Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oktavius66
    Malá otázka. Je mi sice po tom úplně fuk jo, ale kde si hru vzal a hrál již 3 hodiny když oficiálně hra vychází až 7.10. 2014 *1* ? To si nějaký slavný Let's Player na YT, že dostáváš hru dříve než oficiálně vyjde ?
  • Vyšel nový firmware (v3.30) pro PSV. Mezi hlavní novinku patří podpora témat.

nemohl by mi někdo vysvětlit, proč si v ČR nemůžu do PSV stáhnout témata? Ve Storu žádnou záložku kromě „Game“ nemám...
  • Miserius
    Prosimtě, je tam 19 recenzí, umíš počítat? Kdyby IGN dalo 85 tak z toho bude 81, kdyby dali 100 tak z toho bude 82... Jednoduchý počty
    Beztak nechapu o co ti jde... Recenze je nazor jednoho hrace, c ose jednomu libi se druhymu libit nemusi...
  • oktavius66
    Jo tak jasně... 79 je pěkné číslo, ale i tak. Kdyby nedali 5.9 tak ta hra má možná blízko k 85-90 .
  • Pilgrim66
    Meta by podle mne měl začít dělat medián, aby se vyfiltrovaly click-bait sity jako treba Quarter to Three.
  • Pilgrim66
    Holt nepřišly balíčky zelených.

IGN je výsměch už delší dobu, ale Polygon začíná být to samý.
  • Miserius
    Nevyšiluj, na Meta nemá ani jedna platforma průměr nad 80, takže šestky jsou stejně podivný jako desítky...
  • oktavius66

Alien: Isolation recenze

Vím, že už to tady padlo, ale hodím to tu ještě raz *15* . Tady jsou recenze na nového Aliena:
    The Guardian – 10/10, Total Xbox – 9/10, Xbox Achievements – 9/10, PCGamer – 9.3/10, Eurogamer – 8/10, GameInformer – 7.75/10, Games Radar – 9/10, CVG – 8/10, GamesTM – 9/10, VideoGamer – 9/10 nebo Metro – 7/10. Jen servery Gamespot - 6/10 a IGN – 5.9/10.

Celkem pěkné známky si myslím. No nezlobte se na mě, ale IGN a Gamespot hry hodnotit fakt neumí. Pokud dá někdo tak nízkou známku za to, že je hra 15-20 hodin dlouhá a AI je tak nepředvídatelná, že se to nedá... Tak jako kde jsme ? Jim tam musí pěkně Je*at... Toto jsou +, které dneska má málo her. Ještě abych si stěžoval na to, že taková značka jako je Alien je dlouhá hra. No to snad ne. AI je v dnešních hrách na takové špatné úrovni, že mi je z toho občas zle a oni to berou jako - . Jestli chtějí dělat recenzenty, tak ať to dělají pořádně ! Kdybych se k nim dostal, tak vylítnou jak špinavé prádlo.... *16*
  • ringmancz
    na twitteru píše, že TLG to nebude
  • :)

Mě zase děsí, že vůbec někdo čte něco od Jacka. To není moudré takto investovat svůj čas.
  • Draken69CZ
    No mám WFG verzi tak to bude chtít zkopírovat z dvd původní soubory.
  • Mělo by stačit ověření souborů hry, kdy se nepůvodní soubory stáhnou znovu.
  • Draken69CZ
    Ještě by mě zajímalo jak to zas odinstaluju :(
  • Dark Souls čeština

Kdyby náhodou někdo chtěl zahrát DS a neumí cizí jazyk, tak teďka byla vydána čeština na tuhle povedenou hru. Mimochodem se teďka dělá i na překladu druhého dílu.

http://www.ow.ly/ChDFH
  • Přečetl jsem to 3krát a nepochopil jsem naprosto nic z toho, co jsi napsal. Vyznívá to jako stylem, jo je to super, ne není to super. Jo to jsem už viděl, ne vlastně neviděl. To jsou už někde hrál, ne to jsem někde hrál. Ve tmě je tma a světlice udělají fííí a je světlo.

Psal si, že máš vystudovanou střední školu. A to máš kde vystudované? V Africe? Protože češtin já nebýt jazyk dobrý, já nejspíš podplatit všecha čeština v okolí, jinak nevysvětlila, jak já udělala maturita vlastně...Už ti spousta lidí psala, ať s tím nějak zajdeš (psychlolog atd.) protože to není normální. Nedá se to číst, člověk neví, co vlastně chceš říct. Věřím, že máš dobré úmysly, ale fakt je to otřes.
  • na steamu to stojí 50€ to je moc možná za pár let ve sleve až budu mít zlomenou nohu, nebudu moct ven a jine hry nebudou
  • prekvapive a evidentne ma lekani dobrej vliv na tvuj sloh *5*
  • Jack1947

Alien: Isolation - Dojmy

Takže to není uplně k zahození, tedy když pominu to že je tam všude tma jak v prdeli... doslova a bez světlic se člověk nikam nehne... grafika je už tak nějak klasika ničím nevybočuje a hratelnost je taková no řekněme si hodně vzala napč z Outlastů (schovávání ve skřínkách ahoj) je to to více či méně logická hra defakto žádnej gorefest nebo masakry ale předskriptovaný průchod ruskou lodí... (z které mrazí!!) takové ty hádanky typu dostat se do zavřených dveří, nahodit generátory a nebo si otevřít dveře

Nic překvapivého a ni zajímavého zatím, už jsme to viděli jinde... zvuky takyhrají svou podstatnou roli a dost napomáhá savovací "stanice" emergency která vás upozorní na blízkého nepřítele.
    Proč by jste to měli hrát? nejen proto že je sucho a nic moc nového není ani se až na pár vlaštovek zatím nechystá no třeba proto že to je lepší než minule, je pocta Vetřelci (hlavně filmovému) a očivisdně to je dlouhé já zatím dal jen 3hodiny pak jsem se zasekl u toho chlápka s motpákou kterou potřebuji otevřít dveře... ještě jsem vetřelce ani nikoho jiného (nepočítaje posádku nepotkal)

Tak hlavně asi ti co se rádi bojí se možná trochu uspokojí, i když uvidíme co bude dál ale ta tma ta mi asi nedí spát... jo a mimochodem po delší době zase dobrá hra v celku. (není to uplně naskriptované, dá se i vracet na některá místa i když omezeně). Zatím bych ale těžko hodnotil no. Znělo by to celkem pozitivně tedy až na takové ty kravinky typu nemůžu se strefit a sebrat předmět na poprvé - trigger se zobrazí později nabízi hra i kraftování předmětů které jsou důležité např medkit poslouží asi dobře no. Chceto jen najít poslední ingredienci.

Výjimečně bych doporučil ke koupi což je ale zbytečné pač už by to minimálně každy kdo chrěl měl předobjednané... i tak s tím nic nezkazíte.

+ Velké + je že jsem se nemusel zatím s hrou rozčilovat tedy i šetří nervy což je + jako hrom.
  • titulek jsem zkopcil spatne hroznej system *11* *1*
  • Spekulace: Začátkem prosince dojdee k oznámení minimálně dvou exkluzivních vysokorozpočtových AAA her pro PS4.

= 3x DLC, kazde za 15€

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit