-
To neni Dan ale Jagr s plnovousem (!).
-
V té poušti, nebo či co to je, vypadá hra famózně. Opravdu s tímhle si krááásně vyhráli. Doufám, že budu někdy mít možnost si hru zahrát. PS4 se mi nechce kupovat. No vlastně nejsou ani prachy, takže je to jasný... Asi budu muset zfanatizovat některého z mých kamarádů, aby si tuhle lahůdku koupili a já si mohl hru v klidu zahrát. *15* *15*
-
jj vyzerá to dobre, tie scenérie sú moc pekné ale i malé detaily. Normálne ma štve že tieto arkády majú tak skvelé prostredie. Avšak po tom čo som skúsil Assetto by sa mi aj tak zvykalo ťažko na horší jízdní model takže mi je vpodstate jedno, že to hrať nebudem. Radšej si počkám na P. Cars.
-
Jediné, co tam vypadalo jako Skyrim, byly šutry na začátku videa.
-
Spekulace: Začátkem prosince dojde k oznámení minimálně dvou exkluzivních vysokorozpočtových AAA her pro PS4.
Bylo už na čase .... -
jo, to mně taky, ale tohle špatně nevypadá. ještě se uvidí, jak se to bude hrát.
-
jo, to je logické, PS4 taky strčím do kapsy a užiju si na něm víc než na mobilu.
-
Forza mi přijde atraktivnější.
-
vypadá to pěkně, jen se bojím toho koridoru. a zajímalo by mě, jak moc je to svázaný s tím multiplayerem. no určitě to tento týden prubnu a uvidí se. cena upgradu na plnou verzi je příznivá.
-
Ale no tak ....
Skyrim s auty ? No každému co se do něj vleze .... -
Sem fakt rád, že to vydání odložili:).. Bezkonkureční grafický zpracování a ten jízdní model je prej něco mezi NFS a Gran turismem. Určitě to pořiď. *3*
-
Graficky to vypadá naprosto fantasticky, a i jízdní model vypadá dobře, na to, že vývojáři říkali, že to má být čistá arkáda či co.
Až si budu pořizovat jednou PS4, tak by to mohla být první hra, kterou si pořídím. Jednak nějakou závodní chci a druhak bude v té době už levná. -
Grafická extáze v akci.
http://www.youtube.com/watch?v=BA2JrvrPocA -
vyhod ten srot a kup PS4 *7*
-
Her je moc a času málo. Mnohdy tu píšete, že už ani na svoje oblíbený či hodně očekávaný hry nemáte čas a přitom tu neustále píšete, jak jste dohráli to a to, jak jste se dostali v téhle hře daleko a jak tahle hra měla špatnej konec apod. apod.
Má otázka zní: kde na to berete teda čas? Předpokládám, že máte buďto školu či práci, k tomu přítelkyni, rodinu, zkrátka osobní život. Kam ty hry stíháte mezitím vtěsnat? -
Mrknul jsem na pár záběrů, někteří lidé už to mají a hrají vesměs na normal. Viděl jsem u těchto lidí jak vypadá Alienův běh a řekl bych, že tohle smrdí teleportem. Takhle bleskově ta mrcha neběhá, aby to stihnul jako v tom GIFu. Alienův běh mi "pocitem" spíš než rychlou potvoru připomíná sprintujícího vojáka ve vestě s flintou v ruce (to bude asi tím ocasem ^_^).
A co jsem zatím viděl AI tak nic ve zlém ale na Normal žádný zázrak - dá se alienovi vlézt pomalu před čenich a on stejně hráče ignoruje. Celkem mi přijde že ta bestie má dva režimy - předskriptované momentky, kdy je velice ostražitý a hráč si opravdu musí dávat pozor, a pak nějaký režim "choď si po lokaci jak chceš", ve kterém alespoň ze záběrů vypadá, že si jeho smyslové orgány dávají dovolenou. -
ten gif teleport patrně nebude, ale celkově nelze udělat AI bez toho, aby se ten vetřelec neteleportoval za hráčem, aby byl pořád někde poblíž.
-
Z toho gifu nelze nic poznat. Klidně se mohl poté otočit a doběhnou za hráče. Chce to otestovat. Jestli tam budou nějaké podvody, tak to je na ho*no. A padá to s čím machrovali. Pak nemáš naději na útěk atd. Prostě víš, že vždy bude všude.
Přitom jak může být obtížné udělat pohyb v leveleech? Když NPC dělají věci venku.