Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thorar

Nintendo spojilo síly s Playboyem, který na svých oficiálních stránkách nahodil fotky na motivy titulu Bayonetta 2.

Menší chyba v odkazu :-D ale video je to pěkné...
  • Miserius
    Konec ledna 2015
  • GTA 5 PC

Kdy že to má teda vyjít? Teď v listopadu někdy?
  • Asi radši ten klíč dám kamarádovi, aby mohl hrát se mnou, ale je to trochu noob. :) *15*
  • SalemCZ
    myslim si že když se dohodnete tak přidá i ještě jeden
  • To se mi zdá málo. *15*
  • lol
  • The Golden Joystick Awards 2014 zná své vítěze ve všech kategoriích. Cenu za nejlepší hru roku si odneslo Dark Souls II.

Ještě bych dodal že platformou roku se stal Steam. Druhý rok za sebou. PC master race *1*
  • davskal
    Vyměnim za pytel sr@ček.
  • Mám klíč od originálky BF3. Neměl by někdo zájem vyměnit? Vyměním tento klíč za jiný klíč. Můžete dávat návrhy. *15*
  • ringmancz
    já si to vzal, dík
  • Veskoslav

League of Legends

https://www.youtube.com/watch?v=s2FFGBPXNeU&list=UU2t5bjwHdUX4vM2g8TRDq5g

Pěkně zpracované video:)
  • Veskoslav
    Zkoušel jsem ho, bo jsem si vzpomněl, že jsem to používal, když jsem makal na mapách pro první Crysis, ale nějak se mi to nechce spustit. Dvakrát jsem se akorát propadl texturou.

EDIT: Funguje to, špatně jsem napsal poslední písmenko:) Ale nedoporučuji dávat 100. Ideální je podle mě něco mezi 20-40.
  • Magister_Peditum
    p_gravity_z # - základní hodnota je -13. Když napíšeš třeba 100 tak bys měl vyletět nad mapu.
  • Veskoslav
    Tak na tento příkaz si nevzpomenu ani za boha, jestli vůbec existuje pro nový CE.
  • Draken69CZ
    Něco jako volná kamera/lítaní tam není?
  • Vývoj hry běží velmi rychle dopředu, už před několika měsíci to byla zábava, ale osobně čekám, až to ještě trochu dodělají, tohle bude velká pecka, o tom není pochyb.
  • Veskoslav
    Jj zabírá.
  • Veskoslav
    Jo dík. Jinak jsem nahodil další příkazy.
  • Magister_Peditum
    Ta kápě zabírá místo ve výhledu, asi nějaký bug.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit