Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Manželka pozdravuje ... teda něco zamumlala *3*
  • Qwer
    Vážené reklamní oddělení,

běžte s vyskakovací reklamou do p*če!

Děkuji.

S pozdravem Váš stěžovatel.
  • Ale na tyhle klasický teze kadí pejesek. Co já jako nehumanista vyzdvihuju vůči téhle pi*ovině, je především naprostá absence mozkových závitů a to i těch herních, což už je chyba. A to přičítám neschopnosti kreativitou vakuovaných vývojářů přijít s nečím víc sofistikovanějším než se tradičně olejnovat kontroverzí a považovat to za rychlý průjem svých rebelských názorů a postojů a dokazování tím rozdíly mezi "fikcí a realitou" a od toho se odvíjející zábavou her. Velký Ho*no. Tahle nic neříkajíc hříčka je naprosto ještě jednou o ho*ně, kde je účel zcela jasnej, likvidovat sice jen zcela virtuálně bezúčelně a pro někoho zábavně (tedy pro mě tak trochu kok*t s nevskusem bez ohledu na jeho výmluvy), ale pořád nesprávně. Tohle nesnese srovnání s kteroukoliv jinou další hrou, kde k tomu přítomností civilů dochází nebo (a právě) může docházet taky, počínaje GTA, Prototypem a dalšíma. To je ta nuance. Jako vidět, že tohle hraje synátor, tak mu ustřelím držku ne za to, že to hraje, ale za to, že to hraje (!). Tohle je případ typické zbytečnosti bez které bychom se vysr*ali i nadále.

Jinak, takže každej multiplayer je tedy bašta plná psychopatů podle toho dejzí nápadu, že jo?
  • Qwer
    ...napsal, šel si umýt ruce, nakrmit do sklepa svou podvyživenou manželku spoutanou řetezy, znásilnit syna a dojíst zbytek mozečku pošťáka, po kterém bylo včera vyhlášeno pátrání.
  • Prasaak
    Prostě Veskoslav našel sofistikovaný černý humor v pomočování mrtvých lidí. Taktéž odhalil brilantní satiru v jiných hrách. Tedy přesně jako to vnímají děti, které si taktéž projdou Postal aspoň desetkrát, aby odhalily přímo Monty Pythonovské finesy v kočce použité jako tlumič.
    Ale tady ne. Tady Veskoslavův jemnocit nerozeznal žádné vyšší násilí, které by mohlo kindergarten obohatit. Ba dokonce se již možná jedná o přímé ohrožování mravní výchovy:(
  • davidBray
    udělejte někdo nějaký rozumný vzor a můžem začít "spamovat" *5*
    a nejlíp aby v tom emailu byla samo zapínající se velmi hlasitá nepříjemná hudba a hrála naplno, třeba nějaká britney!
  • Ronox

Hatred

Tady jsou zase všichni hrozný citlivky. Jako malej jsem hrál GTA, Doom, Duke Nukem, Wolfa apod. Pak jako mladistvej nový GTA, Manhunt, Black and White (kde jsem pro své pobavení házel s lidma sem a tam a terorizoval jsem je), Soldier of Fortune (tam jsem jim udlabal nožem všechno, co šlo) a další hromadu takových her. Nic z toho mě nijak nepoznamenalo, protože to jsou prostě hry a stále je tak vnímám. Tady prostě jen místo vetřelců z Alien Breed kosíte policajty a civilisty a? Pokud je někdo psychopat, tak je jedno jestli tím katalyzátorem je podobná hra, film, kniha nebo text nějaký písničky. Jestli ten člověk chce něco podobnýho udělat, tak to prostě udělá. Jen média apod pak mají obětního beránka na kterýho to můžou hodit.

EDIT:

Btw podle mě má na psychiku mnohem větší vliv například DayZ, kde ty lidi jsou fakt psycho někdy. Navíc to tam dělají "živým" hráčům a ne tupému AIčku, který se chová, tak jak se chová pro "pobavení" hráče.
  • Vrook
    Tak nejdřív musíš vyjasnit, v jaký rovině se pohybuješ. Pokud jde opravdu o míru násilí a nebudeš ji hrát proto, že v ní zabíjíš nevinné civilisty z nevinných pixelů, tak se jedná o pokrytectví. Pokud ji nebudeš chtít hrát proto, že ti přijde nevkusná z hlediska estetického, tak je to čistě tvoje věc.
  • ringmancz

Children of Morta: rodinná hack 'n' slash roguelike

https://www.youtube.com/watch?v=OWl3NFOng7Y

připomíná mi to Hyper Light Drifter, taky to má hezký animace
  • Dik ten proslov je legracni... je to proste patetickej chudacek bez sebevedomi kteremu nikdo nerozumi tak musi vsechny zabit. Az jsem skoro zamacknul slzicku.
    Mnohem radsi bych takovou vec hral za psychopata co si proste zabijeni uziva nez za takovou trosku.
  • Morraw
    Kdyby to byla částečně i studie psychiky takto nemocného člověka, tak by to mohlo být zajímavé.
  • jako by to nebylo jasný - za "obchodníky" přijdou dvě společnosti, jedna chce tichou nerušivou reklamu, která (statisticky) tolik lidí nenaláká, a nabízí za ní málo peněz... a pak druhá, která chce brutální zvukovou opruznou, která je zase podle statistik úspěšnější (víc lidí klikne, i kdyby omylem), a nabízí víc peněz... kterou si asi obchodníci vyberou, hádejte? :D nevadí, že se všichni naštvou, chvíli běží, pak ji vypnou, ale vyplatilo se i tak... a za pár týdnů/měsíců zase :P
  • Kozy
    Každej máme tu hranici prostě někde jinde, neřekl bych že jde o pokrytectví. Mě to začalo vadit už při proslovu toho magora a z některejch animací mi bylo docela špatně. Doufám že se na to novináři a hráči sesypou.
  • Morraw
    Na internetu jsou tuny lehce dostupného hnusu, proti kterým je tato hra h*vno. Proto neřeším a nepřijde mi to ani kontroverzní.
    Co se týká zabíjení, tak je mi to ve hrách jedno koho zabíjí. Zvlášť u takových her. Hrál jsem dost brutálních her a bavilo mě to, ale nic si z takových her neodnáším ani si je nespojuju s realitou. Pro mě jsou to hry ať už zobrazují cokoliv. Vezmu jiný příklad, třeba zabíjení psů a jiných zvířat. Ve hrách mi to nevadí, v reálu jsem odpůrce.
    A za svoje děcka jsou zodpovědní rodiče.Čistě jejich problém, když jim dovolí sledovat, hrát takové věci.
  • Kozy
    I když z gone homo udělali novináři něco co není stejně bych si to zahrál radši než tohle. Nemyslim si že by v tom bylo pokrytectví, jenom to překročilo určitou hranici kterou mám nastavenou. Tohle mi přijde vážně hodně zvrácený.
  • Tady není co řešit za otázku morálnosti a mravnosti. Naprosto zbytečná kravina bez sebevětší zajímavosti od jednoduchých vypatlanců pro dementy.
  • kennyB
    Problém je, že média a podobní rádoby bojovníci si tím jen chtějí udělat jméno, nebo chtějí vypadat, že oni bojují proti násilí. Ve světě se děje takovejch reálnejch prasečin, ale oni bojují proti těm videoherním *7* Je to jen hnusná přetvářka, jak na sebe upoutat pozornost a být za dobrého...
  • ty si potreboval poradit od šefredaktora aby ti došlo kam adresovat stižnosti na reklamu? *1* so much for you intelligence *1*
  • to je jen informace že nema smysl to psat sem, co muselo byt jasne každemu se špetkou zdraveho rozumu
  • Veskoslav
    https://www.youtube.com/watch?v=pkdkgr91pwc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit