Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    *15*
  • HL2

ono popravde pokud jsi zvyklej hrat novy hry tak te uz HL 2 tak bavit nebude. Je to spis retro a nostalgie
  • Silverlight Plug in. Už mi to shazuje games i na tabletu. Mohla by s tím prosím redakce něco udělat? Žádná jiná stránka mi to nedělá.
  • Miserius
    To nám jen někdo chce ukazát jak moc se nudí *1*
  • Morraw
    Já si to ted pořídil v rámci Emperor edice a zatím nevýskám radostí no :) Něco tomu chybí, ale zatím jsem nepřišel na to co.
  • Wow, Daniel Vávra v South Parku. http://forum.kingdomcomerpg.com/t/did-anyone-see-the-latest-south-park-episode-about-kickstarter/17884
  • Asi jo, žvanilo se toho hodně. Snad i to, že nebude už hodně dlouho žádnej "Total war" obecně, i když jestli se to teda týká jen té "historické" divize, tak ok, v takovým případě by to nahrávalo tomu Warhammeru. Ale co třeba ten tebou zmiňovanej datáč? To by teoreticky taky sedět nemělo. Ale známe vývojáře, podobných tezí bylo a do roka ho*no z toho, takže z čisté nevědomosti co přijde věřím všemu. Každopádně, odpoledne buď budou někteří z nás překvapení a nebo se podělaj smíchy, uvidíme...
  • Magister_Peditum
    Netvrdili vývojáři ale něco o tom, že teď po Rome 2 další "historický" díl Total War dělat nebudou?
  • Jeste si ty svy sraccky vyklikej *7*
  • Magister_Peditum
    Tak mě vyhlídka na datáč ve stylu Barbarian Invasion zas tak nermoutí. Samozřejmě by nový díl byla ještě lepší zpráva. Počkáme a uvidíme.
  • Možná. Tož mně se týpek s dlouhým hárem a v jakýmsi kyrysu nebo co to je, s tím obdobím zase tak nevylučuje. Samozřejmě ho*no vím, ale možná když s tím dělají takový tajný kejkle se zakrýváním huby a podobný, tak fláknout rytíře bylo moc evidentní. Takhle to stále hraje na obě strany.
  • no nic už jsem to našel a parim
  • Morraw
    jj mongolové se taky zmiňují a ten název AtillA tam taky sedí *1* Je vlastně blbost si myslet, že to bude úplně nový díl. Každý TW měl datadisk. Takže jsem zklamaný. Fakt bych radši nějaké info o tom warhammeru *4*
  • Magister_Peditum
    Kdyby to měl být Medieval, tak by tam byl spíš rytíř, ne?
  • Magister_Peditum
    Arena už má vlastní ohlášenou prezenčku, takže tohle bude něco jiného. Buď datadisk k Rome 2 s Attilou (týpek na fotce v šupinovém brnění a jezdec s lukem v logu tomu odpovídají), nebo Warhammer Total War.
  • Přihlášení

Nejde se mi přihlásit - chyba někde u mě nebo u tiscali? *1*
  • stáhnul jsem si hru ale nejsem v tom moc zkušenej, resp. už dávno jsem to nedělal. co ted? nainstaloval jsem to a kde najdu crak? to musím stahnout osobitne nebo to tam uz nekde je?
  • Lukyz
    Hry z toho packu můžeš "vyzobávat" jednotlivě, takže je to furt dobrej kauf *3*
    Např. Lost Coast za 7€ podle mě nestojí.
  • victor
    Musíš být fanda ... Něco z HL2 jsem získal při rozjezdu Steamu zdarma (Multiplayer a Lost Coast) , ale pravidelně se objevují Valve dítka v akcích za pakatel .... Musíš být opravdu fanda , Complete pack za 500 bych osobně dnes už nekupoval .
  • Lukyz
    Pokud jsi nehrál HF / Portal tak je to rozhodně dobrej kauf a jinde to seženeš s rozdílem pár korun - doslova korun! Tipnu si, že max. rozdíl může být tak 10Kč

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit