-
no ja mam USA.. takze problem bude v tom ze mam USA ucet a pritom jsem v cesku ?
-
Další Japonsko/korejské MMO, kterých jsou tucty. Ničím nezajímavé, opět s F2P modelem, co bude fungovat na P2W základu.
-
ArcheAge
Malý tip pro Games, čemu věnovat pozornost: ArcheAge má 2 týdny po spuštění plné verze asi 2 miliony registrovaných hráčů (NA/EU). -
To si děláš srandu? Vždyť je to hrozná mazanice bez detailů a hra se světly? Myslíš ty primitivní volum. a ten černý čtverec co má být stín ? Pořádně se podívej na obrázky z jiných verzí. Nevím, jestli si chceš obhajovat svoje nebo jsi zvyklý z konzole na nižší kvalitu, ale ta hra vypadá opravdu bídně, takový Dead Space nebo jiné podobné hry vypadají teda líp. A navíc tohle je koridor s malýma místnostma, opravdu fail řekl bych.
-
asi jen chabý pokus o trolling, protože ty screeny náhodou vypadají velmi slušně. ta scéna je detailní, je tam slušná práce se světly. v pohybu to bude hodně dobré. na to, jak starý kus hardwaru to je, to vypadá parádně.
-
Mi přijde, že to dělaj schválně....třeba FIFA 15 na X360 vypadá jak FIFA 2001 na PC :D
-
Battlefield Bad Company 2 je nyní pro majitelé zlatého Xbox Live členství k dispozici zdarma, avšak z důvodu nedostupnosti serverů si užijete pouze singleplayer.
Neasi..takhle se to dělá....plaťte GOLD ať můžete hrát online, semtam dostanete hru..která pujde jen offline :D -
Obrazem: Unikly screeny z PS3 verze Alien: Isolation.
No fuj (pardon jestli jsem urazil majitele PS3, ale tohle je opravdu slabota). -
proč má mickeymutant mínuska? Když to co napsal je vědecky doložené. Zdejší komunita je poněkud zaostalá...
-
Ja třeba nechápu, proč se v naší (západní) společnosti tolik řeší otázka genderu a neustále se poukazuje na nějakej sexismus (zdaleka ne jenom ve hrách, ale například i ve sféře řízení podniků, v politice a podobně), když jsme očividně dospěli za posledních 100 let do fáze, kdy individuální svoboda téměř naprosto nuluje nějaký genderový nerovnosti už ze svého principu a to obousečně - tudíž začnou-li aktivisti zkrze politiky na nejvyšší úrovni otupovat to ostří, které stojí proti nim, chtě nechtě tím budou paradoxně otupovat i samotnou svobodu jedince na vlastní názor a projev, protože otázka genderu neni nic jiného než otázka názoru. Teď nemluvim samozřejmě o poukazování na problémy ve hrách, o čemž píšeš ty, poukazovat si každej může na co chce. Mluvim o reálných kvótách na počty žen v politice, v řízení podniků jak státních tak soukromých, o regulacích a podobnejch nesmyslech.
Osobně bych aktivistům za rovnost pohlaví doporučil neztrácet čas napravováním něčeho, co není rozbité, a zaměřit se na něco, kde se toho dá napravit kam až oko dohlédne, a pokrytecky to nepřehlížet. Pokud je otázka genderové rovnosti otázkou humanismu v podstatě bez hranic, což mi valná většina aktivistů potvrdí, proč se tolik zaměřují na západní civilizaci a tak málo třeba na islámský svět? Tam by se dalo poukazovat až až. *3* -
Co máš za region ? Já si nedávno měnil z UK na CZ a jde mi to všechno stáhnout bez problému...
-
Vrozené >>>> získané, doporučuju vygooglit "David Reimer".
-
https://www.youtube.com/watch?v=heIH9vfwKBM
-
Mortal Combat X Quan Chi
https://www.youtube.com/watch?v=czVS-hW8WC0 -
Battlefield Bad Company 2 je nyní pro majitelé zlatého Xbox Live členství k dispozici zdarma, avšak z důvodu nedostupnosti serverů si užijete pouze singleplayer.
skoda, ze tam je region lock. Uz tak byva pravidlem ze hry z xbox live gold me jdou stahnout jen ty mensi skakacky a jakmile je to neco AAA, tak : region, this console, wont be downloaded -
Otázka je jaký vliv má propagace určitých genů, preferovaní určitých ženských vlastností, řekněme, že si budeme volit jen zrzavé ženy (já vím je to přehnané, navíc ignorujme fakt, že zrovna tenhle gen způsobující zrzavost asi není specifický pro jedno pohlaví), jestli pak všechny ženy za x generací nebudou zrzavé, čili jestli jsme si za ta léta nevytvořili genderovou nerovnost na obě strany sami. (zase hloupější přirovnání: se podívejte kolik ras psů jsme vyšlechtili za těch pár tisíc let) A pochopitelně to platí i pro muže, že ženy mají také preference které formují naše pokolení, což v ideálním případě by společenský tlak mohl způsobit to, že by se trollové stali nepřitažlivými (ještě víc) a postupně vymizeli :D
-
Těm "zvláštním lidem" se říká behaviorální vědci*4*
-
Já nevěřím babičkám, já věřím psychiatrii, psychologii a neurologii. Doporučuji ti začít studovat. Otevře ti to oči.
-
Tyhle všeobecné kecy, že kluci mají modrou barvu, auta a řeší vše násilně a holky mají růžovou, panenky a řeší to slovem jsem myslel, že používá už jenom pár zvláštních lidí. Je zvláštní, ale jeden z nejlepších mechaniků, co znám, tak je holka, naopak psychologové chlapi jsou u nás narozdíl od žen mnohem častěji a také mnohem lepší a přitom dle tvé logiky by to měly být ženy, protože ty hovoří o problémech.....A vidím, že nemáš řidičák, kec o autech a bourání mě také dostal. Doporučuji statistiky BESIPu, Policie ČR a ministerstva dopravy. Divil by ses, jak a které nehody kdo způsobuje. Takové pseudokecy, co jsi napsal, tak takový blábol snad píšou jenom zaryté feministky, ale s opačným vyzněním než máš ty.