroveho systemu, ani reinstall aplikace. Jeden clovek dokonce zkousel preinstalovat cely system PS3, ale pry ani to nepomohlo. Prosim timto redakci o nejaky clanek na toto tema. -
evergreen http://www.pantershop.cz/catalog/9349-cx-300-ii.html
-
špunty = in-eary.
-
BTW i s Xbox 360.
-
Hideki Kamiya (Okami, Bayonetta) navštívil z doposud neznámého důvodu kanceláře Valve.
Zdravim, píšes cenu okolo 1000 kč, radši bych bejt tebou připlatil. Osobně používám tyhle http://www.alza.cz/tritton-ps3-kunai-stereo-headset-cervene-d377424.htm . Nezakrývaj úplně celý uši, ale jsou strašně pohodlný. Používám cca 5 - 6 hodin denně. Kvalita zvuku i mikrofonu perfektní. Nemám zatím PS4, ale kupoval sem je s tím, že do budoucna bude. Momentálně používám na PC s redukcí. Fungují i s telefonem bez redukce, ale musí být připojenej mikrofon. Doporučuju