Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joshua

Alcarys Complex

Desura: 2PHVK-ZLWDJ-9K14F-P9JFT-F7E46
  • MidnighT91

Pokud máte problémy se hrou Civilization: Beyond Earth (nejde zapnout, přepnout do fullscreenu, zamrzá či padá), vyzkoušejte aplikovat patch.

Chtěl bych vysvětlit jak sem vůbec můžou dát odkaz na něco takového...
  • Draken69CZ
    Minimálně to vypadá víc než podezřele, asi bych počkal na ofiko patch
  • MidnighT91

Pokud máte problémy se hrou Civilization: Beyond Earth (nejde zapnout, přepnout do fullscreenu, zamrzá či padá), vyzkoušejte aplikovat patch.

??? Jak to jako mám stáhnout? Vždyť jsou tam jenom ty offers přes mobil. Nejsou náhodou všechny tyhle soubory viry? Nikdy se mi žádnou z těch offers nepodařilo dokončit protože sms za kilo tam fakt psát nebudu. Už jsem tady ten "patch" viděl na víc her, je to fake nebo ne? Doufám že sem lidem neházíte odkazy na viry páč to už by byl vrchol...
  • davskal
    Příště si tu výzvu abys promluvil radši dvakrát rozmyslim.
  • Nevzpomínám si, ale nějaké ty rychlokvašky z City interactive a hlavně ruské buky taky stály za to... že jsem je ani nedohrál a jo byly to budgety a my se bavíme o AAA? to je fuk ne. *6*
  • davskal
    Jmenuj dvě a náleží ti metál.
  • V nákupu za pět prstů se to ještě dalo no, kupovat jenom když to člověka fakt chytne - hrál jsem i horší hry. Mnohem, horší. *3*
  • davskal
    Hrozně špatná hra. Doporučuju gameplaye od Inside Gaming, hrát ani náhodou.
  • ringmancz

Rogue Warrior

znáte to? já na to teď náhodou narazil. Rourke se u nahrávání musel bavit

https://www.youtube.com/watch?v=OVoyGUcXepc
    https://www.youtube.com/watch?v=dy8bfp5D7pg
  • Pokud vím, tak jedno příběhové a dvě multiplayerové (Abandoned Territories, Grounded Bundle).
  • Miserius
    Ještě tem multiplayer map packum řikaj dlc (přitom první už je zdarma i na ps3)...
  • To by ses divil, mě to uhodlo i Petra Rychlýho :-D
  • ucho
    No nechápu, co v té bleskovce píšou o "všech DLC". Last of Us má přeci jen jedno DLC ne? Jinak osobně taky raději čekám na GOTY edice.
  • Jde o psychiku. Jasně že jsem věděl, že se časem hra zlevní, ale vydržet to ten rok a něco se prostě v červnu 2013 nedalo. Musel jsem to mít v den vydání. To mě nasralo jen teď, když jsem viděl tu novinku o GOTY edici. Ale teď už jsem změnil přístup. Ať už se odteď budu těšit na cokoliv, tak počkám, než se hra zlevní a vyjde v GOTY edici se všemi DLC apod. a mezitím si zahraju jiné hry.

Stejný případ u Dishonored. Jasná koupě v den vydání, pak začali vycházet DLC, pak GOTY edice a já byl na moment rozhozenej z toho, že jsem si radši nepočkal. *10*
  • Tak to bys si nemohl kupovat nikdy nic, protože nepřekvapivě hry, konzole, PC se časem zlevňují...

Proto taky nerad na PC kupuju hry při vydání. Ono když ti cena za měsíc, dva, jde dolů i třeba o 50%, tak si to rychle rozmyslíš.
  • Vždycky cena spadne do roka krom většiny od Activisionu nebo Blizzardu. U TLoU těch peněz za sběratelku nelituji a to jsem si to pak znova pořídil na PS4. Ta hra si to podle mě zaslouží :)
  • jindra.veliky
    super hra

5x mi to uhadlo a kdyz jsem si pak vymslel plukovnika O'neilla, tak mi to misto toho dalo Johna Shepparda :D

na druhej pokus uz se trefil :D
  • ucho
    já koupil v den vydání na PS4 a tam není čeho litovat. ta hra si ty peníze zaslouží. btw člověk by měl hru kupovat i s vědomím, že bude časem levnější, ale v dané chvíli mu cena přijde v pořádku. pokud tě chytá žlučník kvůli tomu, že sis něco koupil, a později to viděl levněji, tak zřejmě ještě nejsi dost starý na to, abys operoval s penězi.
  • No khůrva, první jsem si myslel Maxe Payna, to bylo lehký, ale pak jsem si myslel Normana Jaydena z Heavy Rain a fakt, že to ta databáze uhodla. Jdu dávat těžší. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit