Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Počtem aut, tratí a updatů. http://www.psnation.com/wp-content/uploads/2014/09/driveclub-calendar.png
  • Aha, na Skidrow má 18GB, hra má 35GB. Ještě řekni, že za ten HDpack chtějí peníze navíc :)
  • ucho
    je tam malinkej, ale taky jsem si toho všiml. mně osobně na tom nejvíc vadí ten stísněný pocit tratě. jako kdybys jel nějakou rýhou, kdy všude kolem tebe jsou mantinely. takovej klaustrofobickej pocit :)
  • kennyB
    Jj, pravda, ten jízdní model vypadá hrozně. Škoda, ty tratě jsou moc hezky udělané...

Edit: neví někdo, čím se bude lišit klasický Driveclub od Driveclub playstation plus edition???
  • Lukyz
    To vypadá fakticky skvěle *14* Okořenit to ještě nějakýma modama a bude to vypadat skoro jako WatchDogs *1* Tohle musím ve volnym čase vyzkoušet. Díky za tip!
  • Vypadá to celé hrozně. Takové účelné na efekt. Auto se do toho prostředí vůbec nehodí, najedeš na krajíček cesty a divně tě to odrazí zpátky, jízdní model od pohledu jak pro děti. Mi celá PS4 přijde jako velký fail, ty hry na tom jsou bída a to už je na trhu rok.
  • Mě zatim šlo skoro všechno jak po másle až teď při odstraňování třetího Warchiefa u kterýho jsou cca tři kapitání jsem umřel několikrát, takže se je teď snažím mimo misi oddělat po jednom aby tam pak byli případně slabší, chybí mi tam už jen zmetek se štítem kterej se stal nepřeskočitelnej, zabil mě už asi čtyřikrát, plus sem mu jednou omylem pomohl v popravě jinýho orka. *16*
  • Veskoslav
    Jo dík, špatně jsem počítal, nevím proč, ale dělil jsem 18/3.....V tom případě to zase taková sláva není a 2hry/rok/konzole je bída....
  • WhySoSad

Video: Pětiminutová jízda ve finální verzi Driveclub.

Nějak mi tam chybí stín pod autem vypadá to jak vznášedlo...
  • Modifikaci GTA Vice City RAGE jsem viděl z mnoha pohledů, ale s ENBčkem ještě ne. Pak jsem našel náhodou tohle video a spadla mi huba. Hlavně z prvotní části u pláže. https://www.youtube.com/watch?v=m1T1IL08ISE
  • Veskoslav
    Ne, HD pack, co je na Steamu, tak má 3,5 GB jenom:)
  • Nestahoval, přišlo mi to zbytečný, grafika je ok tak jak je. Až to bude někde na netu mrknu ze zvědavosti na porovnání jaký je tam rozdíl.

Pro toho kdo neví, u textur nastavení Ultra funguje jen s tím hdpackem (asi 18GB).
  • To už bude mít většina dohrané než to udělají.
  • 167k za rok (3M/18)
  • Veskoslav
    600 000/rok není špatné číslo. Počet konzolí si myslím bude okolo 100 000, takže 6 her/rok/uživatel, tak mi to přijde normální číslo.
  • cca 3 miliony prodanych kusu her za 18 let na playstationy v CR

to jsou bombasticky cisla, to si kazdej packovatel kupuje tak jednu hru za rok, bravo *5*
  • Veskoslav
    Soubojový systém je skvělý a už jsem se naučil docela slušné fígle. A po dlouhé době zase hra, kde klávesnice+myš není něco z donucení, ale nabízí plnohodnotné hraní (ano hraji to na K+M, nebavilo mě to na Xbox ovladači.)

Stáhnul sis ten HD pack? Jinak čeština zamrzí, ale poslední dobou se snažím všechno v angličtině/němčině, ať si zopakuji jazyk.
  • No, čeština bude udělána fanouskama, kteří ted dopřeložili Dark Souls a dělají na dvojce. Technika vyřešena je, takže po dokončení dvojky se na to vrhnou.
  • Náhodou, sice ten soubojový systém je složitější (několikrát jsem přemapovával klávesy a stejně doteď nechápu co jak se přesně dělá, ale po cca 5ti hodinách už se chytám pomalu), ale pořád lepší, než kdyby to bylo stupidně jednoduché nebo jsi měl mačkat jedno, dvě tlačítka. Jsem rád, že hra je trochu těžší. Baví mě ty souboje, celkově hodně povedená hra, zatím takových 8/10 bych tomu dal. Grafika pěkná, orci a jejich kecy, xichty a všechno mě baví. Někdo psal, že to RPG není, ale mě to co se složitosti týče přijde jako RPG celkem dost.
    Jen škoda, že to není v češtině :( V tomhle bude mít Z3 velkou výhodu.
  • victor
    :) Třeba se ani nedodíval a znechuceně to proklel po minutě nechápavého civění na obrazovku ;) ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit