-
Nový patch pro The Evil Within umožní změnit limit na 60FPS a odstranit černé okraje.
http://www.pcgamer.com/the-evil-within-update-enables-60-fps-without-any-glitches/ -
To jsi myslím na dobré cestě k nápravě - první část je si to přiznat, druhá zkusit omezit, třetí je rozhřešení... a to ti řiká člověk nábožensky nepoznamenaný.
*4* -
premejšlel jsem o tom že prestanu delat ruzny špatnosti a do toho patri i to co delam tady.
-
Já ti nevím, občas se v tobě ztrácím... mimoto kam bys šel? hlavně co si tady bez tebe počnem, vyrojí se snad někdo podobný? *7*
-
nemyliš se, ale menit se nebudu, spíš to vypada že už tu brzo nebudu
-
chvíli jsem uvažoval o těch samsonech, ale zaujaly mě ATH-T400 (1490,-)
edit: no je to divočina něco vybrat, teď se přikláním k těm Shure SRH 240A.
edit2: tak jsem zatím skončil u Sennheiser HD 449 za 2100,- -
Trully next gen gaming experience ;) ....
-
Nejsem v daném tématu moc kovaný, ale nerozlišují se v našich končinách sluchátka na pecky a špunty (in-ear)? Rád si to nechám vysvětlit případné rozdíly mezi špunty a in-ear sluchátky a z toho plynoucí výhody :).
-
Stačí bohatě jsou silná a trochu divná slova. Jasně, že pro lepší zvuk hledáš za jinou cenu a za litr to budou dycky tak nějak šroty, ale proč v rámci svého finančního limitu nekoupit to lepší, když můžeš.
-
Jak jsem psal, nemám moc s čím srovnat. Určitě se najdou lepší sluchátka, ale na domácí podmínky stačej bohatě. A co si budeme povídat, pokud člověk stojí o špičkový zvuk, nehledal by ho ve sluchátkách za tisícovku :-)...
-
Nikdo nic neplete, jen jsem psal, že jsem ve spěchu přehlídl, že chce mušle. Předpokládám, že ví co jsou to otevřená a uzavřená podle toho co píše.
Ty Sony nic moc, většina takových ultralevných sluchátek jsou srajdy. Do litru jsem zatím lepší než ty Samsony neslyšel. -
tak to musíš mít hodne vyplachnutej mozek když si pouštíš do uší sr4čky 6 hodin. slyšel jsi nekdo o tom že ticho léčí?
-
Marshall Minor FX. Cena zhruba od 1200 do 1400. Ty dražší mají zlacený jack + pár zlacených částí na design a takový ten tříčudlíkový multiovladač. Oba modely mají textilní šňůru. Ovšem nedoporučuju, pokud máš malé uši.
-
no já to potřebuju mít na uších třeba 6 hodin (s pauzama)... tak to mě trochu odrazuje, jestli tlačí. i když mám pocit, že to se píše u každých sluchátek.
-
doporučuju Mackie DLM8 2000 Watt, mam to doma a spokojenost
-
Pletete jablka a hrušky dohromady spolu s PC-hráčem. Uzavřená sluchátka nejsou obepínající ucho. Otevřená/uzavřená sluchátka jsou podle toho, zda mají průchozí mušle - tedy zda zvuk prochází ven nebo se odráží zpět do ucha. Otevřená jsou kvalitnější (lepší zvukový přednes) a tedy i dražší (ale zas neodstíní tolik okolí). Ucho obepínajícím sluchátkům se říká fullsize a nebo circumaurální.
Jinak audiofil taky nejsem, ale shodou okolností ty Sony MDR-V55 mám a zvuk se mi zdá super, nemám ale konkrétní srovnání. Taky jsem hledal něco kolem tisícovky a nakonec sáhl po těchto. Nezakrývají celé uši, ale jen skoro celé. Horní konstrukce je jen v gumě, může to trochu tlačit a ty mušle se dají otáčet/skládat. S tím souvisí plastová konstrukce, která při pohybu může vrzat. Na celodenní nošení nejsou (tlačej), ale nějakou tu hodinku v pohodě. Nedoporučil bych je používat s pohybovou aktivitou, ale na doma k pc ideální. Papírově lepší v téhle cenové kategorii asi nenajdeš. Pokud to, co jsem uvedl ti nevadí, pak si myslím, že za tu cenu dostaneš kvalitní zvuk. -
To už bylo několikrát ve slevách za cenu kolem 5 €, takže dřív nebo později se pravděpodobně dočkáš.
-
Nějaké Klipsch Image S4
http://www.sluchatka.net/klipsch-reference-s4-a-s4i/
Nikdy jsem je neměl tak nevím jak a co mají zkresleného. Ale za dané prachy jsou velice dobré. Zvuk budeš muset posoudit sám a vyzkoušet. Navíc ten borec na té stránce poradí. Tak se klidně zeptej.
Pro "věrný" zvuk by jsi musel přidat 600 Kč
http://www.sluchatka.net/etymotic-research-mc5/
Zkoušel jsem dražší model a hrají opravdu neutrálně -
PS+ hry v listopadu
The Binding of Isaac: Rebirth (PS4)
SteamWorld Dig (PS4; cross-buy with PS Vita)
Frozen Synapse Prime (PS3)
Luftrausers (PS3; cross-buy with PS Vita)
The Hungry Horde (PS Vita)
Escape Plan (PS Vita; cross-buy with PS4)
v US, ale poslední dobou jsou stejný i v Evropě -
Jsem přehlídl ve spěchu. Samozřejmě, že tam rozdíl je. Být tebou beru ty Samsony, oproti těm hd201 budeš mít pocit, že jsi koupil aspoň 3x dražší sluchátka, bezesrandy.