Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prasaak
    Co teprve sporty? Takovej hazard se životem...
  • Kozy
    Přesně tak. Padaj z něj strašný moudra.

Jen tak mimomochodem kdo je masodžonistický?
  • Ano, taky mě u něj občas štve že se tak chová, ale alespoň má na ty svoje názory pádný argumenty.
  • ucho
    polovinu času tam mluví o tom, jak cenzuruje příspěvky na youtube, protože on je tady pán a když mu přijde, že někdo nemá pravdu nebo to vyhodnotí jako útok, co by se s tím matlal a raději to smaže. a tohle celé se snaží obhajovat... říká se tomu tuším božský komplex a je vidět, že mu to trošku vlezlo do hlavy a že už nad tím ztratil kontrolu. je to vyjadřování nedospělého člověka. no ta první půlka mi moc zajímavá nepřišla. hází všechny do jednoho pytle za cenu vyvolání jakési aféry. mně tento přístup přijde jako velmi laciný, špatný, senzacechtivý. do toho ještě vloží každých pět sekund nějaké přeřeknutí a fakt nevidím důvod někoho takového poslouchat i jindy...
  • Draken69CZ
    Mě přijde jako hroznej vocas, já mám pravdu a nejlepší názor a VY víte hovvno. Maňas se zeleným mozkem.
  • Nejde o jeho hlas, ale co říká.
  • protože takový lidi dělají užitečnější věci
  • ucho
    omg, proč u nás není žádný youtuber, který by měl poslouchatelný hlas a uměl mluvit?
  • Módy do Skyrimu

Zdravím, po 574688 letech jsem si nainstaloval Skyrim, al echtěl bych ho úplně změnit, tak kdo má zkušenosti s dobrým módama, můžete poradit. Vizuální i gameplay. Díky všem, co mi poradí dobrej mód :-)
  • https://www.youtube.com/watch?v=92GBBLpNq78
    Tak se nám ta herní žurnalistika začala tak nějak hroutit *7*
  • Spades
    https://www.google.cz/search?q=hriankovace&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=RDQ5VJfFEMjSaO-SgbgC&ved=0CAkQ_AUoAg&biw=1920&bih=955

Od slova hranatý - toast
  • Spades
    Jinak to určitě nejde. To by bylo na běžného američana moc "advanced".
  • ringmancz

PS3 upscaling

nevíte někdo, jestli jde nastavit, aby se určitá hra neroztahovala na 1080p a zůstala jen na 720p? nemyslím teď nastavení v Display setting, protože pak nepůjdou ostatní hry a filmy v 1080p. díky
  • To potřebovali nějak okecat.....teď napíšou další kde se omluví,že to byla chyba,že za to nemůžou bla,bla,bla a za dva týdny se to bude opakovat.....adblock forever.
  • MrSanta
    Redakce před nedávnem napsala článeček, ve kterém oznámila že po dohodě s tiscali budou reklamy spojené s hazardníma hrama až po desaté hodině. A teď tu máme k obědu pokerstars.net. Jestli mě paměť neklame, tak naše zákony na poker stále pohlíží jako na hazard.
  • Že to řešíš.Dvacet let, máš adblock a teď se budeš s r a t s reklamama.
  • ale no tak! reklama je prece jedina vec co je zivi! a uz pro nas udelali tolik! napriklad adblockerum dali dolu zlutou listu- to je prece nepripustne! zlatej poker star! takovy agresivni reklamy prece maji uplne vsude!
  • Jack1947
    Bylo to k něčemu ten wall of paper sh*t text? *7* ne tak vodtáhni a už se nevracej jdi na eurogejmr a užij si to tam ahoj. *3*

Jinak jo ale tohle klopýtnutí jestli se to a dá nazvat se neděje pokaždé, jak říkám kdyby na tom záviselo živobytí taky by si psal i věci které ti nejsou po srsti, k tomu navíc ta podplacená redakce to už je snad takový ten trolling. Podplacené je to někde jinde a tady určitě ne. *3*
  • Vrook
    Lávra: Tohle je asi ultimátní argument, ale ten ti tu místní radikálové žrát nebudou. Maj v hlavě nas*áno a nejradši by za lidi rozhodovali, co si maj koupit, na čem maj hrát, co maj hrát, jak to maj hrát. Prostě totální výmaz, bych to neřešil. *15*
  • C-BEAM
    ono záleží aj od toho či si schopný tie argumenty prijať a pochopiť im ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit