Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle bych si šíleně zahrál...
  • jindra.veliky

EG CZ

to jsem se zase nasmal v clanku o SCORE

"Stávající autoři Score údajně dostávají honoráře s půlročním zpožděním, takže časopis teď prý dávají dohromady převážně ti, kteří na těchto penězích nejsou životně závislí (např. zástupce šéfredaktora Miloš Bohoněk díky sponzoringu od rodičů)."

*15* *15* *15*
  • RPG Lords of the Fallen dohrajete za 13 až 15 hodin.

To jako fakt? Na rpg mi to přijde dost málo.
  • Tohle je hra , na kterou jsem už jako malej čekal . Žádné zombie , žádní lemingové , hezky bez pokrytectví skuteční nepřátelé .....
  • Ovšem až reakce tady dokázaly s reklamním cokoli udělat ! Pochybuju ,že sami by se dokázali chytit za nos a říct ... tohle už smrdí ;) .
    Takže příště ... adresovat oběma a tapetovat tapetovat až to pěkné nebude !
  • To mi nedělejte .... zase budu nucen utrácet :(
  • victor

Project Cars bylo oficiálně odloženo z letošního listopadu na 20. březen 2015.

:D .... A já se bál , že by to teď už mohlo opravdu vyjít ...
  • Khanemis
    Ty klíče už jsou skutečně pryč. Taky jsem to propásnul, a to už před několika hodinama:)
  • Mohl bych vedet prosim, kde je to misto, kde se aktualne da sehnat pristup do pCARS? Prosim, prosim, smutne koukam .....
  • Vrook
    Dany: Ok, když jsi to takhle rozvedl, tak to beru jako solidní argument. Nicméně, je to sice na debatu, o tom žádná, ale to, že se z několika stran nejen v tomhle případě ozývá volání po zakazování, beru jako větší průšvih. Ať rozhodne poptávka. Nikoliv zákazy.
  • davidBray
    jako nejlepší bylo když mi to podle překladače v mobilu (google) psalo ať si vytvořím duplicitní email a šlo jen OK a pořád dokola.
  • Vrook
    Mně se to zas pro jistotu nechce otevřít.
  • davidBray
    zvládl jsem registraci a tím to končí, asi sem propásl to okno s klíčem nebo to nemůžu najít, nemám nervy
  • Morraw
    No pokud jsi to nestihl, tak existuje jedno místo, kde se project cars nachází. A limitka vypadá hezky.
  • davskal
    ucho, ty seš blázen
  • Draken69CZ
    Ale to taky není hotové :(
  • Njn... tak si holt pockas az to vydaj nebo si misto toho koupis Assetto Corsa...
  • Vrook: Jasně, to byl trochu vyhrocený přklad, ale vidíš, to je ale právě ta hranice. *3* Každý ji má jinde, jako jí ty vidíš mezi zabíjením podob reálných lidí a virtuálních anonymů, tak někdo jiný takhle může vnímat už rozdíl mezi "nepřáteli" a "civilisty".
  • Draken69CZ
    Njn nesmíš bydlet v jeskyni, co ti na to v době internetu mám napsat? Si čekal doporučenej dopis nebo rovnou kurýra? Fanda do aut se o tom dozvěděl včas a ten zbytek stejně bude prskat tak ať si počkají. Jo trochu machruju, že to můžu hrát dřív než jiný tak mi to nekažte *5* Za ten tón se omlouvám :)
  • Project Cars bylo oficiálně odloženo z letošního listopadu na 20. březen 2015.

Ne každej se o Project CARS dozvěděl včas, aby mohl přispět a získat tak do hry přístup.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit