-
tak většina lidí rozdíl mezi 900p a 1080p na televizi nerozezná, když od ní sedí dva metry daleko. u některých filmů je ze tří metrů problém rozeznat 720p a 1080p... tak pojďte, mínuska :) -
To bude pošušňáníčko při rozhlížení ze střech. To budou až oči přecházet.
-
Tak jasně, soudím jen podle videí v ruce to může být o něčem jiném. Njn kde jsou ty doby kdy i na PC byli zábavný závodní auta :(
-
Tak aspoň to máme i s HD packem na textury ;)
-
No a ? Já si těch 24GB rád stáhnu :) s rychlým netem to je chvilka, než abych to hrál v zastaralé grafice, na konzolích je to škaredá mazanice, sorry.
-
asi jsi nepochopil obsah sdělení. však proč ne, řekli by, že to nezvládnou zoptimalizovat lépe a že musí snížit rozlišení. jenže oni to jaksi zdůvodnili dost hloupě...
-
Zlatej Xbox a přívětivých 11,3gb nebo PS3 a lidových8,3gb zase se musím hlasitě zasmát haha.
*15* -
Alien Isolation je venku
24GB :) -
Jako by na těch pomalých konzolích měli na výběr, to bylo dopředu jasné, že tam všechno kromě vyloženě nenáročných plošinovek a podobných, pojede přinejlepším 30fps. Nechápu co se kdo diví.
-
PC Master Race
-
No to je teda řešení...
-
Abyste se nehádali, tak to pojede naho*no všem
http://www.videogamer.com/ps4/assassins_creed_unity/news/assassins_creed_unity_is_900p_30fps_on_both_ps4_and_xbox_one.html -
Seznam předmětů se kterými si můžete přizpůsobit bojovníky v Tekken 7.
Čert vem nějaká udělátka které nic nedělají jen customizují vašeho hrdinu, hlavně by mohli trochu zapracovat na obtížnosti to byl právě hlavní důvod proč jsem nebyl vlastně ani schopný VI. dopařit prostě přehnaně náročné a moc protivníků málo možností uzdravení a na konci boss? WTF to má být zábavné... takže aby se zaměřily na trochu toho balancu. -
A jeden na téma hype...
*3*
http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/aAV3Z39_700b.jpg -
Bugbear Entertainment oficiálně přejmenovalo Next Car Game na Wreckfest. Hra nabídne čtyi mulatiplayerové módy - závody, destruction derby, deatchmatch a týmový deatchmatch.
já už myslel že Next Car Game je offiko jméno, teď nevim jak tomu říkat, Next Wreckout? -
Kolik gamepadu to odneslo?