-
D I K !
-
Já si to koupím až v kompletu s HL3
-
Tropico 3
Pokud někdo nestihl akci na Humble Bundle má teď šanci. Omylem se mi povedlo získat dva klíče. Příjemnou zábavu: https://www.humblebundle.com/gift?key=YXK3Nu6shz6KyY2s P.S. steam účet nutností! -
No jako čumím. Zrovna hraju Rome 2 a dobyl jsem celou Británii, takže mám s čím srovnávat a vypadá to o dost lépe. Ten family tree mi připomnělo boží Knights of Honor,kde jste taky mohli dávat provincie maršálům, řešit jejich manželky atd. Building browser je úžasný. Pěkně pohromadě vidím, co stavím, co můžu postavit atd. Celkově ikony, design oken, technology tree, jaké bonusy mají jednotlivé armády atd. Vypadá to jako nová hra a jsem nadšen! Škoda, že takhle nevypadá Rome teď.
-
taakže defacto datadisk k rome 2, protože atilla je cca stejne období. jen to preskinovali. gj
-
používej internet explorer a ne chrome *7*
-
Takže bych se mohl po případném vydání Medieval 3 konečně dočkat té třicetileté války? *3* *15*
-
pěkná "fotomontáž"
-
Já tohle čekal, protože Napoleon TW a Fall of the Samurai
-
Pozdní antika mě bere víc než období republiky, takže vlastně docela fajn, ale přesto se nemůžu ubránit zklamání. Čekal jsem oznámení nějakého nového regulérního dílu, popřípadě i odklon směrem k fantasy.
-
By mne spíš zajímalo , co na Games.cz asi tak potřebuje Silverlight , když ve výsledku nic navíc není vidět ....
-
Tak to nakonec vskutku je Attila: Total War....
-
A ted jednu picnicku na podoledne
https://www.youtube.com/watch?v=NDgncPD0bew -
A z toho co vidím, to by měl být takový TW, jaký si stratég přeje
-
EGX 2014
Oznámen nový TW - Total War Attila -
Už jsou problémy na novém FF, takže je jenom otázkou času asi.
-
:) Přemýšlím , že půjde do kopru celý slavný Silverlight plugin , když jej chrome tak pilně blokuje . Určité věci fakt aktualizovat nechci - a nebudu ;) .
-
HL2 námětem zrovna moc pecka nebyla (Město, stoky,pláž , scifi výtah ....a konec ?) . Spíš to bylo klasické tech demo . Dějově i herně byl HL1 přece jen o třídu lepší hra .
-
Na HL2 doporučuju Cinematic Mod - graficky je to pak pecka a hratelností hra vůbec nezestárla, spíš si z toho můžou vzít některý nový tituly příklad *3*
EDIT: Ještě bych předtím rozhodně dal BlackMesa což je fanouškovskej remake původního HL1 - nevíte někde jestli už dodělali poslední kapitolu? (XEN) -
Naprosto skvělá epizoda.. Cartmanovy prezentačky, Roger Goodell a Islámskej stát byly nejlepší. *15*