-
To by mělo být vtesáno nad každou diskuzi tady!
-
Hustý. Mám dvojče. *14*
-
Street Fighter je skvělá bojovka, takže zaslouženě, potěšila Bayonetta, ta hra je skvělá, ale ty prodeje apod. bylo fiasko, které zachranovalo Nintendo, chyba je jedině v tom, že GTA V je před RDR, jelikož RDR je daleko lepší hra než GTAV....
-
To, že hru nesnášíš ještě neznamená, že je špatná, sakra *7*
-
EDGE vytvořilo seznam deseti nejlepších her předešlé generace.
Celkem rozumnej seznam, jen teda ten Street Fighter mě přijde trošku podivnej -
Hodně zvláštní seznam.
-
Jo a směji se vlastní demenci, kdybyste můj přísvěvek nepochopili. Dark Souls nemůžu hodnotit, jelikož jsem se nikam nedostal a zanechalo to na mě stopy...
-
1. Dark Souls *15* *15* *15**15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Nicneříkající žebříček, 100 lidí by vytvořilo 100 různých seznamů jinak.
-
Skoda ze to hrajou v tom traileru na ovladaci. Hrat to na volantu tak to video vypada o dost lepe.
-
Výborný výběr, osobně bych tam propašoval první dil Lords of Shadow a Demon Souls by si tam taky zasloužilo být, ale dvě Souls hry by bylo asi moc a někteří zdejší diskutující by to neunesli :) -
Video: Borec na konec - opravdu šťastný gól vstřelený ve FIFA 15.
Tak Cris poslední dobou válí všude, včera hattrick pomocí štasné ruky, takže normálka... -
Vazne by me zajimalo, jaky porodni komplikace protahujou vyvoj tohoto projektu uz hezkou radku let. Tipuju neshody mezi kreativnim tymem a marketingovou divizi SONY. Ale porad doufam, ze jde jen o peclivy brouseni a lesteni hrubeho diamantu, tak aby ztratil co nejmene ze svoji tematicke a pribehove hmotnosti a ryzosti.
-
"exkluzivních vysokorozpočtových AAA her" Už jen tohle by mě odradilo...
-
Takový gól bych chtěl dát někomu v online sezóně. Myslím, že by po něm následoval ragequit *1*
-
to bylo chteny, vsimni si toho aktivniho pokrceni, aby urychlil salto a dal vetsi razanci ty strele patou *5*
-
Jestli tam bude fus ro dah tak to chci *3*
-
Video: Borec na konec - opravdu šťastný gól vstřelený ve FIFA 15.
Tak to je hodně frajerské *8* *1* -
Uprime se skoro az divim ze celou recenzi dneska jeste nekdo cte a pak o tom dokonce diskutuje. Uz se mi nekolikrat stalo, ze reakci v diskuzi, ktera mela tra odstavec ( ty 3 - 4 radky ) dotycny oznacil za prilis dlouhou a nasledne pozadal aby ji nekdo prepsal do par slov.