Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

Nový patch pro The Evil Within umožní změnit limit na 60FPS a odstranit černé okraje.

http://www.pcgamer.com/the-evil-within-update-enables-60-fps-without-any-glitches/
  • Jack1947
    To jsi myslím na dobré cestě k nápravě - první část je si to přiznat, druhá zkusit omezit, třetí je rozhřešení... a to ti řiká člověk nábožensky nepoznamenaný.

*4*
  • premejšlel jsem o tom že prestanu delat ruzny špatnosti a do toho patri i to co delam tady.
  • Jack1947
    Já ti nevím, občas se v tobě ztrácím... mimoto kam bys šel? hlavně co si tady bez tebe počnem, vyrojí se snad někdo podobný? *7*
  • nemyliš se, ale menit se nebudu, spíš to vypada že už tu brzo nebudu
  • ucho
    chvíli jsem uvažoval o těch samsonech, ale zaujaly mě ATH-T400 (1490,-)

edit: no je to divočina něco vybrat, teď se přikláním k těm Shure SRH 240A.

edit2: tak jsem zatím skončil u Sennheiser HD 449 za 2100,-
  • Trully next gen gaming experience ;) ....
  • Nejsem v daném tématu moc kovaný, ale nerozlišují se v našich končinách sluchátka na pecky a špunty (in-ear)? Rád si to nechám vysvětlit případné rozdíly mezi špunty a in-ear sluchátky a z toho plynoucí výhody :).
  • Stačí bohatě jsou silná a trochu divná slova. Jasně, že pro lepší zvuk hledáš za jinou cenu a za litr to budou dycky tak nějak šroty, ale proč v rámci svého finančního limitu nekoupit to lepší, když můžeš.
  • Jak jsem psal, nemám moc s čím srovnat. Určitě se najdou lepší sluchátka, ale na domácí podmínky stačej bohatě. A co si budeme povídat, pokud člověk stojí o špičkový zvuk, nehledal by ho ve sluchátkách za tisícovku :-)...
  • Nikdo nic neplete, jen jsem psal, že jsem ve spěchu přehlídl, že chce mušle. Předpokládám, že ví co jsou to otevřená a uzavřená podle toho co píše.

Ty Sony nic moc, většina takových ultralevných sluchátek jsou srajdy. Do litru jsem zatím lepší než ty Samsony neslyšel.
  • tak to musíš mít hodne vyplachnutej mozek když si pouštíš do uší sr4čky 6 hodin. slyšel jsi nekdo o tom že ticho léčí?
  • vlastik.plaminek
    Marshall Minor FX. Cena zhruba od 1200 do 1400. Ty dražší mají zlacený jack + pár zlacených částí na design a takový ten tříčudlíkový multiovladač. Oba modely mají textilní šňůru. Ovšem nedoporučuju, pokud máš malé uši.
  • ucho
    no já to potřebuju mít na uších třeba 6 hodin (s pauzama)... tak to mě trochu odrazuje, jestli tlačí. i když mám pocit, že to se píše u každých sluchátek.
  • doporučuju Mackie DLM8 2000 Watt, mam to doma a spokojenost
  • Pletete jablka a hrušky dohromady spolu s PC-hráčem. Uzavřená sluchátka nejsou obepínající ucho. Otevřená/uzavřená sluchátka jsou podle toho, zda mají průchozí mušle - tedy zda zvuk prochází ven nebo se odráží zpět do ucha. Otevřená jsou kvalitnější (lepší zvukový přednes) a tedy i dražší (ale zas neodstíní tolik okolí). Ucho obepínajícím sluchátkům se říká fullsize a nebo circumaurální.

Jinak audiofil taky nejsem, ale shodou okolností ty Sony MDR-V55 mám a zvuk se mi zdá super, nemám ale konkrétní srovnání. Taky jsem hledal něco kolem tisícovky a nakonec sáhl po těchto. Nezakrývají celé uši, ale jen skoro celé. Horní konstrukce je jen v gumě, může to trochu tlačit a ty mušle se dají otáčet/skládat. S tím souvisí plastová konstrukce, která při pohybu může vrzat. Na celodenní nošení nejsou (tlačej), ale nějakou tu hodinku v pohodě. Nedoporučil bych je používat s pohybovou aktivitou, ale na doma k pc ideální. Papírově lepší v téhle cenové kategorii asi nenajdeš. Pokud to, co jsem uvedl ti nevadí, pak si myslím, že za tu cenu dostaneš kvalitní zvuk.
  • To už bylo několikrát ve slevách za cenu kolem 5 €, takže dřív nebo později se pravděpodobně dočkáš.
  • Keyz
    Nějaké Klipsch Image S4
    http://www.sluchatka.net/klipsch-reference-s4-a-s4i/
    Nikdy jsem je neměl tak nevím jak a co mají zkresleného. Ale za dané prachy jsou velice dobré. Zvuk budeš muset posoudit sám a vyzkoušet. Navíc ten borec na té stránce poradí. Tak se klidně zeptej.

Pro "věrný" zvuk by jsi musel přidat 600 Kč
    http://www.sluchatka.net/etymotic-research-mc5/
    Zkoušel jsem dražší model a hrají opravdu neutrálně
  • ringmancz

PS+ hry v listopadu

The Binding of Isaac: Rebirth (PS4)
    SteamWorld Dig (PS4; cross-buy with PS Vita)
    Frozen Synapse Prime (PS3)
    Luftrausers (PS3; cross-buy with PS Vita)
    The Hungry Horde (PS Vita)
    Escape Plan (PS Vita; cross-buy with PS4)

v US, ale poslední dobou jsou stejný i v Evropě
  • Jsem přehlídl ve spěchu. Samozřejmě, že tam rozdíl je. Být tebou beru ty Samsony, oproti těm hd201 budeš mít pocit, že jsi koupil aspoň 3x dražší sluchátka, bezesrandy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit