-
Sony vydá v příštím roce GOTY edici PS3 verze The Last of Us, která bude obsahovat originální hru včetně všech vyšlých DLC.
Ty vole, že já to kupoval v den vydání. TLoU je sice masterpiece, to jo, ale když si uvědomím, že si stačilo počkat necelý rok a půl, abych to měl se vším všudy a ještě levněji (€40 > €60), tak mě teď chytá žlučník. *16* Poučení: nekupovat hry v den vydání. -
No tak to jsem nečekal *1*
-
No sice až na 36. otázkou, ale nakonec to Thufira Hawata skutečně uhodlo.
-
Bravo !
You have defeated me ! -
Orcs must die Unchained -CLOSED BETA dojmy
Klasická komornější verze moby, se všemi klady i zápory... třeba to že bud se mi to zdá nebo to je fakt náročné. To ta grafika za moc nestojí jinak je to hodně p2p možná tedy pokud by to záviselo na koupi postav. Ty mají taky své - jo a hroty jiné pasti zůstaly... jinak je to pvp MOBA no. Co na to říct asi ten kdo nemá rád moba hry tak ho to moc nebude bavit.
Každá postava má svá specifika a podle toho taky zastává funkci, kupodivu ani nevadí když někdo "feeduje" hlavní je prorazit všechny brány až do hradu. Tam to je konečná jo a taky zabít nebo asistovat při hodně zabití. Pak jsou tam miniony kteří se liší levelem jsou silnější a pak taky kapitáni (champs) ty fungují taky dobře pokud prorazí veškerou obranu.
Né není to P2p nemusí se platit ani flok... možná. Hlavně to moc lidí nehraje. Málo beta invites. Časem přibude určitě více... a já se aspon naučím hrát. Např je dobrej i Coop do lvl 10. Proti botům. -
Mají ho tam, dokonce i s Tukanem, Bětkou a Františkem Fukou *1*
-
dobrý, Bohumila Stejskala to znalo
-
na tom nic není, proste maji nejakou databazi a pak pomoci vylučovaci metody postupne zužují okruh osob až zbude jen jedna.
-
Jo a našlo. *1*
-
Zajímavý, dokáže uhodnou i postavy z Malazské knihy padlých. Tedy jen Kellanveda to neuhodlo. Jo, a císaře Františka Josefa I. si spletl s Vilémem II., ale za to možná mohlo, že jsem kladně odpověděl na otázku, zda byl Němec. *4*
-
Pochybuju že maj v databazi nějakýho českýho vzteklouna *1* Ale mužeš ho tam přidat
-
A zkoušeli jste Vávru? :-)
-
Nedal ani Pepu Hušbauera, dřevák.
-
nVidia mě od doby 8800 GTX nějak nebere (dobrej obchod za 6 a v krámě byla za 12 a ještě za 2,5 jsme ji prodal). Uf to už je hroznej ranec, já budu muset vzít jetou R9 280x kolem pěti. Prodám 5850 přidám 3,5 a něco se snad najde.
-
Regise ze Zaklínače to neuhádlo, místo toho mi to hodilo Hagrida *1*
-
Starší než sám internet a nezná Jacka *1*
-
Does your character have stands on two legs?
I think of
Noob
brilantní dedukce pane... watsone? *7* -
No tak určitě:-D Ale podíval bych se po nové řadě od Nvidie taky. Té 970/980
-
Mě to uhodlo všechny od Goeringa po Neil McCauley (film Heat), ale Rosse z Pratel ne *1* Mozna jsem nejakou odpoved pokazil
-
Zeptalo se to: "Was your character an alcoholic ?"
Dal jsem ano -> Miloš Zeman *15*