Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor
    No vypadá to , že některé masovky nejsou pro všechny - Gameplay Bloodborne mi teda také nepřipadal dvakrát kulervoucí , ale třeba si tohle najde zástupy fandů i jinde než v tradičně postiženém Japonsku (potěš koště ...) .
  • Veskoslav
    Čistě otevřený svět. Můžeš si jít kam chceš a plnit co chceš a kdy chceš.
  • Je to čistě open-world ve stylu GTA, Far Cry či AssGreed, nebo otevřenejší koridor ve stylu Crysis?
  • Veskoslav

ME: SoM

Tak jsem ke své nelibosti zjistil, že už 3krát jsem pomohl vylepšit Sauronovu armádu. Nejenom, že když Vás zabije nepřátelský kapitán (což pro něj není zase tak těžké, když omylem narazíte na 9/10 kapitána a Vy máte tak na zabití 4/5), tak se mu zlepší síla, zbroj a schopnosti, ale může si vybrat slabšího kapitána, toho zabít, zaujmout jeho pozici a znova posílit. Takže moje hra spíše vypadá, že pomáhám vyzbrojovat armády Saurona než očištění sebe sama. A to nemluvím o tom, že troll mě zabije na dvě rány:-D Nemám sebou Gimliho a ani Legolase na sundání takové potvory:)

Jinak co se týče grafiky: 1920*1080, všechno zapnuté na maximální+Middle-earth: Shadow of Mordor - HD Content (stáhnutelné DLC) na i5 3470, R9 280X OC 3 GB, 16 GB RAM to jede v průměru 70 fps (maximum bylo 487 fps a minimum 11 fps a to bylo tehdy, kdy jsem nahnal asi tak 20 orků, výbuch ohně, do toho déšť a spadlé vosí hnízdo, no prostě masakr,). Jinak si myslím, že hra je dobře odladěná, jenom škoda toho nesmyslného požadavku 6 GB VRAM. Je to nesmysl:) Ale to je asi jediné, co bych tomu vytknul.
  • kennyB
    Já se na ní sakra těším. Mimoto nechápu, proč koukáš na téměř tři hodiny záběrů ke hře, u které víš, že tě ani nazaujme.
  • +1 za tvojí empatii. Čtvrtky a pátky jsou v práci hrozný *9*
  • Kozy
    Chápu že se v práci nudíš ale tohle už jsi tady psal několikrát.
  • Video: Téměř tři hodiny gameplay záběrů zz alfatestu Bloodborne.

Mé pocity při sledování: nuda, nuda, zív, šeď, nuda, tohle už jsem někde viděl, pořád stejně debilní pohyb postavy a kamera jako v Boring Souls hrách, zív, double zív...

Dark Souls 3... ehm... teda... vlastně "Bloodbored" ničím zajímavým nezaujme. Možná to má trochu tu temnou atmosféru no, ale kvůli tomu se o to zajímat, když je po ruce spousta lepších her... meh *6*
  • DARK SOULS 2 Crown of the ivory king DLC

https://www.youtube.com/watch?v=vVoY0RPz0Vg

Poslední DLC je venku a můj průchod je zde.
  • Salut, chtěl bych si koupit eLevel a nevím, co si vybrat.Cenově to vyjde na stejno.Jak na Publeru tak na Flowie.Teď jde o nabídky.Třeba bych kupoval i jiný časopis.Máte zkušenosti?Koukám, že Flowie nemá předplatné jako Publero..
  • Vrook
    To je snad jasný, ne? Vávra to tenkrát ani nemohl natočit jinak. A i s bolševikem za ramenem se mu to povedlo mistrně. Zkrátka jako prozíravý divák si musíš odmyslet tu rajskou kolem.
  • Lukyz

Deus Ex 'Neonature' [UNATCO] Remix

Pěkný remix songu z prvního DE - něco pro Janchora do rádia? *2*

https://www.youtube.com/watch?v=H9X1DmaQBdM
  • Doufám, že odseparujou to zarudlý a zvýší historickou hodnotu, když už teda ta inspirace.
  • Vrook
    Nejlepší část byl ten proslov Zdeňka Štěpánka coby Vávrovo Jana Husa (pěkná shoda jmen, myslim samozřejmě Otakara) a ten hromadnej "Amen" na konci. Kdybychom měli ještě takovýhle herce a ti byli ochotni poskytnout pro KC svoje české hlasy, tak bych byl fakt nejšťastnější člověk na světě.
    "Vězte, že nad kňeze, arcibiskupa či papeže žijícího v hříchu, prostý sedláček, tovaryš či žena chudá z lidu, žijící čistě a zbožně, větší jest před Bohem."

EDIT: Mimochodem jsem rád za ten náznak, že právě husitská trilogie O. Vávry slouží jako inspirace. Hlavně co se týče kostýmů.
  • Tilwaen
    Viktor Bocan vs AI nemá chybu *1*

Jinak kdyby se někomu nechtělo hledat to video, tady máte link.
  • Vrook
    To je poměrně dost, když vemeš v potaz, že čísla prodejů po releasu bejvaj největší reklamou ať už aktivně (přímo ti to číslo chrstnou do ksichtu v bleskovkách na games.cz) nebo pasivně (prostě vidíš, že si to koupil každej druhej třeba ve tvym steam friends listu). Takže marná sláva, ten princip - a psal jsem skutečně pouze o principu tý logický spojitosti reklamy, preorderu a potenciální kvality hry, nikoliv o nějakejch vytrženejch číslech - ten zůstává..
  • Magister_Peditum
    Mě osobně víc zaujal souboj Bocan vs AI. *1* Ale teaser taky pěknej, taková středověká idylka.
  • Morraw
    Teaser je boží. Ná té hře je vidět ten český smysl pro detail a já Danovi věřím. A těším se na alfu !
  • když to srovnám s Wastlenadem či Divinity, tak se musím smát, ten Vávra umí...Žádná dětinská hříčka pro zastydlé nerdy, ale hra pro chlapy, ať už je to tu...
  • Jo ten teaser je boží, už jim začínám věřit! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit