Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle taky nechápu, proč redakce slepě pakouškuje blbosti. Přitom přesně jak píšeš, každému, kdo o tom něco víc a má ty možnosti hrát ve více fps je jasné, jak se věci mají. A je stejně tak jasné, že je absolutní nesmysl srovnávat fps ve filmech a ve hrách.
  • Rychlorecenze - Rayman Legends

Jedna z nejlepších plošinovek vůbec. Maximálně zábavná, návyková a vizuálně nádherá. Stylizace příjemná, jednotlivé světy (i ten nápad s obrazy) se povedly, chytlavá hudba a stylový hudební levely. Takhle dobrý plošinovky se rojí jen jednou za uherskej rok. Sebráno úplně vše. PS: potěšily levely z předešlého Origins. Kéž by takhle zábavný hry měli Ubi všechny. *5*
  • si měl říct rovnou, že sis dneska šlehl trochu víc než obvykle a nemusel bych na tebe vůbec reagovat :)
  • Pouze informativní článek o devíti odstavcích? Bez komentáře bych to možná snesl u 160 znakovýho tweetu...

Nehádám se, že je to jen papouškování informací z venčí, ale když už někdo dokáže sesmolit 9 odstavců, mohl by mít dostatečnou mentální kapacitu, aby poznal, že jsou to chujoviny.

No a pak tu máme ještě oblíbenou teorii o podplacených redakcích :)
  • ucho
    je to paradoxní, že tady vypadá 30 fps rychlejší než 60 fps, to uznávám. je to takové filmovější.
  • nevím, co ti dneska za humus spadlo do očí, ale já mezi 30 a 60 FPS vidím rozdíl

nebo jsem jen podlehl uchovu sarkasmu?
  • Draken69CZ
    Jinak článke beru pouze jako informativní, autor nevnáší žádný svůj pohled na věc a pouze doufá v rozhodnutí vývojářů, klasické papouškování informací z venčí.
  • Jack1947
    To ne (nevím co je kikot, jestli něco jako don chiqotte *7* *12* ) ale existují určitá psaná pravidla a né ja tomu neveřím ani mně to nezajimá ale hlavně se tím nenervuju.
  • jindra.veliky
    http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/proc-nemohou-byt-hry-filmove
  • Autor, betatester, novinář nebo jen kámoš někoho z autorů.
    Možností je plno, to není nic neobvyklýho.
  • Draken69CZ
    http://1url.cz/h4Yd
  • Draken69CZ
    On to ze sebe dělá sám, nereagovat
  • Jo tyhle řeči jsou klasická PR minimalizace škod.
  • ucho
    mezi 30 a 60 fps přeci není žádný rozdíl. a navíc 30 fps ti zajistí filmovější zážitek. vývojáři moc dobře vědí, co je pro hráče lepší.
  • Chápu to správně, že víš, že z tebe dělají kikota a ty říkáš, že je to OK??
  • Jasný. Ale jde mi o pozici herních novinářů. Vždyť tohle by (jako hlídací psi demo... teda jako "patroni" hráčů) měli tvrdě stíhat a ne jen posílat dál do světa - v té diskuzi jsem napsal, myslím, dostatek argumentů.

Takhle se fakt nemůžou divit, že jsou hráčům pro smích.
  • Já taky ne (osobně dávám přednost úrovni grafiky před FPS), ale nedovolím si tvrdit, že 30FPS render je přirozenější/reálnější/filmovější než 60FPS. Tohle je prostě LEŽ.

PS: Tvrdá data jsem myslel např mým vysvětlením v diskzi pod článkem. Na to prostě nejsou protiargumenty, pokud si teda nemyslíš, že 1+1=5 (v desítkové soustavě *3* )
  • Jack1947
    Já nevím ale existují určitá pravidla a myslet si něco a psát o tom je zas něco jiného než psát o něčem co mají nakázáno zeshora. ( fobře trochu se zastávám místní redakce a co jako...) profesní hrdost jestli nějaká je musí jít stranou a když se ti to nelíbí tak to jako já nečti a basta. *3* Tohle je takové to moaning moaning ... little monster...
  • Draken69CZ
    Připrav se za chvilku bude v módě trhanost a nic nad 24fps nebude dost cool. Mě je popravdě rozdíl mezi 30/60 fps trochu fuk ale nevidím důvod, zvlášť na PC, proč nám nenechají na výběr. O PR asi nemá cenu mluvit, to bylo a bude pořád jen o prodat co nejvíc než někdo zjistí že to není takové jak jim několik měsíců/let tvrdíme.
  • Já zcela exaktně nemám se STABILNÍMI 30 FPS žádnej problém. A ano pokud nepředložíš ta tvrdá data, bude to pořád dojmologie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit