-
Evolve Alpha
Tak dneska jsem obdržel email s kódem k přístupu do Evolve Alpha, stahování už běží, zabírá necelých 13gb. Tak jsem na tu hru zvědav.. -
Tak zrovna tyhle sluchátka jsem vracel ve 14denní lhůtě. Hrozně mě zklamaly a ani hrátky s ekvalizérem nepomohly. Navíc mě tlačilo tvrdé polstrování.
-
Aha, to jsem nevěděl já myslel že je potřeba trochu toho štěstí. *7*
-
Tak logicky by se nedělali s celou hrou znova ne? lepší to je portnout a výjde to i na pc. takže no stress.
-
Fail
http://www.hrej.cz/novinky/2014/10/30/nove-san-andreas-je-portem-z-mobilu-34418/ -
tak když jsem slyšel poprvý ty Senny HD 201, přišlo mi to jako naprosto čistej zvuk. teď už z nich takovej pocit nemám, ale zase nemám s čím srovnávat. nejvíc mě zajímá, jaké to bude u her na PC a PS4. určitě poreferuji, až příští týden dorazí.
-
To vybrali snad vsecky co se stihli zapsat vcas, prislo to dnes mne i nekolika znamym
-
Vpohodě, rád předám zkušenosti někomu kdo o to opravdu stojí. Pak dej vědět jak se ti líbí zvuk, možná to pro tebe bude trošku šok, většina levných sluchátek co jsi třeba doposud slyšel jsou zahuhlané nebo přebasované tzv. bum-cink pseudozvuky, kde prakticky neexistují středy, deftaily a jednotlivé nástroje si musíš domýšlet. Možná z toho budeš chvíli vykulený jak to hraje :) a zvuk se časem zlepší ještě víc až se rozehrajou.
-
chm, zvláštní :) já si říkal, jak nejsou teď nezávislý s tím Carmackem ;)
-
myš mám novou, tu jsem letos koupil. no klávesnici bych potřeboval, tu už mám asi 10 let a některý písmenka se už vypařily :) ale to ještě rok vydrží.
objednal jsem ty AKG K240 Studio, s poštovným 2 279,- (a podle všeho by to mělo být shodný s tím MK2)
díky za připomínky. -
To uz je tak rok stary
-
tak to vybral nakej ldiot
-
Flac smysl mají, mají až násobně vyšší datový tok a určitě to poznáš. Ono je taky flac a flac, i ony mají různé datové toky, každpádně jakýkoliv flac bude vždycky lepší, než ta nejlepší mp3.
Ucho, myslím že ne, já to u tebe vidím defakto na 2 možnosti.
Buď ty 240tky za 2200kč, což je zvukově to nejlepší co z těch všech co jsi psal můžeš koupit. I co se pohodlí týče.
A nebo vzít Samsony, které budou minimálně stejně dobré jako 449, Shure atp. a za ušetřené peníze si kup třeba dobrou myš, klávesnici nebo něco..
Určitě bych ale vybíral mezi těmato dvěma. Pokud jsi ochotný dát ty 2 tis, ber AKG. -
Nejsou flacy mnoho povyku pro nic? U kamarad co se venuje tvorbe hudby jsem to zkousel na nekolika ruznych sestavach reproduktoru i sluchatek ktere jsou cenove daleko za tim co bych si mohl koupit sam a nepoznal jsem rozdil od 320kbps mp3.
-
PC-hráč: ok, no takže aktuálně to vypadá na ty AKG K 240 Studio http://www.music-city.cz/akg-k-240-studio-38980.html?utm_source=heureka.cz&utm_medium=pricenidexer&utm_campaign=feed#
jen doufám, že nebudu rušit zvukem to okolí :) zatím díky za připomínky, víc už toho asi nevymyslíme. -
Ať už na tom budeš poslouchat cokoliv, kvalitnější vždycky poznáš, jednoduše budou hrát líp. Nechápu teda co je tak těžkého na tom si dnes stahovat hudbu třeba ve flac místo starých mp3, ale to už jsme mimo. V tom případě ber ty 240tky, za 2 litry budeš mít polouzavřená sluchátka o kvalitě jaké se ti ani nesnilo nejspíš. Zvuk bude jasnější, čitelnější. V uzavřených je takový zastřený. To musíš slyšet na těch 201čkách, takový hnusný plechový zvuk, to aby člověk pohledal :) a jako bonus zpocené uši. Ne vážně, nejen sluchátek už jsem pár vystřídal, zkus si dát říct a uvidíš, že mi dáš za pravdu potom. Proč kupovat Fabii, když za stejnou cenu můžeš mít Mazdu 3.
-
AKG 240 vs MK2, co jsem se díval na rozdíly, tak parametrově mají být sluchátka identický. jen ta první verze je vyrobená v Číně a MK2 v Rakousku. i když někdo psal, že v Číně se vyrábí i ty druhý, tak největší rozdíl zatím jen v balení :)
-
PC-hráč: já chápu, co se tou kvalitou snažíš říct, ale uzavřená sluchátka preferuji i kvůli tomu, abych nerušil doma poslechem okolí (stejná místnost), což počítám je lepší u těch uzavřených. taky si moc dobře uvědomuji, že v té hladině kolem 2k to není mega kvalita a že jsou mnohem kvalitnější sluchátka. ale je potřeba zohlednit právě to, co na tom poslouchám. 60 % je nekvalitní komprimovaný zvuk, který nebude na ničem hrát dobře. 20 % bude nějaká ta hudba (mp3 320kbps na integrovaný zvukovce) a dalších 20 % budou hry na PC a PS4. tedy nemyslím si, že potřebuji extrémně kvalitní sluchátka, kde se pomalu rozdíl kvality pozná až na dražší technice. když si k tomu vezmeš, že třeba nemám úplně super sluch, tak snad pochopíš, proč nechci utrácet zase víc peněz :)