Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Mordor není rpg. btw.
  • Jack1947
    No, pokud rád nechutárny tak určitě starší Chaos, jinak nevím čeče viděl jsem jich tolik že si nepamatuji nějaký pořádný... nebylo špatny Youre next... jinak je to bída no.
  • no ja osobne ted nehraju nic, ale premyslim že bych si zahral bud risen 3, dark souls 2 nebo shadow of mordor, proste nejake rpg
  • Pilgrim66
    Jeho gramatika ti nestačí? To je pro mě dostatečnej horror...
  • Chim
    jiný, reálný, měkký... ééé k čertu s tím. Jaký horor bys mi doporučil?
  • Jack1947
    Hmm já bych ti doporučil i jinej lepší horor hlavně reálnější ale bál bych se že si moc měkkej. To zas mně hned tak něco nerozhází... (tedy jako myslím film) určitě né že bych šel někam v noci bez osvětlení... já totiž tmu nemám rád. Hmm tak sem to nepochopil ale to je fuk. Cos myslel/nemyslel.
  • Chim
    Nejdříve k chybám: konzolový (nebo taky konsolový i když u herní konz(s)ole si tím nejsem tak jistý); za slovem "mordor" čárka; "vyjde", nikoliv "výjde"; za slovem "týden" má být tečka, a tedy neměl s velkým N; "jsi", nikoliv si, to už jsme si přeci řekli; před otazníkem (stejně tak i tečkou nebo vykřičníkem) se na konci věty nedělá mezera.

Ne. Nemyslím konzolový mordor. Nespavostí občas trpím, ale to není ten důvod proč dnes ještě nespím. Jak už jsem ti psal na jiném místě, Alien je tou příčinou.
  • Jack1947

The Evil within

Takže tady stačí napsat jen pár slov, skutečná pecka... jak hororově postavami a promyšleností - nečekal bych že budu hned ze začátku hozen doslova pod pilu maniaka... (!!!) 2obtížnosti - Casual/Survival a hra si nebere servítky s nikým a ničím kdo nemyslí ten bude brzy mrtvý... munice není nazbyt a tak se musí hráč k uchýlit pastím a bombám nebo i granátům.

Zatím jen 1h a půl ale tak intenzivní že to je fakt něco... zatím bych dal 9/10. Tohle je pocta sériim Silent hill a Resident pán co to vymyslel je borec.

Společně s A:I adept na hru roku v rámci hororu. Já už myslel že se kurna hororu nedočkám.
  • Jack1947
    Jestli myslíš konzolovej mordor tak ten výjde za týden, neměl si už spát nebo trpíš nespavostí ? *7*
  • Chim
    Nehraji. Já musím ještě asi dva týdny počkat, než to vyjde.
  • Tilwaen
    Leveláckej - Warriors of the North *4* Mám v záloze i dvě další DLC, ale s rozlohou světa, jaká je tam teď, si vůbec nedělám iluze, že bych to projela celé.
  • Jack1947
    https://kerbalspaceprogram.com/ Achjo... já asi budu jednou hlavní googlič nebo co... *7*
  • lol ksp
    http://www.youtube.com/watch?v=0UK68wpX0AU

ps. co to vubec je?
  • a kterej díl?
  • Tilwaen
    King's Bounty
  • Jack1947
    Kéž by, navíc je to tps a hodně stealth... a hlavně adept na horor roku (po boku) s vetřelcem 2014.

Konečně po dlouhé době hra která chyběla...pasti... skoro žádná munice.
  • to vypada skoro jako ten nový vetrelec akorát se zombíkama
  • jakub.horsky.7
    můžu mít dotaz? Kdy tedy bude hrát Petr Poláček elite dangerous ???
  • davskal
    KSP, maxíku
  • Jack1947
    Evil within. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit