Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já jedu spotify - ještě moc nevím, jak to celý funguje (zatím jen streamuju), ale najdeš tam opravdu skoro všechno, i šílený obskurnosti :)
  • ty vole ucho bys mohl delat PR managera Oder takové kecy a srovnání souhlasím že jsi vybral pitomé. jsi jak malé děcko co se mu sebrala hračka. order je naskriptovaný Rise a u něj jsi psal jak je to blbost a rázem ti to nevadí? jsi legrace sama myslim ze pro zmenu si te do detrolleru střím já.
  • ucho
    a opět. s čím nesouhlasíš, je u tebe hned pitomé. to přirovnání tak od věci není. wolf among us není prezentovaná jako rozhodovací adventura (takový žánr neexistuje a v konečném důsledku by se tomu říkalo interaktivní film), ale prostě jako adventura.
    tys zmiňoval, že je tam hodně filmečků a hodně qte. proto jsem vytáhl wolf among us. zjevně to tak chtěli udělat, to ještě neznamená, že se tenhle styl někomu líbit nebude a že je to špatně. stejně je to s wolf among us, někomu taky vadí tohle zjednodušení adventury, kdy se člověk jen rozhoduje (přičemž rozhodnutí nemá prakticky na nic vliv, jen na detaily ve vyprávěném příběhu). takže ne, to přirovnání mi nepřijde pitomé. proč by nemohla být akční hra zaměřená taky na příběh trochu jiným stylem... netuším, co z orderu vyleze za hru a jestli to bude dobrá a zábavná hra. po zkušenosti s wolf among us ale vím, že je krátkozraké odsuzovat hned v počátku záměry tvůrců.

nedělám si iluze, že bys tohle pochopil a že bys zkoušel vstřebat i názor někoho jiného. chováš se prostě jako imbecil a tak si tě raději dávám do trolího filtru.
  • Kozy
    No docela o tom přemejšlim.
  • Veskoslav
    A co jsi čekal? Přečti si znova svoji pitomou odpověď. Vezmeš dvě naprosto odlišné a zcela jiné hry a pak se snažíš obhajovat něco, co není obhajitelné. Pokud vím Order je prezentovaná jako akční TPS hra ve viktoriánském Londýně......Ne rozhodovací adventura ala Wolf či The walkind dead. Jestli v tom opravdu nevidíš rozdíl, tak jsi kokůtek akorát ty. Raději jdi zase někoho poučovat, co má psát na diskuzi... *7*
  • Veskoslav
    Jde zítra někdo na Splash 2014?

P.S: Redakce, ten Silver mi už vesele padá i na nejnovějším IE, FF taky, Chrome i Safari padají, na mobilu FF i vestavěný. Pokud tady máte takovou nekvalitní reklamu, prosím, změňte to nebo se nějak domluvte s tím, kdo to sem inzeruje. Nějak mě přestává bavit neustále restartovávat prohlížeč nebo ukončovat plugin.
  • ucho
    ty se fakt nedokážeš bavit normálně co? pořád budeš odpovídat jako kokůtek :)
  • Keyz
    Kvalitní textury FPS žerou minimálně. Hlavně paměť. Je vidět, jak to najednou vypadá normálně, když si někdo dá práci. A hlavně, že se někteří smějí když nadávám někde na textury... Zde i blbý šutr vypadá... Jako šutr.

Navíc v nastavení lze vypnout některé efekty a pojede to určitě i na slabém PC. Pěkně to vymysleli borci :)
  • Veskoslav
    Vážně nevidíš rozdíl ucho? A jestli trolíš, tak slabota...
  • WhySoSad
    To se dá :)
  • WhySoSad
    Už jsem to taky zahrál a zítra to láduju na youtube, ta grafika je naprosto fantastická, ale co mě překvapilo ještě víc je optimalizace, to je snad nejlíp optimalizovaná hra co jsem kdy hrál, protože i když s většinou nových her už trochu bojuju, tak tohle hraju úplně na max a jsem pořád na 60FPS
  • Keyz

The Vanishing of Ethan Carter

https://www.youtube.com/watch?v=zQ2WIVKpJpU

Vypadá to opravdu dobře. Asi to nebude složitější adventura jako Sherlock apod. Ale zase oproti "slavnému" Gone Home to nevypadá komicky a tu cenu u toho chápu.
  • ucho
    taky jde o příběh a všechno to kolem. wolf among us je jen o qte a vybíráním různých odpovědí a nikdo to snad tolik nekritizoval jako order
  • Veskoslav
    No já jsem u toho byl asi jenom 5 minut, to se přiznám, nechtěl jsem zase bránit ostatním. Hlavně dorazte zítra na Splash 2014:)
  • Kozy
    Já hral jenom tu poslední část, tam qte nebyl žádnej, každopádně mě to fakt bavilo, na to jak jsem od toho nic nečekal. Taková fajn jednohubka.
  • Draken69CZ
    Jako na PC?
  • Veskoslav
    Order byl pro mě spíše zklamáním. Přišlo mi, že jsem střídal akorát Quicktime, filmeček, 2 minuty běh úzkým koridorem a následně, filmeček, střelba, filmeček, quictime. Graficky to vypadalo pěkně a zajímavě. Ale myslím si, že to bude nudná koridorní střílečka, která skončí stejně jako Ryse.
  • Kozy

Playstation Nation

Vydařená akce a dobře zorganizovaná, co si člověk chce vyzkoušet k tomu se dostane, žádný fronty.
    Největším překvapením pro mě byl Order, parádní atmosféra, připadal jsem si jako v Dunwallu. Until Dawn vypadá na solidní sranec, ale kdoví. No a pak samozřejmě Bloodborne kde se sešla výborná parta lidí, demo super. Kdo můžete, určitě se jděte podívat.

Ta sekce 18+ byl skvělej nápad.
  • Morraw
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=902024 *1*
  • prudislav
    tak už to stihli smazat :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit