-
hm, to není zlý. nad 5 hodin u takové hry mi přijde ok. bál jsem se, že to bude na 3 hodiny normálním hraním. (ne že by teda tříhodinoví brothers byli špatní) -
Záleží na tom jestli se budeš kochat okolím nebo budeš jen sprintovat z lokace do lokace. Rozlehlý to není, jen to tak na první pohled vypadá, hra je vlastně velice krátká.. Adventurní prvky hry jsou primitivní, ale je tam i jeden záludnější puzzle.
Sprinteři by to mohli dát do tří hodin. Já se kochal a trochu se zasekl takže 10. -
Jaka hra, takovy MP.
-
Ono to asi o mulťáku tak úplně nebude *3*
-
Jak je to dlouhý? Líbí se mi to ale nechci to kupovat kuli hodině a půl... Howlongtobeat.com to tam ani ještě nemá
-
Ta hra neni o multaku Jindříšku, já bych se třeba nezlobil kdyby tam vubec nebyl
-
Hra pěkná, ale ten konec... To je fail srovnatelný s koncem Bioshock Infinity. *10*
-
vypl jsem video po dvou vterinach zaberu ze hry
-
The Last of US
ted jsem si o free PS+ weeku zkusil TLoU multak a nechapu jak to nekde mohlo dostat 9/10 nebo treba i 8...tak trapnej a hlavneneuveritelne nudnej multak jsem dlouho nehral... -
Škoda že sem o tom nevěděl, sme se Miserie mohli potkat a zajít na skleničku ;-) Mám to tam 15 min. tramvají..
-
Grafika celkem pěkná, ale na hubu jsem nepadnul... Závodnící proti kterým jsem jel agresivní, vystrčí tě ze zatáčky pokud se jim tam prostě motáš, takže to se mi nelíbilo... Jízdní model nemužu moc za 3 závody hodnotit, ale žádnej realismus, dostaneš to do ruky a hned budeš dojíždět mezi top pozicema... I přesto se mi to ale líbilo a na plnou jsem zvědavej, přecijenom ukázka měla jen 3 závoy a 3 auta (F12, SLS, Vanquish)
-
Vypadá to celkem zajímavě.. ICO sem nehrál, v té době jsem ještě nevlastnil konzoli, jen jsem viděl nějaký video.
-
DriveClub
Ahoj všem, ten kdo byl na PlayStation Nation, tak mohl by mi prosím sdělit nějaký objektivní názor na hru DRIVECLUB? Budu za to vděčný... -
Takže po zahrání dema pes15 na x360. Jsem spise zklamany. Vytratil se pocit realiscnosti a dobrého pocitu z fotbalu skoda
-
Ve svė době bylo studijní oslovení " I ty jeden grafiku" solidní urážkou .... Doba se mění ;).
-
*1* CS že není pro 25+ ? Hra z roku 1999 , že by je jako 15 leté neoslovila ? No musím se smát , když si vzpomenu co jsme jako +-15letí poslouchali my 1996 Thunderdome
-
Online podpora má smysl leda od business po corporáty .... s retailem si dnes nikdo těžkou hlavu nedělá - bohužel ve valné většině je dostupná jen ,aby se neřeklo, že na jednotlivé koncáky kálí pes :(
-
Tohle je HC hra
https://www.youtube.com/watch?v=ZmJketuz1EE
Opravu obtížné. -
http://games.tiscali.cz/ - 18 Errors, 4 warning(s) W3C validatror ;)
*1* V Cloud Maxthonu nepadá :) ... ale taky se defaultně nezobrazuje polovina reklam ;) -
Steward 2: tím Rise asi myslíš Ryse a ne, o Ryse jsem nikdy nic takového nepsal, Ryse jsem nehodnotil. ani jsem tady o Order neprohlašoval, jaká to bude super hra, tak mi uniká, co myslíš s tím PR. mluvil jsem jen o tom, že časté filmečky a QTE ještě neznamenají, že to bude propadák... jen na tomhle kvalita hry nestojí (viz příklad s Wolf Among Us)