-
V té by si asi moc splýval z okolím :D -
Battlefield Hardline bude mít zlaté, stříbrné a bronzové kamufláže na zbraně i auta
A duhová nebude? -
Nez na to zacnou bezne vychazet hry, tak myslim ze muzes byt vklidu.
-
i 11.2? s novym hw novej system... a pritom potreba novyho systemu neni (krome snahy ms rejzovat), na xp jsem vydrzel 10 let, na 7kach bych taky rad aspon tak
-
Tak zas na druhou stranu dirextx 11 běží na windows vista, 7, 8. Takže na třech systémech, což je podle mě vklidu.
-
Spekulace: Začátkem prosince dojdee k oznámení minimálně dvou exkluzivních vysokorozpočtových AAA her pro PS4.
Ze by byl uz konecne The Last Guardian ve stadiu hodnym oznameni? Kur*a doufam—mam hlad po hre vystrizeny s eleganci, velkoleposti a dusi sobe vlastni klenotum jako Shadow of Colossus, nebo ICO. -
hlavne je docela nebezpecnej ten trend, novy okna + novy dx...
-
Win10? tajže Win9 už neni potřeba že máme Win8,1 a to je dostačující... *4*
-
Finální verze Windows 10 bude obsahovat DirectX 12.
ty novy widle vychazeji moc rychle na to, ze pokrok se v podstate zastavil..... -
Cože? jak to víš já mám rád mlátičky, je sice pravda že stereotypních her je plno ale tohle se dá zkousnout ne. Pro mně aspon ano.
-
"Spíš výsměch pc že zas dostali přepálenou HW neoptimilizaci" Nevím o co ti jde ta hra nemá vůbec žádný potenciál a už teď vím, že ji určite nedohraju do konce. A myslím, že ani 80% hráčů ji nedokončí. Pokud ti je 12 tak tě to do konce možná bavit bude ale já bych ocenil třeba nějakou výzvu a né tyhle supereasy hry typu AC Black Fag.
-
Nebo PerversDOOM (DOOMCZ). Ty hlášky....
-
http://www.steamgifts.com/giveaway/YvJU2/gearcrack-arena
-
Zajimave, ja zase umrel dohromady asi na jednom kapitanovi a to se mi nekolikrat stavalo, ze jich tam najednou pribehlo treba 4. Zkus proste pobit nejdriv jeho ochrannku, nebo kdyz uz jses v druhe casti tak je nejlepsi ochranku konvertovat na svoji stranu, staci par orku a je to pak dost snadny a casto ho ubijou sami.
Bohuzel je ale samotna hra docela zklamani, je to jen preskinovany AC/Batman, ale obe tyto hry me bavili o dost vice a samotny respawn, kde se jednotky spawni primo pred nosem je dost otravny. -
Koukám, že Ti někdo příspěvek řádně ohodnotil *2*
-
Shadow of Mordor
Funguje vám u této hry SweetFX na Win 8.1 x64??? Jestli to někdo zprovoznil, tak dejte radu, tahle hra potřebuje SweetFX jako prase drbaní -
Bohužel, nebo bohudík, je to úplně jinak. Ženské a mužské rozdělení preferencí je jasně zřetelné už po narození. Úzce souvisí s hormony, testosteronem, s činností mozku. Samozřejmě se dotváří a vyvíjí v průběhu života, ale jasný směr je určený už v děloze. Seriózní vědecké studie to potvrzují. Příčinou nejsou sociální stereotypy, příčinou je biologie. Stereotypy mohou už jen posilovat, ale ne způsobovat.
Ber to tak, že Kamerunci mají větší pen!s a Japonci zase dosahují lepších výsledků v IQ testech*3* -
V grafice a soubojovém systému máš naprostou pravdu, ale item shopy už jsou dnes snad všude. Zároveň bych tu hru tak nepodceňoval, protože podle reakcí z betaverzí je po takové hře velký hlad.
-
Alien: Isolation recenze
http://www.metacritic.com/game/pc/alien-isolation -
Jo někdy se tam nachomýtnou další. Dobré zkontrolovat okolí jestli jich tam není více a pak ho musíš zlikvidovat rychle aby ostatní nestihli dojít.
Death Threats uměle zvyšují rating o 5 a přidávaji ochranku a větší šanci na epickou runu a to se vyplatí. Ale je mi jasné, že bez správných skillů to může být těžší někoho zabít.