Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    víceméně soutěžíš o hru, čím méně se "soutěže" účastní lidí, tím větší pravděpodobnost výhry máš. už jsem takhle dostal asi 10 her.
  • A ta ilustrace vedle je taky ve stylu SO takže já si spíš myslím, že to je udělaný naschvál popíchnutí směrem k MS. Nehledě na to, že SO je fakt ... divný, ale víc pšt :)
  • Draken69CZ
    Mohl bych poprosit vysvětlení jak to funguje? Vidím to prvně.
  • ucho

Sony využila na stránce poutající na zlevněné tituly (Sale of the Dead) font z exkluzivního Xbox One titulu Sunset Overdrive.

ten font je volně k dispozici. dobrá reklama zadarmo na výprodej :)
  • ucho
    no když jsem si tohoto všiml, tak už došly klíče. každopádně kdo má o hru zájem, na steamgifts není zase takový problém ji získat. teda já s tím neměl problém :D
  • davidBray
    mě minulý týden, a to jsem hlasoval hned první nebo druhý den a ještě ani nedávali xcoma
  • Inquisitor
    Já hlasoval před čtrnácti dny a ještě mi nic nepřišlo.
  • Hlasováním v anketě Golden Joystick Awards získáte zdarma XCOM: Enemy Unknown a po dokončení tutorial mise 80% slevu na XCOM: Enemy Within.

No to jste se tedy pochlapili ... hodinu po bleskovce a hlasování již skončilo :( .... Ale , že na tuto akci ani Ucho neupozornil ...

Ale jsou to další zelení šikulové : Klidně se registrujte ,přijde vám potvrzovací mail -> jo opravdu potřebujeme Steam -> Playfire si vás ošahal -> musíte hlasovat pokud chcete hru zdarma -> fck off hlasování skončeno ! *10*
  • hele psalo mi to taky, ale když jsem to skusil další den tak už zas nějaký hry byly uvolněný a měl jsem ji
  • davidBray
    hlasoval jsem první co hlasování začalo a žádný problém jsem neměl :) xcoma jsem měl už dávno, ale sleva 80% se mi hodila :)
  • to teda nevim... když to hlasování skončilo a asi v pět odpoledne tehdy rozesílali ty maily, že máš nárok na hru, kliknul jsem na to až druhej den asi v deset dopoledne a už mi to napsalo, že jsou všechny kódy vybraný a mám smůlu...
  • tak to nestihl *1*
  • ještě, že to stihl, mohl to taky napsat až po skončení *3*
  • Spades
    Belskař je blesk... hlasování už zkončilo.
  • davidBray

Hlasováním v anketě Golden Joystick Awards získáte zdarma XCOM: Enemy Unknown a po dokončení tutorial mise 80% slevu na XCOM: Enemy Within.

pěkně bleskař, pěkně.
  • Steam

Pomohlo mi zapnout Steam a v momentě kdy vyplivne chybu o připojení spustit procesy a natvrdo vypnout Steam.exe
  • alladjex
    To je fakt masakr.
  • ringmancz
    nebo jenom http://issteamdown.com/
  • RE:

Za rychly reakce a ujisteni, ze chyba nebyla jen na mem primaci, vsem DIK! A ten odkaz cenim taky!
  • SalemCZ
    pro tyhle případy doporučím stránku http://steamstat.us/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit