-
No, hlavně že všude machrujou s tím, že se z DA2 poučili, ale zatím to vypadá, že vlna zjednodušování bude pokračovat. -
No podle toho článku zůstanou pouze heal potiony a pozor - přibudou heal granáty pro léčení skupiny?!? Autoheal tam byl mimo combat vlastně vždycky, ale léčivej granát, no to čumim.
-
to je úplně logický - autoheal, ne? :)
-
V Dragon Age: Inquisition si nezaplaveme a nedočkáme se ani léčivých kouzel.
ze sa na tu hru este niekto tesi... -
V Dragon Age: Inquisition si nezaplaveme a nedočkáme se ani léčivých kouzel.
Tak to plavání chápu, ale zajímal by mě důvod proč v hře kde se točí vše kolem magie nejsou léčivý kouzla? "In order to heal, we will need to use potions or a healing grenade" To bude zase vysvětlení ve stylu UBI - seberme vám ručičky a nožičky, takhle je to pro vás totiž lepší *1* *7* -
Kickstarter kampaň vesmírné realtime strategie Flagship předčasně končí. Tvůrcům bylo jasné, že požadovaná částka se nestihne nastřádat, přesto vývoj zcela nevzdávají.
Tak tenhle neúspěch mě upřímě mrzí. Idea vypadala velmi slibně. Snad se jim podaří ve vývoji pokračovat. -
tam nejde o fyzickou podobu, spíš o to, co ta postava dělá ve hře
-
Tak s Lindsey sem byl parkrát na takovejch těch drogovejch party a v pohodě holka , žadná smaška. Holt člověk si potřebuje někdy dát do nosánku na uklidnění .. Měl bys to zkusit taky *3*
-
Nic jsi nepochopil, dnes je to games.cz a vražedný poker, zítra celý svět.
-
Kozáci jsou super.
-
S tím souhlasím. Ta reklama je agresivní. Jenže já jsem flegmatik, tak se mi zdá, že se tu dělá velký povyk kvůli ničemu *1*
-
Tak pozor pozor. Uspět by mohla. Nevidíš to podobu? http://www.risasinmas.com/wp-content/uploads/2013/12/Parecidos-razonables-Trevor-y-Lindsay-Lohan.jpg
-
Lindsay už to má za sebou, je to hnusná sm@žka.
-
neumíš psát slušne a bez nadávek?
-
Lindsay Lohan to s bojem proti Rockstar Games myslí vážně - předešlou 10 stránkovou žalobu, jež se týká zdánlivého zneužití její podoby v GTA V, nahradila novou, která má stránek 67.
Nechápu... Lohan si stěžuje, že ta blondýna na plakátech a v loading screenu vypadá jako ona. Přitom by mě nikdy v životě nenapadlo, že se alespoň trošku podobá Lindsay. Je mi jasné, že jde pouze o způsob, jak se zviditelnit, ale snad vše má své meze. Pokud se blondýna z GTA V někomu podobá, je to podlé mého názoru určitě Kate Upton. -
No protože aby na mě něco vyskočilo celkově 5 krát za 3 minuty, tak promiň, ale to je pro mě už přeháňka. Neřeknu, kdyby ta reklama byla při spuštění games. Fajn, dám křížek, ale aby mě otravovala v galerii? Aby při zokliknutí jednoho článku jeden druh a následně další druh při rozkliknutí diskuze? To je i na mě moc.
-
Je to tak, ale jak říkám, dokud budou sedět čísla, tak se nic nezmění. O nic jiného člověku, který se o reklamy stará, nejde (existují i takoví, kteří návštěvnost a příjmy těží z dlouhodobé kvality a umírněnosti v reklamě, ale tady očividně nastoupil člověk, kterého nějaká dlouhodobá udržitelnost a budování značky nezajímá). Pokud je tu setrvačnost v návštěvnosti, aby se vyplatila reklama placená od zhlédnutí, nebo zmatení uživatelé, aby se vyplatila reklama placená za kliknutí, tak je to efektivní a nic se nezmění. Jde o to, kdo tu vydrží déle, jestli člověk zodpovědný za reklamu, nebo jádro redakce.
-
Souhlas, ale proč ty vášně. Já celý život reklamy odklikávám nebo je ignoruju. Ironicky, až tady jsem si AdBlock zapnul. Teď jak začly vyskakovat ty zvukové reklamy na dovolenou, tak jsemto taky ignoroval. Ale pak to nějak blblo. I po vypnutí reklamy se objevila znova, pomohl jen refresh. V práci to na mě taky pořád řvalo, tak jsem si AdBlock zase zapnul. Nikde jinde ho zapnutý nemám. Ale tady ho už nevypnu. Nikdy.
-
Bezmozko slave my víme a ten sloh ti zato stál... *7*
-
jako pohnojili to solidně, ale nechápu, za co ta kompenzace...
osobně jsem uvažoval celkem o koupi, ta tisícovka zní ok, ale odrazují mě dvě věci:
1) season pass, takže ze mě budou chtít tak jako tak tahat další peníze
2) AI je celkem agresivní, co jsem viděl na videích, klidně tě vyšoupne ze silnice