-
Co vubec to #based a GamerGate znamena? Nejak mi to vse uniklo *12*
-
jsou to skripty a koridory, snad nečekaš že nekdo bude programovat AI na lodi kde se mužeš volne pohybovat a to navic pro konzole *1*
-
vetřelec se bude určitě teleportovat za hráčem.
-
Zajímavý je, že Quarter to Three to vychází už roky. Ono v tý recenzi nemusíš přímo lhát, abys nějaké hře mohl říct, že je naprd. Kontroverzní recenze produkují kliky a přitahují rezidentní trolly a flamewar.
-
Pilgrim66: kdybys použil při čtení mého příspěvku mozek, tak by ti došlo, že si toto uvědomuji a právě na to reaguji, jsi tedy o krok pozadu. tohle není z dlouhodobého hlediska aplikovatelné na recenze, které nejsou dobré a pravdivě napsané. jinými slovy pokud by web dával špatné známky kvalitním hrám jen na základě tohoto a ty špatné známky nedokázal odůvodnit tak, že by s tím řada čtenářů souhlasila, tak ty recenze na webu v budoucnu ztratí veškerou hodnotu.
uvažuješ tedy stejně jednoduše jako c-beam, protože se na to nedokážeš podívat z širší perspektivy a dlouhodobého hlediska. časem ti to třeba dojde, ale je mi jasný, že tady to nepřiznáš. -
na jednej strane je nepredvídatelnosť v prípade aliena veľké + ale musí to mať svoju logiku. Už sa neviem dočkať keď si tú AI riadne otestujem a zistim ako sa to skutočne má. Bol by pre mňa skutočne obrovský pozitívny šok keby som zistil, že sa prostredím pohybuje plynule bez teleportácie a jednoducho je iba tak rýchlý.
EDIT: narazil som na tento gif: http://a.pomf.se/vllqpw.gif A teraz babo raď, buď je rýchlejší ako alieni v avp1 alebo to bol teleport ... -
http://en.wikipedia.org/wiki/Clickbait
pouč se -
Nízké známky poutají pozornost a zaručují z dlouhodobého hlediska vyšší návštěvnost stránek. No to dává naprostý smysl, génie :D
I pologramotným lidem musí být jasné, že každý web potřebuje hlavně pravidelné návštěvníky, tedy lidi, kteří se na daném webu budou cítit dobře a budou se tam vracet. To jaksi odporuje tvé teorii ;) -
fesna kresba, tu by si moh dat beze studu i do obcanky *5*
-
u teba ma už vôbec neprekvapuje, že si môj koment nepochopil. Nie, vôbec to nemusí byť zlý recenzent, to je zase len tvoje fantazmagória ktorú si mi vsunul do huby. Ide o to, že nízké známky pútajú pozornosť, ľudia radšej kliknú na kontroverznú recenziu ako na ďalšiu 9/10 ale to by mal vševedko tvojho kalibru vedieť. Nehnevaj sa ale moja pokleslá inteligencia mi vraví, že s tebou ďalej nemám strácať čas.Tak si to uži *7*
-
Vavra status: #BASED
SJWs status: #REKT -
Zase blb, co kecá blbosti co... já jsem nadával na míru pirátství nebo co mě to je ukradené stejně jako nějaký ad anonymní kryplík. PC si zato můžou sami... jednou sis přečetl jméno a děláš machra.
-
Toho jsem obával. Jestli AI nějak podvádí a vždy se dostane do okolí hráče i tam, kde by jsi to logicky nečekal. Pak nelze uvažovat a jen automaticky víš, že vždy na toho šmejda rychle narazíš :(
-
Přesně tak! Není důležitý vkus recenzenta, ale jeho konzistence, že nehodnotí podle toho jak se vyspí, ale v rámci nějakého svého dobře etablovaného žebříčku hodnot resp. vkusu. Problém jsou právě ty podplatitelné, emocionálně labilní rychlokvašky, které sami sebe považují za recenzenty, stejně jako fanatičtí fanboyové, kteří si berou osobně to, že ne každý vyznává to co oni.
-
Jako když dá někdo horší známku něčemu, co se tobě líbí, tak automaticky klesl a je špatný recenzent? :) Lidi mají holt různé názory. A jak jsme si všimli i zde na Gamesech, ta výsledná známka nereprezentuje známku webu, ale známku konkrétního recenzenta. Někomu se holt něco nelíbí a tak to té hře vyčte. Nebo ho ta hra tolik nebaví a nepřijde mu zajímavá. Těžko najdeš web, kde budeš souhlasit se všemi známkami. Můžeš si ale najít konkrétního recenzenta, se kterým budeš mít podobný vkus a názory. Stejně to funguje u filmů a jejich kritiků. Tam může být informativním přínosem i negativní recenze, pokud víš, jak se daný kritik staví k tomu konkrétnímu žánru (viz třeba Spáčilová).
Nízké hodnocení rozhodně není o tom, jak hluboko klesl nějaký web. Prostě tam má někdo jiný názor. Je s podivem, že řada lidí nedokáže překousnout, když se jim nějaký recenzent se známkou netrefí do jejich vlastního hodnocení. To vidím jako pokles inteligence některých jedinců :) -
https://twitter.com/Toshi_TNE/status/518456202498670593
*15* -
To je náš Jack, ten co nadává na PC kvůli vysoké míře pirátství *1*
-
Vždyť já se nehádám, jen rikam ze je nesmysl aby jedna recenze z 19 změnila prumerny hodnoceni o 10 bodu, pocital jsem to *1* Já třeba Last of Us bych dal 10 z 10 a podle diskuzí by se tu našlo par lidi co by tomu dalo 5 z 10... A nebo naopak Destiny bych dal tak 3 z 10 a jsou lidi co tomu rikaj hra desetileti...
-
lenže ona ta AI je fakt dosť nepredvídatelná a nie v tom dobrom slova zmysle. Mám pocit, že sa Alien teleportuje na rôzne miesta podľa polohy hráča. Neviem to presne posúdiť pokial si to nezahrám ale je to trochu divné. Ale dojem z toho čo som videl zatial super, známky 6/10 alebo dokonca pod 6 sú podľa mňa čisto zámerné na zvýšenie návštevnosti... aspoň vieme ako hlboko tie weby klesli.
-
Matiku k smrti nesnáším.. Nikdy jsem ji nechápal a jsem na ni totální kkt (nechlubím se). I ty jednoduché počty nezvládám promin *1* . Jinak se přece nebudeme hádat o takové hovadině... Snad jsme dospělí lidé a já chápu, že každý má svůj názor. Ale je to trochu přehnaný až debilní názor.