Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky akorát to místo je prázdný, ale to bude snad tim že sem se na těch stránkách registroval až dnes. (identifikuje mě to jako backera z kickstarteru)
  • aku mas konfiguraciu?
  • Veskoslav
    Jsem se akorát přihlásil na jejich stránkách, dal profil a klíč se na mě usmíval.
  • Závist, stále čekám na zjevení klíče.
  • Veskoslav

KC: D

Tak na to, že je to Alpha, tak to vypadá nádherně. Hra mi jede plynule, občas nějaký ten bug, ale na testování a report vyvojářů je to naprosto ideální. Jestli bude finální produkt vypadat ještě lépe než to vypadá teď, tak to bude asi nejhezčí hra současnosti spolu s Star Citizen.
  • Veskoslav
    Ale vždyť to psali už dávno na čem to pojede a jaké jsou podmínky.
  • Chim
    Nemáš zač, rád jsem se pokusil tě kulturně obohatit.
  • Tohle je jasnej teaser chystaneho herniho prvku inkvizice.
  • Letajici Cestmir medieval edition
  • Chim
    To bude zase hejtu tady *1* .

Existuje na to jediná odpověď: Je to alpha!
  • To není bug, ale ukázka nanebevzetí!
  • Blahoslavení chudí duchem.
  • ucho

Kingdom Come

hm, tak jsem myslel, že testnu tu alfu a mám pech. zjevně to jede jen na x64.
  • Pilgrim66
    Kdyby někdo chtěl ten 80% off code na Enemy Within na GMG

MZ6DED-CX7QSY-5ET4C5
  • ucho

Kingdom Come

Skyrim měl draky létající pozadu, Kingdom Come chce zřejmě taky zaujmout a zkouší to pomocí létajících NPC
    http://forum.kingdomcomerpg.com/uploads/default/9026/fe28082b4fa3048c.jpg
  • Vypadá to, že se Rockstar Games chystá opětovně vydat vylepšenou(?) verzi GTA: San Andreas.

Ty voléé fuj, co bude dál remaster vice city a poté následován GTA3??? A už to začíná s novejma low genama roste chut koukám. (PS: GTA1 bycvh si klidně remaster dal i london 1989 i zaplnou pálku je to má srdcovka *14* *14* *14* ) Jinak tohle nikdy bléé *11*
  • ringmancz

Zombie apokalypsa se blíží

http://www.tigerlogcabins.com/product/zombie-fortification-cabin-zfc-1/
  • Nejlepší je scéna jak se prořezává z toho žraloka pilou, přičemž přihlížející slečna herečka má výraz, jakoby ztěží zadržovala smích. Odpálení bázenu, protože prostě bazén, taky stojí za to. Pecka film. :D.

Osobně doporučuju http://www.csfd.cz/film/279546-titanic-ii/

To opravdu stojí za vidění :D :D
  • Vývojáři The Division ujišťují fanoušky, že PC verze nebude pouhým portem verze konzolové.

Ani nevim, kolikrát sem tohle už slyšel...
  • Nebylo zlý korejský Broken ( mám slabost pro asiatské filmy) taky špatnej 2 potažmo 1díl serbuan muat: The raid 1,2 (1čka komornější, víc vyhovovala, dvojka víc otevřená a taky delší) Lech walenza: man of hope, Jack strong (mám rád historické filmy no) Pak horory třeba trilogie V/H/S ( to se mi líbilo ted vyšel prý slabší 3díl) nechápu proč ne komedie tedy opokud nemyslíš ty trapárny z USA ty fakt ne no. Ty vle dit to je pomalu každej film komedie otamtad. Nebo s prvky. Těch filmů je spoustu a pokud bych měl doporučit vše co jsem viděl a bylo dobré asi bych... ale vidím že většina z toho je korejskejch/ asijskejch takže bych se ti asi netrefil do nálady. Mě jen mrzí, že se skoro nepřekládají - jo jsou eng title ale Sk/CZ by byly lepší... to je mám tak rád no. Vlastně nejvíce ze všech. Je fuk jestli to je gangsterka nebo historické ( ty tolik nemusím ale efekty maj dobrý).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit