Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    filmovější zážitek... jsi neviděl nikdy žádný film? všechny mají černé pruhy.
  • Draken69CZ
    By mě zajímalo v jakém rozlišení to jede když 1/3 obrazovky je černej pruh.
  • Video: Grafické porovnání Xbox One a PS4 verze The Evil Within.

Proč to má takový škaredý pruhy ? (ironie), a proč je to na konzolích tak rozmazané a škaredé (bez ironie) ... prý to na konzolích padá až ke 20fps :D Fakt nářez tahle hra. Přeju jim co nejmenší prodeje.
  • davidBray
    taky to už mám a chci tu slevu, ale nějak se k ní zatím nemůžu dostat. Narovinu, playfire je děsnej brak, takže hádám, že synchronizace proběhne tak do týdne
  • nie, lebo dostali od teba mailovu adresu, na ktoru mas naviazane veci ktore ti patria, tj spam, posunutie dalsim subjektom...snad to pochopis ked vyrasties
  • Jj s mojí GTX970 určitě ty hloupý děcko, co nemá ani na svůj nick, natož na pořádné pc.
  • David Sirland (producent z DICE LA) dává na vědomí, že Battlefield Hardline neslouží jako náhrada za předešlý díl a nezalíbí se každému.

Ale? No to je mi teda vazne novinka... Ako vidim, pan Sirland akosi oneskorene ospravedlnuje fakt, ze po*raty Hardline NIKDY nemal mat v nazve slovo Battlefield, co bolo jasne uplne od zaciatku. Len preto, ze nejaka hra bezi na rovnakom engine + pouziva dopravne prostriedky, neznamena to, ze ide automaticky o DALSI, i ked brutalne odveci "diel" Battlefieldu *7*.
    Mne osobne stacilo vyskusat betu a mal som v tom jasno. Avsak vskutku sa mi paci, ako nejaky kr3tensky producent z EA zrazu po X mesiacoch na verejnosti oznamuje, ze BF Hardline sa nezapaci kazdemu a zaroven, ze nejde o nahradu za predchadzajuci diel BF. Mam dojem, ze v EA si to asi niekto pekne odskakal (ani sa necudujem, ved Hardline je p1covina na entu), takze teraz z cista jasna ti magori z EA hasia co sa len da... Lez, dla mojho nazoru kapanek NESKORO, ha!!! *16*
  • nekromant33
    Anita Sarkeesian v personality of the year *1* *1* *1*
  • oktavius66

Neoficiálně: V Exo Survivor módu hry Call of Duty: Advanced Warfare narazíme na zombie.

Tak vážení to tu ještě nebylo ! Zombie v COD tady jsou od 5 dílů. Bůh ví jestli ne dřív v nějakém modu. Tentokrát budou mít na zádech jetpacky a rotačáky na předloktí *15* ...
  • Jenom se zeptám - vám to jde? Mě to hodilo vždycky "403 Forbidden".
    Xcom už mám, chci tu 80% slevu na EW *1*
  • 30FPS bych bral hned, já se budu potácet mezi 20-25 jako u ACIV, Ryse atd.
  • Miserius
    To ti nepřijde zadarmo?
  • Neoficiálně: V Exo Survivor módu hry Call of Duty: Advanced Warfare narazíme na zombie.

Hohoo, jak originální, to tu ještě nebylo.
  • Sony a Evolution Studios zvažují kompenzace pro majitele Driveclub, jenž byli poškozeni nepovedeným vydáním hry.

"Zadarmo" znamená za registraci na Playfire a provázání s účtem na Steamu.
  • Lohan se do toho zamotala. Obviňuje RS za dvě napodobeniny. Jedna je z atworků a druhá je postava ve hře. Postava ve hře je typická hollywoodská hvězda, co je jen obarvená na blond. Vidět v ní jednoznačně hned Lohan se příčí zdravému rozumu.
  • :D Ubisoft už zmirňuje

Trapáci z Ubi už jak to tak vypadá krotí svoje přitroublé prohlášení :) FC4 každopádně na konzolích nepřekvapivě pouze 30fps.

http://diit.cz/clanek/far-cry-4-30-fps-ubisoft
  • Lukyz

GMG rozdává klíče na XCOM: Enemy Unknow

Za hlasování v anketě Golden Joystick Awards obdržíte zdarma klíč k XCOMu - není to při hlasování nikde napsáno, ale hlasoval jsem asi před týdnem a dnes mi přišel email s poděkováním a klíčem *4*

http://www.computerandvideogames.com/joystick/
  • ja bych zase rad kdyby do konce roku byl bundle na 4ku- idealne s vitou *4*
  • Neoficiálně: 5. listopadu vyjde bundle PS3 konzole s GOTY edicí The Last of Us a Uncharted 3: Drake’s Deception (Essential).

Cože ještě jeden bundle 3ky ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit